Bobocei de sept-oct 2008 (279)
Raspunsuri - Pagina 19
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mimihoo Sanatate multa Elsei! Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei |
Multumesc mult Mihaela! Sofia cum mai e?
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
nikolici spune:
Piolica super povestea , o sa caut sa vad filmul negresit. Multumim ca ne ai scris o. Sanatate ELsei.
in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babymom75 spune:
rapid si pe fuga... am nevoie de ajutorul vostru:
Caut carti in limba germana, eventual cu pagini cartonate, cu imagini mari, clare si colorate. Aveti idee de unde as putea cumpara/comanda?
De asemenea, mai caut dvd-uri cu filmulete /jocuri pt. copii, tot in germana.
Miruna, am inteles bine? Ai tu vreo legatura cu limba germana - predat, traduceri? Poti sa-mi sugerezi ceva?
LE: acum am vazut si PM-urile; incerc sa raspund mai tarziu, dupa ce culc nazdravanii.
AlexaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreutac Ada, vad ca ti-a raspus Pio, eu nici nu stiam, aparatul a fost imprumutat de la nasa Evei. Iepurila, Klemmi si Danucu (cu intarziere) Mony, sa-ti traiasca flaucaul, sa fiti toti sanatosi si fericiti. Asteptam pozele si reactiile Evei Fetelor, am ajuns la concluzia ca Eva mea bea prea putine lichide, ceea ce nu-i bine deloc. (Si) din cauza asta banuiesc ca mai are episoade de constipatie, desi regimul ei alimentar este variat. La noi lucrurile stau cam asa: lapte - 250-350ml/zi, apa/ceai/suc - max. 300ml/zi. Mananca obligatoriu ciorbita/supa in fiecare zi, plus un iaurt, chestii care sa zic ca i-ar mai aduce un aport de lichide. Copilasii vostri cam cate lichide beau si cum ii determinati sa bea mai mult? Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria |
Parerea mea este ca bea foarte bine lichide. Nu cred ca trebuie sa iti faci griji atat timp cat face pipi de mai multe ori pe zi si nu este fff concentrat.
Unui adult ii este recomandat sa bea 2 l de lichide pe zi (la in jur de 50-80kg). Gandeste-te pentru 12-13kg cat au copiii nostri ...oare nu e suficient in jur de 600ml de lichide?
Matei bea cam la fel lichide si are in mod frecvent cate 3-4 scaune pe zi fara a fi tari sau moi. Asa e tranzitul lui.
Multa sanatate!
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
AlexaM spune:
La multi ani cu intarziere Klemi si Danucu!!!
La multi ani Iepurila!!!
Eu ii las lui Matei in permanenta la indemana o cana cu pai cu apa. Se serveste singur cand are nevoie.
Cateodata imi cere.
I-am luat de vreo saptamana si are un succes nebun un ceai special pentru copii mici de la Demmers Teehaus. Se cheama BAbytee sau Sticluta -biberon. Este bio si are in componenta: Rooibos, marar, chimen, anason si musetel. II place foarte mult. Astazi a baut in jur de 500ml de ceai.
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
gaia.nevia spune:
Tocmai am tras o spaima de zile mari. S-a trezit Teo sufocat, cu ochii bulbucati si cu o criza de tuse din aia latratoare, daca n-as sti ca nu avea acum 4 ore cand a fost pediatra la noi nimic la plamani as fi zis ca e tuse magareasca...
Deci se sufoca, si pe deasupra mai si plangea in hohote si nu ma lasa sa pun mana pe el, cred ca s-a speriat in somn din cauza ca simtea ca nu mai poate respira si s-a trezit asa speriat.
Ce era el speriat, si io ma uitam ca proasta la el si nu puteam sa-i fac nimic.
Pana la urma am ridicat nitel vocea la el si parca s-a trezit de am putut sa-i dau niste granule homeopate care cred eu i-au stopat criza de tuse latratoare, am negociat niste aerosoli cu dexa si adrenalina ca tot aveam fiolele desfacute de la radu si "am zburat cu avionul la 12000m" o tura.
Acum ne uitam pe Kiss TV ca doar avem adrenalina...
S-a mai linistit dar mie tot mi-e frica.
Faza criminala e ca la ora 7 cand a fost pediatra la noi, Teo era in perfecta stare. Absolut niciun simptom. Ascultat la plamani, vizionat in nas, gat, urechi... deci una bucata copil perfect sanatos la ora 19 se trezeste la 11.30 cu laringele aproape inchis si tuseste pana i se inrosesc ochii. CE E ASTA?!?!?!
Adaug, ca nu era destul... ca ieri noapte in timp ce dormeam cu radu m-am trezit cu o durere in gat cumplita, care continua si acum, si azi inainte de Teo cu 10 minute am avut si eu o criza de tuse cu sufocare pe care am executat-o in baie ca sa nu trezesc toata casa si pentru ca altfel trebuia sa-mi schimb si pantalonii.
Deci horror.
Incep sa cred ca Radu era intr-adevar spre bine, dupa micul rosu in gat pe care l-a avut saptamana trecuta, si ieri ne-a lovit ceva, ALTCEVA, ca si eu si Teo eram sanatosi si ne-a luat asa, in cateva ore. Eu prima ca am dormit cu subiectul.
Cred ca trebuie s-o sun pe directoare la gradinita sa fie pe faza ca ceva se plimba pe acolo... sper sa n-o supar cu deductiile mele logice.
Deci o noapte de cosmar... anyone joining me? nu in cosmar desigur... la o barfa pe net asa.
_irina_ spune:
Multa sanatate boboceilor bolanviori!
Zilele astea am cam alergat printre doctori si analize, azi cred ca incepem sa revenim la programul normal, intrerupt de antibiotice din 12 in 12 ore, dar cat de cat normal.
Azi am fost si la neurolog, in concluzie copilul e normal si cica chiar daca nu vorbeste pana la 3 ani nu e o problema, atata vreme cat relationeaza si se face inteles si intelege ce i se spune, aude, vede, etc. Am facut EEG-ul fara anestezie, a fost ok chiar daca in primele minute a urlat ca nu ii placea cascuta de pe cap si probabil nu era asezata cum trebuie
Nota 10 pentru domnul doctor.
Am plecat un pic pe ganduri, ma tot intrebam oare eu la ce varsta am vorbit si cand am ajuns acasa am si intrebat-o pe maica'mea, care mi-a zis ca eu am zis prima data mama pe la 2 ani si ceva. Deci, ce pretentii mai am eu de la copil?
Ada uite, am gasit un mic check-list pentru cautarea unei gradinite potrivite.
http://gradiniteintimisoara.blogspot.com/2009/03/ce-ar-trebui-sa-stiu-despre-o-cresa-sau.html
nikolici spune:
Voi ati citit stirea asta?http://realitatea.mobi/pages/article.aspx?id=95571&topicid=102
in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)