Hai wapi,linda,nino! Bravo nafi! Iepu 2010! (134)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Scuze, fetelor, n-am timp deloc zilele astea, suntem in continuare fara masina pana saptamana viitoare si totul dureaza mult mai mult si e mult mai complicat.

Voiam doar sa va spun ca mie mie se pare ca infofoliti copiii prea mult. Noi de cand s-a nascut Jane cred ca nu a avut caciulita pe cap decat cand a venit acasa de la maternitate. In rest, doar ce o acopeream eu cu hainele mele, ca o tineam in wrap in interiorul hainei mele. Asta la cateva grade, acum cand sunt peste 15 grade, ies cu ea in body si pantaloni de bumbac cu labutza si inca o bluza peste body si in wrap. Pai daca eu sunt intr-o bluza mai groasa, ea cum sa fie cu 3 randuri de haine pe ea? De caciula nici nu se pune problema.

Fug la culcare ca e aproape miezul noptii.

Nasteri usoare putinelor gravidutze ramase si sa ne mutam cu bine la scutece.

Va pup!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele,

eu f rar mai apuc sa intru pe forum, la noi inca e un mini haos, e cam complicat de culcat copiii seara, noroc cu ai mei parinti care sunt inca aici si ma ajuta, cand or pleca nu stiu ce voi face dar sper sa ma descurc.

Adam e in continuare un cumintel, daca nu se plange de burtica cand mai are gaze, si-a format asa sa zic un program, ma bucur ca seara de pe la 7 el stie ca e somnuld e noapte si se trezeste numai sa manance.

Vreau sa urez mute felicitari noilor mamici si nastere usoara si copii sanatosi fetelor ce urmeaza!!!

sper sa intru mai des cand ne-om mai linisti putin.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Homeybaby, da, e acelasi Protectis. Regleaza flora intestinala si ca rezultat se produc mai putine gaze, deci e util la dureri de burtica, inlaturind nu efectul ci una din posibilele cauze ale durerilor abdominale.

Mai fetelor. sint f suparata ca ma ia o gripa cred.... Shit! de 15-20 ani n-am mai stat sub plapuma tremurind toata, ma dor toate.... Febra nu mare deocamdata, dar cine stie la noapte... Am vorbit cu pediatra, a zis daca fac febra pest e38 - 38, 5 sa intrerup alaptatul :((( Ar fi groaznic pt mine, ca eu urasc pompa !!!! An kuat Panadol, vit C, coldrex, din astea... Am pregatit pe noptiera si Augumentin in caz ca o iau razna de tot, Nurofen, si in caz ca face si Floricica febra: 1/2 supozitor Novocalmin sau aproape 1 supozitor de Diclogesic sau 1,5 ml sirop Panadol Baby. Le-a, pregatit pe toate, in caz de nasol, le dau alternativ, la minim 4 ore intre ele...
Sint optimista, nu cred ca o sa [ateasca Floricica ceva, dar prefer sa fiu pregatita ca sa nu ma dau noaptea cu capul de pereti daca intru in panica...
Si am pregatit si biberonul, l-am sterilizat... sper sa nu ajung sa-l folosesc, tineti-mi pumnii va rog !!!!
Sanatate tutror !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

intrebare: cum reglez productia de lapte dupa ce am stimulat-o cu fenugreek pastile? nu pot ceai sa beau ca mi-e greata.

explicatii: am luat pastile pt a face lapte ca seara era cam goala pravalia, ca eram obosita. nu am ajutoare aici, is cam zombie seara.
am lapte mult dimineata, dar merci, nu vreau. acum suge doar unu si o paleste somnu. before: amindoi ii scurgea la maximum. pastile iau 2 dimineata, 2 la prinz.

vreo idee? sa iau pastilele la alte ore? orice sugestie e buna.
apoi daca am destul, le intrerup? si apoi iau iar? zice ca dureaza ceva timp .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

vladi de ce nu incerci sa ii dai oscilococcinum preventiv? nu ii face niciun rau si il protejeaza cat de cat de raceala. se dau cate 15 bilute de 3 ori pe zi.

mamica de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Am mai prins o fereastra, fiica-mea se uita cu tac-su la un meci de handbal...
Azi mi-am rezolvat cumva si dosarul pt indemnizatie,l-am depus, acum raman de asteptat banii...Eu ma intreb cele care chiar depind de banii aia lunar,din ce traiesc 2-3 luni pana se vireaza banii?

