Bobocei de sept-oct 2008 (279)
Raspunsuri - Pagina 17
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna piolica, ma bucur ca Elsa a fost mai bine!! cat costa un astfel de aparat? |
merci frumos!
eu am dat pe Laica 250 de ron. eu zic ca e foarte bun
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
claudinna spune:
La multi ani, Iepurila!! sa ai parte numai de bucurii si multa sanatate!!
noroc cu bitza
babytza spune:
Hello
La multi ani Irina !!!!!!!!! Sa fii iubita si fericita , sanatoasa si norocoasa !!!! Iti doresc o zi superba alaturi de cei dragi tie !!!!!!!
Anca multa sanatate mamei tale
Cum sunt bolnaviorii azi ?
Lumi voi cum sunteti ?
Joy mamico , sunteti bine ? Ca nu mai stim nimik de voi
Babytza si puiiValentina David
andreutac spune:
Ada, vad ca ti-a raspus Pio, eu nici nu stiam, aparatul a fost imprumutat de la nasa Evei.
Iepurila, Klemmi si Danucu (cu intarziere)
Mony, sa-ti traiasca flaucaul, sa fiti toti sanatosi si fericiti. Asteptam pozele si reactiile Evei
Fetelor, am ajuns la concluzia ca Eva mea bea prea putine lichide, ceea ce nu-i bine deloc. (Si) din cauza asta banuiesc ca mai are episoade de constipatie, desi regimul ei alimentar este variat.
La noi lucrurile stau cam asa: lapte - 250-350ml/zi, apa/ceai/suc - max. 300ml/zi. Mananca obligatoriu ciorbita/supa in fiecare zi, plus un iaurt, chestii care sa zic ca i-ar mai aduce un aport de lichide. Copilasii vostri cam cate lichide beau si cum ii determinati sa bea mai mult?
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreutac Copilasii vostri cam cate lichide beau si cum ii determinati sa bea mai mult? |
a mea nu bea apa mai deloc, bea lapte de dimineata, cam 200 de ml si dupa aceea soarbe putina apa in cursul zilei... deci sta rau de tot la capitolul asta. Ca sa nu-ti spun ca Elsa nu prea stie ce e ciorba...
Cu toate astea nu e constipata deloc.
Eu astept caldurile sa pot sa-i dau apa la greu, banuiesc ca atunci nu va refuza.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
bitza2008 spune:
Andreutac Lucas,de cand poate sa bea singur apa ar bea intruna. I se pare tare interesant sa bea din paharelul lui colorat.Lapte bea chiar mult 7-800 ml toata noaptea,dar avand in vedere ca e intarcat de o luna...
Lumi,unde esti? Ma gandesc la tine!
claudinna spune:
andreutac, sa stii ca asha stam si noi la capitolul lichide, insa mie nu mi se pare putin...poate pe langa asta ii mai dau uneori suc de portocala, max 100 ml
hai, sa zicem ca bem cu 100-150 ml mai mutl decat voi (si am inclus si ciorbita)
fructele mai au lichide, iaurtul...
cred ca e ok
si R e cam cosntipat, ii mai fac ceai de musetel si am inceput sa-i dau activia, ca el e mort dupa iaurturi
si R ar bea fara oprire daca i-as lasa pe mana cescuta sau un pahar
de multe ori imi cere "huc" (suc...ca-i dau din ceasca), dar se uda tot si stau stresata langa el
deci cred ca daca-i dai in ceva interesant, o poti stimula
babytza, voi ce mai faceti??/ poza aia, ai pus-o??
Nocom spune:
LA MULTI ANI, IEPURILA!!!
SA FII SANATOASA, VOIOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE LUCRURI BUNE!!!