Hai wapi,linda,nino! Bravo nafi! Iepu 2010! (134)
Raspunsuri - Pagina 16
bordeancavio spune:
fetele, multumesc mult pt majorete si urari!!! sper sa aibe efect. 

eu subt tot 2 in 1. inca...
lindal, da, maine il sun pe dr pe la pranz si dau o fuga sa ma vada. vedem ce mai zice. eu mai am 5 zile pana la termen, dar deja ma stresez. ce au baietii astia de sunt asa lenesi??? si eu zic ca fetele cu dpn mai din urma au nascut. eu va anunt sigur cand o fi. tie ce ti-a mai zis dr? te mai lasa mult?
vladi, 

pt cuvintele frumoase. mai rezist un pic spre termen, dar sper ca nu mult.... si eu zic ca am sanse sa raman la coada. ca miria mai are putin. ![]()
![]()
multa sanatate, sper sa nu fie totusi raceala si cu febra...
vio asteptand pe bebe
39+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
cenia spune:
http://breastfeeding.lifetips.com/faq/119834/0/can-you-breastfeed-if-you-have-flu-cold-type-symptons/index.html
DECI NU INTRERUPE alaptatul. ii trasnmiti doar anticorpii nu si virusul prin lapte. daca ar fi sa fi fost contaminat cu virusul, deja asta s-a intimplat. doar protectie excesiva, miini spalate des, sa nu tusesti inspre bebe, poti purta masca cit alaptezi ca sa nu respiri spre el si haide, fa-te bine mamica informata si curajoasa!
GabyHila spune:
Al meu e depus de aproape o luna. in mai imi astept banii.
Ramy asta ma intreb si eu... de unde naiba iau bani mamele ce nu au alte venituri? oricum, datorita lipsei salariului meu si a indemnizatiei nu cred sa fi fost vreodata mai saraci ca acuma:) ![]()
Ioanact obligatoriu sunt numai 42 de zile, nu 126. Mie mi-a fost mai ok asa.
Revin, chitaitorul cuvanta:)
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GabyHila Ioanact obligatoriu sunt numai 42 de zile, nu 126. Mie mi-a fost mai ok asa. Revin, chitaitorul cuvanta:) |
Da! Cu cele 84 de prenatal..in total 126.
Deci, dupa ce termin cele 42 de zile pot sa depun dosarul, nu si inainte?
Nu mai tin minte la Ioana cum a fost,dar parca dupa ce am terminat cele 42 de zile.
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Jasmine spune:
| citat din mesajul lui riella_ela Jasmine am o intrebare:cum se numeste vaccinul BCG in bulgara?Trebuie reteta pt el si din ce localitate l-ai luat? pls vreau sa i-l fac neaparat micutului ca in maternitate nu i l-au facut. http://community.webshots.com/user/riella82 riella_ela cu bebe Andrei |
a fost cumparat fara reteta dintr-o farmacie din Ruse acum aproximativ o luna,din cate am inteles acum nu se mai gaseste nici la ei
Ramy77 spune:
BUMBITZA, de asta mi-e si mie frica, ca stiu cat e de contagioasa boala asta
. Vad ca Irinabobe zice ca cel de la bulgari e ok, dar parca intelesesem ca la bulgari nu-l gasesti in farmacii, pana la urma se gaseste oare sau nu? Stie cineva?...Sa vedem, de undeva tot cumpar...
IOANACT, eu mi-am luat doar cele 42 zile de postnatal obligatorii. In 29 ian cand am nascut trebuia sa fie prima zi de prenatal,dar s-a transformat in prima zi de postnatal...![]()
![]()
Poze Briana.
Dianami spune:
Vladi, nu intrerupe alaptatul, nu are nicio logica. Tinand cont ca bebe a stat cu tine pana acum, daca e sa fi luat virusul...l-a luat. Dar sunt slabe sanse, ei sunt protejati de anticorpii din laptic.
Alex a stat cu pisoii mari raciti si n-a patit nimic. Eu am avut mastita si l-am alaptat si cand aveam febra 40, ceda cu greu la algocalmin. Iar cand am avut gripa, a fost doar putin fornait, i-am dat Oscillococcinum in putin lapte muls, doza de preventie.
Sanatate multa!
Eu am o dilema mare: Alex a fost vaccinat cu BCG in maternitate, insa nu stiu ce fel de vaccin au folosit. Pe manuta are o urma rosie, micuta, insa nu a copt pana acum, asa cum se intampla in mod normal. Asa ca ma intreb daca o fi fost cumva expirat si nu si-a facut efectul.
In rest toate bune, stam mult pe afara, ne pregatim pt. botez si de mutat. Ma ia groaza cate am de impachetat.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Ramy77 IOANACT, eu mi-am luat doar cele 42 zile de postnatal obligatorii. In 29 ian cand am nascut trebuia sa fie prima zi de prenatal,dar s-a transformat in prima zi de postnatal... Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010Poze Briana. |
Am inteles!
Numai ca eu mi-am lasat m mult de 42 de zile, ca nu stiam sigur cand nasc.
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ramy77 spune:
GABY si noi simtim lipsa salariului meu, de fapt mai am de primit de la firma banii pe jumatate din martie, dar nu se stie cand ii vad, ca nu sunt bani
...zilele trecute am calculat in mare cu Zoli cat am cheltuit de cand am nascut si am ajuns la concluzia ca mai bine sa nu stim
...
Poze Briana.