Hai wapi,linda,nino! Bravo nafi! Iepu 2010! (134)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Freedelia - pai in wrap e mai cald de la caldura corpului nu se compara cu carutul care e in vant

Bumbitza - noi am renuntat ca hainete polar si cand i le dau, i le dau direct pe pielea goala ca altfel moare de cald.

Jasmine - vrem si noi vaccinul daca se mai poate

Vladi - sanatate. Augmentinul nu e antiviral, eu nu-i vad rostul decat daca se coplica gripa/raceala. Eu am sechele de la alergia facuta acum un an la augmentin.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Jasmine aia cu loc pt 2 manute sunt manutele date cu vopsea, nu mulajul lor. Si aialalta are loc numai pt manuta nu si pt picior. Eu le-am primit si sunt extra incantata de ele.

care ailalta,ca nu-mi pica fisa la ora asta ?
tu ai comandat mai multe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Incerc si eu sa va raspund, nitel pe fuga, dar asta e :

Vladi - multam frumos pt raspunsul pe PM, am chemat-o maine pe femeia pe care o aveam mai de mult, pana gasesc alta raman cu ea.
Si mi-am luat azi un sutien si o bustiera de la Medela, sunt incantata, ti-am zis eu ca am citit la fix mesajul tau!

Legat de febra, eu am alaptat-o pe Irina cand aveam 39 si ceva. E drept ca nu eram racita, aveam o toxiinfectie alimentara - nu stiu care varianta e mai "fericita". Irina n-a avut nimic, a fost doar putin mai agitata.

Daca iti mai aduci aminte, asta a fost subiectul unei discutii intre mine si Delia (a pus ea atunci un link cu informatii din La Leche League, poate il mai are, daca te intereseaza), ea zicea ca sunt foarte putine cazurile in care se recomanda intreruptul alaptarii din cauza febrei (TBC, hepatita, de-astea "grele"). Deci o raceala simpla nu cred ca e un motiv de intrerupere.
Multa sanatate!

Ioanact - dosarul de CIC se depune cel mai devreme cu cateva zile inainte de terminarea concediului de maternitate (am intrebat eu cand am fost sa depun cererea pt trusou si prima de nastere), sau in termen de parca 60 zile dupa terminare.
Intarzierea e cam de 2 luni, pana primesti banii de la Primarie.

N-am apucat sa te felicit pt bb, fetita ta cea mica e nascuta in aceeasi zi cu fetita mea cea mare , sa te bucuri de amandoua si sa-ti aduca numai bucurii!
La anul sarbatorim impreuna 14 aprilie .

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Dianami - din cate imi aduc aminte, vaccinurile din iarna erau expirate, si Inst. Cantacuzino n-a mai produs intre timp, deci e foarte posibil ca Alex sa fi fost vaccinat cu unul din acela.
Nu mai poti intreba la spital?

Honey - multumesc pt raspunsul cu glicerina.
Si da, Iris to ca ratzusca face kk, de fapt cred ca bate toate recordurile: e cel mai "productiv" bebelus dintre toate 3 pisicile. Face kk aproape la fiecare masa, de preferat dupa ce o schimb de pampers...

Colici n-are, gaze nici atat, se mai incordeaza si o vad ca se inroseste si mai da un racnet de nervi cand face kk, dar in rest e un super-bebe. Mananca la fix 3h, maxim 3,5h, ma trezeste de 2 ori noaptea, iar cand iesim afara adoarme inca de cand o pun in sac, nici n-apuc sa ies pe usa si ea doarme deja .

Am descoperit ca nu-i place sa doarma in carut, ii place in scoica, inghesuita si invelita in paturica ei. Acolo e si acum, doarme dusa, in carucior numai daca e afara.

Ma duc la ea, daca imi mai aduc aminte incerc sa va mai raspund.

Mergi la inceput

irinabobe - eu o sa ma duc cu fiola la dispensar si asistenta a vorbit deja cu mai multe mamici care vor sa faca vaccinul dar nu l-au gasit;mamicile astea vor veni toate atunci cand ma duc si eu,desfacem fiola si facem vaccinul la 10 copilasi,altfel nu se poate pt ca scrie clar pe prospect ca trebuie folosit continutul fiolei in maxim o ora de la deschiderea ei;mi-ar parea rau sa fac vaccinul la bebele meu si sa arunc cantitatea necesara pt celelalte 9 vaccinuri
eu la ceva de genul asta ma gandeam : va dau fiola si stabiliti voi la ce dispensar sa mergeti intr-o zi,toate la aceeasi ora
atentie ca fiola trebuie pastrata la temperatura de 2-8 grade;mie asa mi-a fost adusa din Bulgaria si asa am pastrat-o si eu

briza - nu stiu cum se poate obtine acum din Bulgaria,mie mi l-a adus cineva acum o luna,inca nu nascusem dar aveam vaccinul in frigider

ramy - mda,e ceva distanta intre Tg Mures si Bucuresti,din pacate

bumbitza - da,mai e loc
tipa cu care am vorbit eu mi-a zis ca vaccinul din Bulgaria e cel care trebuie pt tulpinile de virus care bantuie si pe la noi si ca a mai avut o gasca de mamici care au impartit o fiola cu 10 doze

Mergi la inceput

Si inca o intrebare: cam pe la ce varsta se schimba ochii bebelusului?
Adica, stiti albastrul acela inchis si laptos pe care il au la nastere - la Nati si Irina ochisorii s-au facut destul de repede caprui, dar la Iris s-au facut doar mai clari, insa sunt inca albastri, un albastru inchis. Si peste fix o saptamana va avea o luna.
Si eu si tati suntem incantati , dar stim ca n-au cum sa-i ramana asa (sau cel putin sansele sunt foarte mici). Insa ma intreb cat o mai tin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira chiar si la 1 an se pot schimba ochii
stiu o fetita a carei mama are ochi albastri perfect , ea a avut ochi albastri clar de tot , iar la 1 an s.au facut caprui...

vladi multa sanatate si sa nu ia floricel sau vladimir!
si eu stiu ca alaptatul nu se intrerupe la febra

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza

Jasmine, ti-am trimis un PM...sa ne spui cum putem lua legatura cu tine, nu am gasit info in listuta. Multumim!

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza

Jasmine, ti-am trimis un PM...sa ne spui cum putem lua legatura cu tine, nu am gasit info in listuta. Multumim!

ai PM

Multumesc Te sun maine dupa amiaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Jasmine aia cu loc pt 2 manute sunt manutele date cu vopsea, nu mulajul lor. Si aialalta are loc numai pt manuta nu si pt picior. Eu le-am primit si sunt extra incantata de ele.

care ailalta,ca nu-mi pica fisa la ora asta ?
tu ai comandat mai multe?

Am primit si noi cadou set pt mulaj manuta si piciorus de pus in rama, si foto la mijloc. Suntem tare incantati si abia astept sa pun in aplicare. De la Baby art e, daca sunteti interesate si dati search gasiti.

Mergi la inceput