Bobocei de sept-oct 2008 (279)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Hello si de la noi.....
Gata cu gradinita pe azi...am fost sa o caut pe patroana refeitor la gardut...cica i-a murit tatal si nu e de gasit zilele astea...am vb cu directoarea...mda....cica au grija de ei si nu se intampla nimic....i-am spus ca e mai bine sa evitam...mi-a promis ca ii va spune patroanei si vor cauta o solutie cat mai curand....vom vedea cat de curand....sper sa nu am timp sa ma hotarasc sa nu-l mai duc :D
Oricum, azi a fost mai bine….pt mine pt ca pt el a fost la fel de bine ca si ieri….nu a plans, a mancat bine si acum doarme tun in patutul lui de acasa…. (sunt singura mama care s-a invartit in jurul gradinitei in tot timpul cat a stat copilul acolo? :D )
300 – cat de ieftina e electrostimularea si ce rezultate are?
Kllemi – am dat 9000 ron, de la o firma indicate de medic….nu era din Iasi….au trimis stentul direct la spital dup ace l-am achitat intr-un cont…daca nu gasesti, imi spui si ma interesez exact de numele firmei….
Ada – Mark nu a stat niciodata in sling si cu toate astea se prinde ca maimuta si il car pe sold…..cred ca Radu n-are chef sa stea asa…..mai aseaza-I tu picioarele din cand in cand :D
Ange – deci Crinuta va merge la cules la anul #61514;
Lumi – cum ati trecut de noapte? Ati fost la medic? Ii mai dai ceva tratament?
Mark nu a mai facut febra, i-am dat osccillo si nurofen…dar oricum nici in apele lui nu e….
Babytza - o fi avand ascendant in taur soricelul :P….Nici o foto pt noi cu printesa? Ii creste parul pana ne-o arati tu :D
Paula – mie mi se pare f mult pana la 1,45…pana la ora aia si doarme sau nu? Cred ca este f obosit…Mark s-a trezit azi la 8,45 si la 11,30 deja nu se mai intelegea nimeni cu el si avea ochii impaienjeniti :D La 12,30 a adormit tun :D Cu muscatul…problema noastra veche….se pare ca la gradi nu are conflicte cu ceilalti copii…o mai capseaza inca din cand in cand pe ed….
Monyca – oare déjà iti tii flacaul in brate? Multa sanatate iti dorim….
Babymom, andreuta - cate vb boboceii vostri....Mark tot pe limba lui pov......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

babymom vai ce scump...adica stie deja cat este ceasul??...foarte tare

babytza aoleu....bine ca nu sa intamplat nimic....eu am pus o craticioara in care mai era o lingura de ciorba in ea pe un ochi al aragazului aprins, la mine nu prea se vede daca este aprins, cand bate soarele (bate chiar in aragaz si implicit in toata bucataria)..decat daca te uiti la buton sa vezi ca este intors...bineinteles ca eu nu mam uitat si mam dus sa dau copilului sa manance....cand mam intors dupa o jum. de ora trei sferturi oala mea deja sfaraia a ars si nu mai era mult pina lua foc...asa ca cineva acolo sus ne iubeste

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Ada da, exact proiectorul de care tzitziri este si la carefour, haar n-am cat costa acolo, mai este inca un model, mai complicta cumva,... stiu doar ca povestile se cumpara separat si fiecare era cam 60 ron....

Maaaa, tu incerci sa culci copiii singuri, ha???
Mi-ai adus aminte, eu am inca la mama proiectorul nostru de diafilme (de cand eram noi copii, e manual dra e suuuper), cu muuuulte povesti, cred ca vre-o 30 si erau asa de faine.... ma duc s-o sun pe mama sa-l caute neaparat!!!!

Lavinia pai voi chiar puteti face dialog cu Dragos!!!! E BESTIAL!!! Pupa-l mama pe el de desptept si de frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nocom, eu zic sa nu te entuziasmezi prea tare cu dia-proiectorul - si eu l-am readus la viata pe al meu de cand eram mica, si i-am pus lui Victor povestile copilariei mele, dar nu s-a aratat deloc interesat, pt. ca fata de desenele animate din zilelele astea... imaginile acelea statice, si scenele cu culorile mai sterse din cauza timpului, nu mai reprezinta asa un lucru interesant cum erau pt. noi pe vremea aceea...

Dragoselu' e un vorbaret in ultima vreme, pupe-l mama pe el! Ma topesc de drag cand il aud cu vocea lui de clopotel!
Mai nou vorbeste si in germana! Ma aude cand repet cu Victor lectia la germana si repeta si el dupa noi: "Ii in ai iiii!" si raaadeee fericit . Ce inseamna? - "Ich bin ein junge", adica, "Eu sunt un baiat"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

La noi prinde povestea citita de altii (pe CD, NEagu Djuvara, Pitis, altii) vs. povestea citita de mami.
Adica nu are rabdare sa citesc eu din carte, il enerveaza ca nu ma uit la el... ar vrea sa ii spun din cap povesti, pe intuneric....
PE cand daca ii pun CD cu Apolodor, sau cu barbarii, sau cu mica sirena, adoarme in 10min.
Vb de dorel, ca radu adoarme doar pe bezna deplina in liniste deplina sau daca nu-l bagi in seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

xor merci ...daca nu reusesc sa fac nimic iti zic

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Clau cum stai cu boleroul?Nu de alta da e super fain

Oana super arata proiectorul.Ce mai faceti??

Lavinia vorbaretul si pe mami.

Nocom ai dormit?Te-ai imbaiat??Ce viata pe tine..si eu am dia- proiector vechi,nici nu m-am gandit sa-l readuc la viata,da'acum daca a zis Lavinia ca n-are rost nici nu ma mai chinui

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Acu daca ma gandesc mai bine, mi-ar placea un proiector care sa citeasca povestile, si sa proiecteze altceva, luna, stele, martisoare, ceva monoton.... toropitor... adormitor...

Aveam un bec care isi schimba culoarea si lumina verde, mov, albastru, rosu, orange, galben, alb si de la capat si il aprindeam la culcare impreuna cu cd playerul, dar s-a ars si pe mine ma enerva ca mi se parea prea puternic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Alexia e super nervoasa si agitata..coltul de la canin se incapataneaza sa iasa,asa ca tragem in continuare,mai avem si ramasite de muci..

Xor ma bucur ca e mai bine Mark.

Kllemi tin pumnii sa fie bine ptr tatal tau.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

hello

Monyca, hai cu vesti. puiut sanatos si papacios!!!
Lumi, cum sunteti? Linkul il aveam dar nu am reusit sa-l accesez.

Lavinia, pup Dragoselul. Suuuper scump. elena mea cica numara:doi, patu - tzintzi, opt, dece.
Si imparte lucruri: unu maya......unu maya.....

klemmi, multa sanatate tatalui tau
Xor, spor in demersuri cu portita. Super fain ca s-a adptat cavalerul atat de usor.

Mergi la inceput