Sezatoarea canadiana (179)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Simi, da, pentru conjuctivita se sta acasa.
Noi am patit-o cu Anca, si i-am dat 2 antibiotice unul normal si unul pentru ochi.

MamaAna, si eu m-am gandit la socrii tai cum au ajuns.
Sedere placuta in Ca si la voi si in Vancouver!!

Nici mandra noastra nu vorbeste romaneste, decat intelege. O intrebi in ro si raspunde in franceza.

Nici eu nu am cont pe Facebook, si nici nu o sa imi fac.
Acolo ma gasesc sefii, de Sezatoare nu stiu.

Asa ca va rog si eu sa nu va mutati pe FB.

Anka, eu mixer normal mi-am luat de la inceput, robotul ala dupa 2 ani. Si bate albusuri si el, dar ocupa mult spatiu, si il scot numai cand nu am incotro: adica la supele crema.
Salata de varza e gata taiata, cea de morcovi la fel.

Nu face sucuri de fructe, si nici shake-uri. Ptr shake-uri e alta chestie.

A, am facut cupcakes dupa o reteta quebecoasa, si cum au decretat copiii proprii si prietenii lor au fost `vraiment tres bonnes`.

Simi, bravo ptr party. Alice a facut 9 ani, nu ?

O seara buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

ankalaura eu mi-am luat de la walmart mixer si un robotel mic mic de bucatarie la $9.97 fiecare care ma tin si acum dupa 7 ani! robotul normal l-am luat dupa vreo 3-4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cge

Simi, da, pentru conjuctivita se sta acasa.
Noi am patit-o cu Anca, si i-am dat 2 antibiotice unul normal si unul pentru ochi.

MamaAna, si eu m-am gandit la socrii tai cum au ajuns.
Sedere placuta in Ca si la voi si in Vancouver!!

Nici mandra noastra nu vorbeste romaneste, decat intelege. O intrebi in ro si raspunde in franceza.

Nici eu nu am cont pe Facebook, si nici nu o sa imi fac.
Acolo ma gasesc sefii, de Sezatoare nu stiu.

Asa ca va rog si eu sa nu va mutati pe FB.

Anka, eu mixer normal mi-am luat de la inceput, robotul ala dupa 2 ani. Si bate albusuri si el, dar ocupa mult spatiu, si il scot numai cand nu am incotro: adica la supele crema.
Salata de varza e gata taiata, cea de morcovi la fel.

Nu face sucuri de fructe, si nici shake-uri. Ptr shake-uri e alta chestie.

A, am facut cupcakes dupa o reteta quebecoasa, si cum au decretat copiii proprii si prietenii lor au fost `vraiment tres bonnes`.

Simi, bravo ptr party. Alice a facut 9 ani, nu ?

O seara buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Da, 9 ani a implinit. Nu stiu cind au trecut, zau.
Va pup si o saptamina usoara va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Ankalaura, eu am kitchenaid robot (mixer fix), l-am vanat de cand am venit in Canada si l-am luat la un 300 si ceva la un sale la DecoDecouverte (de fapt l-am primit cadou de la sot ca stia ca imi doresc mult). Il folosesc mai mult la prajituri, la mancare doar pentru piure de cartofi. Ai rabdare si urmareste flyer-ele, cel putin o data pe an sunt in sale.
Eu acum urmaresc sa-mi iau accesoriul ala de se pune sus si se face masina de tocat, nu-l am decat pe ala cu care maruntesc nuca pentru cozonac sau rad branza (merge foarte bine pentru cantitati mari).
Robot din ala multifunctional nu am, dar ma gandesc la unul. Chiar, cine are, merge si pentru tocat albitura aia tare (telina radacina, pastarnac. patrunjel radacina) la ciorba ? Eu folosesc unul mic pentru ceapa, luat de la wallmart cu 5 dolari dar la astea tari nu merge.

Eu nu ma mut pe facebook, acolo mi-am facut cont initial pentru ca erau colegii mei de la servici si acum mai tin asa legatura cu ei, intre timp mi-am gasit si fosti colegi din Romania si-mi face placere sa vad care mai le e viata. Anul asta implinesc zece ani de la terminarea liceului, oare la cat se face prima revedere ?

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ANA - eu nu spalam cu Tide in RO, ca era prost Spalam cu Persil lichid si pentru sensibilosi, care era clar superior
mixerul respectiv ce face? Bate doar albusuri, maioneze? In Ro aveam un mixer care avea si palete pentru aluat, dar nu avea destula putere, deci nu foloseam decat la albus si maioneza...

M-ar interesa unul cu toate functiile, dar sa nu coste 500 de dolari Adica sa si razuiasca, sa toace,....

Masina de paine, m-am descurcat foarte bine cu ea, pentru aluaturi, dar ocupa tare mult loc numai pentru asta... Ar fi grozav sa ocup locul cu o chestie multifunctionala.

JESSIE - da, la bloc stam, insa nu merge sa luam masina. Prietenii nostri si-au luat, dar au facut o intelegere cu consierge-ul... Nu prea imi vine sa iau pe blat...

MAMAANA - la noi se plateste cu cartela, la spalat, si e scump tare, 2,5 spalatul si inca 1,75 uscatul...

