Bobocei de sept-oct 2008 (279)
Raspunsuri - Pagina 16
claudinna spune:
nikolici, din ce spui...sunt diferente ca de la cer la pamant intre sistemul de acolo si cel de aici
acuma si eu stiu sa scriu si sa citesc de la 5 ani...acum copiii si aici invata f repede scrisul si cititul, mai ales cu ajutorul calculatorului
fetita finilor mei, la 4 ani intra pe google, isi cauta desene cu tom&jerry si alte nebunii pe care, evident, stia sa le scrie
aici este inca acea conceptie cum ca daca se duce copilul la scoala si stie deja sa scrie, se plictiseste...pai schimba frate conceptia...adapteaza-te tu, sistem, la cerintele copilului...
mai avem....
vara-mi i-a zis educatoarea sa nu mai invete copilul de 2 ani jumate atatea poezii si cantece, ca la gradi ce mai face?? si ala micu le prinde din zbor, intreaba...
andreutac spune:
Neata,
Clau, superb bolerolul!! Cine-i norocoasa posesoare?
Ada, daca n-ai plecat deja, noi am folosit Laica. Mi se pare super, este silentios, insa chiar si in conditiile astea Eva n-a vrut nici in ruptul capului sa stea. Multa sanatate lui Raducu!
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
piolica spune:
Neata
Elsa a dormit fff bine azi noapte, saru'mina de intrebare. I-am pus o ceapa sub patut, i-am dat drosera + spongia la culcare si nu s-a mai trezit pina la 9. Oricum eu tot ma duc cu ea la homeopata azi, pt ca acum doua nopti a fost jale.
Ada, eu am Laica, sora-mea mi l-a luat direct de la distribuitor, cica nu se gaseste in farmacii. Daca vrei, o intreb pe sora-mea nr de telefon si-ti zic. Mie mi se pare super, l-am luat dupa ce m-am consultat cu fetele pe forum.
Eu i-am facut aerosoli cu ser fiziologic si putin ACC100.
O zi buna, aici sint 21 de garde, o zbughim afara acum.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
piolica spune:
Ada, ti-am trimis un mesaj cu datele distribuitorului pe bucuresti. Tipa o sa-ti aduca aparatul acasa
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
Nocom spune:
Neata,
Ada sper ca ai rezolvat cu distribuitorul sa-ti iei Laica, si eu tot Laica iti recimand, am incercat si Imron si Laica si cel din urma este mult mai rapid si un pic mai silentios. Deci vot pt Laica. Din pacate furtunul nu este asa de lung ca la omron si se poate varsa usor solutia, dar punanad asta in balanta cu timpul petrecut cu masca pe fata, tot Laica as alege.
Lumi mami, ce -i cu voi???? Cum ii Robi?
laureta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia Andreea, ce model de laica? Merci (si de unde, daca stii, ca sa ma duc direct) Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Ada la bazar este un Laica. Si eu tot Laica recomand noua ne place
claudinna spune:
Andreea, e pt fetita la care sunt moasa, face 2 ani sapt viitoare
Paula, cred ca ii curg balute de la faptul ca are nasul infundat. am obs si la R, cand e racit si nu respira bine, baleste la greu
cum mai sunteti??
Lumi, asteptam vesti! sper ca sunteti bine!
piolica, ma bucur ca Elsa a fost mai bine!!
cat costa un astfel de aparat?
300 spune:
Of, cum nu intru cum se ma sarbatoreste cineva :)
La multi ani, kllemi!
La multi ani, danucu!
Sper ca ati petrecut frumos. Kllemi daca te mai vaiti de schimbarea prefixului te bat .
Bine ai venit, bebe Nicholas!
Monyca, recuperare usoara, m-a emotionat la maxim povestea nasterii,cand s-a termionat m-am simtit de parca am nascut si eu :)