Bobocei de sept-oct 2008 (279)
Raspunsuri - Pagina 4
kllemi spune:
Copilul meu nu vrea sa doarma, ca nu a fost la "dadan"-leagan....si ma enerveaza ca este scartaita din orice ...nu pot sa o conving nici cum sa se culce
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
claudinna spune:
kllemi, asha e in Romania...deh!
andreutac, saracuta, sufla si-n iaurt acum! e bine ca iti spune ce i se intampla
te asteptam cu vesti! sper sa fie totul bine!!
Nocom, Dariuta ta ce mai face?? ma gandeam la faza cu cerealele, daca ii pui altfel de cereale in cutia aia, cum crezi ca reactioneaza? adica sa-i pui cereale pt copii...
si mie imi placeau diafilmele, eram fascinata. din pacate n-am avut aparat,d ar aveau niste vecini si seara ne strangeam la ei, sa vedem a suta oara vreo poveste
babymom, tu nu stiai ca e ora de culcare?? te cred ca-ti vine sa-l mananci! eu abia astept sa scoata ei perlele! wow, germana!! il vei da la gradi germana??
Ada, nici R nu are rabdare sa citesc din carti, iar eu urasc sa spun povesti...mai bine ii cant 2 ore fara oprire (ceea ce si fac unoeri)...
i-am luat o carte cu Punguta cu doi bani...am rasfoit-o impreuna de cateva ori...deja s-a indragostit de boie (boier) care are "cap" (caciula pe cap)...in fine, ieri i-am pus si povestea, audio si i-a placut tare. mai am cateva povesti, cred ca e vremea sa i le pun
la culcare ar fi chiar bun un proiector din ala, macar sa incerc alta varianta de adormire
claudinna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kllemi Copilul meu nu vrea sa doarma, ca nu a fost la "dadan"-leagan....si ma enerveaza ca este scartaita din orice ...nu pot sa o conving nici cum sa se culce fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008) |
ia-i un leagan de iterior:P
claudinna spune:
Laura, lucrez de zor...de data asta sigur imi iese!! mor de ciuda ca faceam 3 pana acum, dar deh...neatentia
hai ca ies si caninii aia si va linistiti
Iepurila, ce mandrete de fata ascunzi tu acolo!! mananca singura, e gata de gradi, ce sa mai
gaia.nevia spune:
Si radu are dambla cu leaganele. Sambata am fost la cumparaturi si am trecut pe langa mai multe parculete din astea de cartier, cu leagane.
Le-a vazut din masina si a inceput sa arate cu degetul si sa cante iaaa-ia-iaaaa-ia-iaaaa-ia tot mai furios pana a dat in urlete
IA-IA!!! IA-IA!!!! IA-IAAA!!!
Noi insa avem unul si in casa. Si ne dam macar odata pe zi in el.
claudinna spune:
sa va mai spun si eu 2 de-ale lui Razvan;
se urca pe scaun si cand l-am vazut i-am zis: Razvan, da-te jos! s-a dat jos...apoi iar se urca si-si spunea singur: Avaneee, giof!! si cobora...a tinut-o asha pana s-a plictisit...
ma striga: mama'!! eu intarzii sa-i raspund si raspun de el: da mama'!
gaia.nevia spune:
Azi la gradinita Dorel m-a auzit pe hol, si pentru ca nu l-au lasat sa iasa (mancau) a aparut plangand in hohote.
Mi-e cerut masina noua, i-am dat doua vechi... si pe drum l-am intrebat de ce plangea, dragul de el, zica asa rau imi pare cand plangi si esti suparat.
cica
- da, plangeam, pentru ca mi-a dat sa mananc prea mult, ca vroiam sa plec!
- dar era bun, sa imi faci si tu acasa.
Aha, ce era?
- nu stiu!!! niciodata nu stiu ce mananc!
Dar ai mancat?
- da, paine. Foarte bun.
Mimihoo spune:
clau e un scump
iepurila, ce mare este Elena :) Mie Sofia mi se pare mica si plapanda
am vazut poze din Piata Unirii cred ... ce dor imi e de Iasi!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
andy.p spune:
Ada...Andy de abia in grupa mare a inceput sa-mi spuna ce manca la masa,noroc ca era scris la fisier,ca altfel nici nu stiam ce au de mancare..adica el imi spunea in fiecare zi supa de pui si tot felul de combinatii de felul 2
Clau si Alexia se urca pe scaun..mai ales cand e ceva de mancare pe masaSa ne pui poze cu boleroul cand e gata.
Iepurila o frumoasa Elena
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)