VLADI, multa sanatate, poate scapi usor de raceala

JASMINE, pacat ca nu stam in Bucuresti...m-as fi inscris si eu pt vaccin...asa, de la mine ajung mai repede in Ungaria decat la Bucuresti .

DAYANARAtare-mi place caruciorul tau...Eu am luat pana la urma un Chippolino Dakota...la noi mai greu gasesti navete spatiale

Am inceput sa caut marturii pt botez,dar nu stiu ce sa iau... cele care v-ati botezat bebeii...idei? Pleasssse!Nu facem mare lucru, doar in familie si masa la restaurant, noi suntem in doliu dupa tata si nu facem mare chef, dar tot se aduna vreo 25 de persoane...Aaaa, si vazusem undeva poze cu lumanari de botez sculptate,erau superbe si nu mai gasesc site-ul, stie cineva din greseala de asa ceva?

Trimit sa nu pierd mesajul si revin

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Dianami !!!! tu care le stii pe toate, te rog spune-mi parerea ta: chiar trebuie sa intrerup alaptatul daca fac febra 38? (eu nu fac febra de felul meu, sau fac un pic)
De ce, trec virusi in lapte? Sau ca sa nu respir peste copil ? (pot pune o baatista ceva pe nas si gura la mine, daca asta e...) Sint cam speriata de perspectiva intreruperii alaptatului. of !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

vladi cand eram internata la budimex eu am racit. mi-au zis sa intrerup alaptatul doar dc fac febra peste 39 altefl e ok e chiar bine sa alaptezi ca bebe ia din anticorpii formati de corpul tau. eu am purtat masca cat stateam in preajma lui

mamica de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Am mai prins si eu putin timp, ar fi trebuit sa ma culc ca azi n-am reusit deloc dar...

Ioanact, frumoasa foc Justina! Sa stii ca si eu o infas pe Ilinca, in special noaptea, altfel nu se odihneste si se tot frichineste cu manutele.

Ramy si eu sunt stresata cu BCG-ul...mai ales ca e f contagioasa boala. Din cate stiu eu e de ajuns si sa scuipe un bolnav pe jos si sa aduca vantul microbul, nu neaparat sa mergi in aglomeratie.
Jasmine, vreau si eu pe lista cu vaccinul daca se poate si mai e loc. Dar oare e ok, adica sunt tulpinile care trebuie? Si accepta medicii de aici sa-l faca, pt ca stiu ca nu prea sunt de acord fara avizul Min Sanatatii...

Oana
, superb Eric, sa va traiasca!

Vladi, ai grija cu gripa, offf...sanatate multa!

cenia, nu stiu cu pastilele cum functioneaza...eu inca ma lupt sa se regleze laptele si sa scap de pompa

Sunt de acord cu freedelia ref la imbracatul bbilor afara. Eu astazi am imbracat-o pe Ilinca cu o salopeta de bumbac, caciula de bumbac, hanorac cu gluga polar si pantalon flausat..si tot mi se parea cam gros - paturica o folosim pt picioare putin.

Si in incheiere, cum tratati iritatiile, a mea a facut pe fata si ceafa si se intinde si pe cap i-am dat cu putin ceai de galbenele...dar parca nu functioneaza. Trec oare de la sine?

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Vladi, eu am facut o amigdalita de toata frumusetea abia inghit ceaiul. Azi am facut febra 38, asa ca mi-a dat doctora antibiotic, eritromicina, si paracetamol...Mi-a zis ca e safe pt bebe, pot alapta in continuare.
Dar la gripa, nu stiu zau...fetele poate te lamutesc, Diana Sai Cristina...
Sper sa-ti treaca, fara complicatii, si mai ales sa nu afecteze puiul mic
Tot vroiam sa te intreb, voi cum dormiti? Dormi cu amandoi?

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput