Hai wapi,linda,nino! Bravo nafi! Iepu 2010! (134)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Dayanara multam de rasp ref la ochisor! Incerc in seara asta dupa baita.

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

eu azi am vb la municipal ne-au zis ca cel de la bulgari e ok...

mamica de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Vladimirescu: multa sanatate. Bebe nu o sa pateasca nimik. are imunitate chiar dadca nu sugea laptele tau, asa ca eu zic ca o sa fie bine cu el! cu tine de ce sa nu dai piept? mai citeste pe site-urile americane si compara ideile. aici zice sa dai lapte, chiar daca ai o raceala . tu faci cum vrei. o mica cantitate din pastile ce le vei lua va trece in lapte.
in Romania doctorii la orice recomanda intreruperea alaptatului, pe motiv de panica si nu de documentare.

chiar, ce se enerva pediatra mea cind veneam cu "informatii suplimentare". o vedeam ca fierbe, dar nu avea ce face. mereu veneam cu plicu cu bani cash, asa ca prefera sa nu ma piarda. a zis sa o sun si din America, sa o intreb. dar ce? ca ici dr. is asa deschisi, le poti lasa mesaj si te suna acasa, numai sa fii pacientul lor!
asta o sa imi lipseasca in Romania.

azi ma duc pt prima data cu 3 prunci singura, urati-mi succes si nervi de otel cu uu de 5 ani care vrea numai la jucarii, una de 2 ani care e la virsta crazy 2, si bebe care e cel mai cuminte dar daca ii e foame, sa te tii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Oana, sa-ti traiasca puiutul frumos!! eu zic ca seamana mai mult cu tati...si are mutrita de barbatel..Cum zici tu ca plange, uite la el ce vesel e
Ma miaram sa aud o clujanca cu accent moldovenesc, mi-am amintit apoi ca esti din Moldova, si sotul tau, nu-i asa? V-ati acomodat la Cj?

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Alina, ce ingeras frumos ai acolo.. ce dulci sunt astia mici, nou-nascutii...mi deja dor
Denisa, tu ziceai ca Maya pierde falcutele, dar nu te ingrijora, creste, atata tot, si isi schimba fizionomia. Intradevar, falcutele de nou nascut nu se compara cu nimic...

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Jasmine, ti-am trimis un PM...sa ne spui cum putem lua legatura cu tine, nu am gasit info in listuta. Multumim!

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

cenia, bafta multa...cu trei copilasi n-o fi usor, dar cu siguranta e si frumos.. Bravo mamico...
Pe mine tare ma bate un gand sa mai fac unul dar...slabe sanse.

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

aici mai multe despre alaptat si medicamente:
http://www.aafp.org/afp/2001/0701/p119.html

aici zice de antibiotice :
ANTIBIOTICS

Penicillins and cephalosporins, which are excreted in milk in trace amounts, are compatible with breast-feeding.6 A remote possibility exists that the child will experience an allergic reaction to the antibiotic or develop diarrhea caused by changes in gut flora. Trimethoprim-sulfamethoxazole (Bactrim, Septra) is compatible with breast-feeding,6 but its use should be avoided when nursing infants are younger than two months because of its potential for causing increased bilirubin levels.3

Tetracycline is excreted in small amounts in breast milk, but the calcium in breast milk limits its absorption. Although tetracycline is compatible with breast-feeding, other antibiotics are preferred, especially for long-term use.3,6 Newer derivatives such as doxycycline (Vibramycin) or minocycline (Minocin) should be avoided because of higher absorption by infants and toxicity in children (e.g., dental staining, decreased bone growth).7 Quinolones have not been well studied in breast milk and are not rated by the AAP. They should be used in the breast-feeding mother only when other, better-studied options cannot be used and after the risks and benefits have been assessed.3

uite aici scrie s anu intrerupi alaptatul:
http://parenting.ivillage.com/newborn/nbreastfeed/0,,lz_9p94,00.html

mai caut si iti mai trimit desi trebuie sa plec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77

Azi mi-am rezolvat cumva si dosarul pt indemnizatie,l-am depus, acum raman de asteptat banii...Eu ma intreb cele care chiar depind de banii aia lunar,din ce traiesc 2-3 luni pana se vireaza banii?

Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010

Poze Briana.

Ai depus deja dosarul?
Nu tb sa asteptam pana terminam cele 126 de zile sau tu le-ai terminat?

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ramy acum am vazut ca ai nascut in Ianuarie..

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput