Bobocei de sept-oct 2008 (279)
Raspunsuri - Pagina 5
iepurila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia Azi la gradinita Dorel m-a auzit pe hol, si pentru ca nu l-au lasat sa iasa (mancau) a aparut plangand in hohote. Mi-e cerut masina noua, i-am dat doua vechi... si pe drum l-am intrebat de ce plangea, dragul de el, zica asa rau imi pare cand plangi si esti suparat. cica - da, plangeam, pentru ca mi-a dat sa mananc prea mult, ca vroiam sa plec! - dar era bun, sa imi faci si tu acasa. Aha, ce era? - nu stiu!!! niciodata nu stiu ce mananc! Dar ai mancat? - da, paine. Foarte bun. Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
te-ai scos mamicoooo. pune painea la dospit
claudinna spune:
ma gandeam sa facem pe blog o pagina sau un subiect cu: intamplari/trasnai/perle ale boboceilor, ca de acum, vom avea din plin de povestit
pareri?
gaia.nevia spune:
ce dragut razvi!
apropo de scaun, ieri radu se tot foia pe langa blatul de la bucatarie, cu mainile intinse spre cutia de biscuiti.
Io ii faceam laptele si n-aveam chef sa se infunde cu biscuiti, plus ca abia ii dadusem homeopatele, asa ca ii tot ziceam sa plece.
Si el se uita urat la mine, clatina din cap, si ia un scaun mare de bucatarie si il pune langa blat, si hop! sa se suie pe el... am ramas tablou.
iepurila spune:
citat din mesajul lui claudinna ma gandeam sa facem pe blog o pagina sau un subiect cu: intamplari/trasnai/perle ale boboceilor, ca de acum, vom avea din plin de povestit pareri? www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
mie-mi place rau de tot ideea ta. dar pt ca nu ma pricep deloc la blog, intreb: nu e greu de clasificat pe fiecare bobocel in parte?
gaia.nevia spune:
claudina, cred ca se poate face o noua eticheta, cum am eu pe blog la mine "perle" sau "keeps on popping"
foarte faina idee
eventual scriem de genul: "razvan, 1 an si 8 luni: ..."
claudinna spune:
citat din mesajul lui gaia.nevia claudina, cred ca se poate face o noua eticheta, cum am eu pe blog la mine "perle" sau "keeps on popping" foarte faina idee eventual scriem de genul: "razvan, 1 an si 8 luni: ..." Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
da, la etichete ma gandeam de fapt
si putem sa scriem acolo ca un fel de jurnal...cu data si numele copilului, sau pseudonim, sau cum vrem
abe spune:
ce high-tech sunteti!!! cu proiectoare, cd-playere & stuff...pai noi avem cartile de la adevarul si din astea ii povestesc seara si cu asta basta...cu astea se culca, cu astea se trezeste! dimineata primul ei cuvant e cartea
ei, ia sa-i iau si eu niste audio-povesti ca poate d-aia ai vostri-s asa de vorbareti! nici nu ma mir ca vreti sectiune cu perle pe blog (o ideea foarte faina, de altfel!)
babymom, m-ai dat gata cu ora opt!
maria mai nou imi ia fata in manutele ei atunci cand vrea sa vorbesc cu ea. de regula cand vorbesc mai mult cu altcineva si ea e in preajma vine repede la mine si vrea sa o iau in brate apoi, prima faza e sa-mi intoarca fata de la inerlocutor, apoi daca vede ca nu tine prea mult figura imi ia fata intre manutele ei si mi-o tine fata in fata cu a ei ca sa vorbim noi doua
mami de Maria si 11+
abe spune:
iepurila ce frumoasa si simpatica e Elena! e mortala cum manuieste lingura de lemn!!
babytza ce bine ca nu s-a intamplat nimic!
mami de Maria si 11+