Nu m-am lamurit daca pot usca si colorate si albe impreuna, ca asa scrie pe program. Baremi daca bag doua masini la spalat, colorate si albe, mai pun un singur uscat apoi...

CGE - cupcakes bateam cu mixerul simplu, ala cu care bateam si albusuri. Pentru supele crema aveam un din asta: http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Mixere,_blendere/Braun/Mixer_Vertical_Braun_MR_6550_M_HC_BC Uitandu-ma acum la pret, mi se pare ridicol de scump 130 de dolari, insa acolo era cel mai ieftin - un food processor mediu, asa, nu de top, era si dublu fata de asta...

DIANA - pentru albitura de-aia tare (telina, radacinoase,...) Braun-ul ala de la link era super de super! Am vazut si aici ceva asemanator, numai ca era Black and Decker mi se pare... Para aia pentru albusuri insa era zero barat!

Intalnirea se face la 10 ani de la absolvire, deci la tine o sa fie anul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Si eu am tot robotul asta black and decker la reducere 50$, razuieste sau taie feli, albitura, rosi, cartofii....f util...are si de framantat aluat, dar folosesc masina de paine pt asta, ca m-am obisnuit asa...cu chopperul atasat la ei, macin piept de pui, peste, ficat...pt chiftelute.....ah, il tin in dulap ca nu mai am loc pe contoar...mai nou am achizitionat si o rice cooker pt orezul de sushi.....

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

Ma puteti ajuta va rog cu o informatie? Stiti vreun traducator mai ieftin in Toronto? Vreau sa traduc diplomele pt echivalare.

Mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

pt albusuri si aluaturi dulci un mixer de 10 lei
pana sa i-au robotul am avut un mini chhoper cu 5 lei, rasnita de cafea 10 lei...pt maioneza si creme eu folosesc mixerul vertical...maioneza e gata in 2 min
toate luate acum vreo 6 ani..de la President choice/maxi

pana in toamna am avut si o cafetiera tot asa de vreo 10 lei in reducere....am zis sa intru si eu in pas cu moda si mi-am luat una numerica...care mereu curge pe alaturi....cafeua si buretele....imi vine sa dau cu ea pe geam....ah...in prima luna nu prea a curs...

Anka se gaseste si aici persil, dar costa de te indoaie....la magazinele care vand Miele aspiratoare in general....Steph nu prea are sosete albe...nu pr gradinita/scoala
bine eu nu am 'fetita' nu o deranjeaza daca e murdara, foloseste si acum 2-3 perechi de pantaloni peste zi...arata ca un purcel tot timpul....si eu am fost la fel.....tzine mult la tricouri de cand e la scoala ca vrea sa-si poarte tricourile cu animale....cred ca numai de 2, 3 ori s-a murdarit pe tricou....dar pantaloni....ceva de speriat

Azi am fost in parc....in tricou...ura a venit vara...care are si un lac, si incercand sa culeaga o scoica, a cazut in apa, si s-a udat....sa vedeti ce chin pana la masina, ca nu vrea sa mearga, ca are piciorele ude,, ca i s-au udat adidasi....uf...noroc ca trebuia sa mergem La Mihaela, si abea astepta sa dse joace cu Marc ca sa o facem sa mearga...sper sa nu faca cistita ca ne-a luat cel putin 35-40 min pana la masina, pe un drum de 10 min...Mihaela merci inca odata pt toate hainutele si jucariile

eu nu am cont pe Fb asa ca va rog...abea tzin ritmul aici, si sunt acasa, apai cand m-oi intoarce la servici.....

Ana felicitari pt permanentizare

Mamaana ma bucur ca au ajuns cu bine socrii...pe alor mei i-a luat frica, azi ar veni, maine nu...

Steph vorbeste f bine romaneste....si ne intreaba des cum se zice la aia, si ce inseamna aia....la acorduri o da in bara...nu stiu daca are relevanta ca a inceput gradi la 2 ani, si bunicii ii vorbeau mult in romana, sau vrea ea musai sa invete....in schimb vorbeste f tare...nu prea stim cum sa o facem sa fie mai doux

Delphin si mie mi-a placut rochia....super

Laura prin cate atzi trecut.....uf, cred ca e greu fara baiat...ce o sa faceti pe termen lung? aici cel putin in gradinitele de stat se gereaza adecvat problema si nu ar fii probleme in acceptarea lui... ma sperie si pe mine alergiile astea, mai ales ca eu sufar de intoleranta la lactoza...si Yann tocmai a fost depistat cu dermatita atopica....iar azi pe seara s-a umplut de niste cruste asa pe maini si picioare...sper ca a fost de la caldura si nu de la contac de la ceva, sau mancare

Steph cred ca v-a trebui sa poarte ochelarii, o sa vedem peste 2 saptanmani exact la testul cu atropina...are o usoara hipermetropie...daca e asta, sper ca asta e sursa durerilor de cap....si as vrea sa nu semene cu mine, sa fie mai grijulie sa nu-si sparga lunetii tot la 2 saptamani

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

PUCK - si a noastra vorbeste tare, uneori tipa de-a dreptul. Eu o pun pe seama faptului ca taica-miu are probleme de auz, si cand era cu ei, vorbea foarte tare. Ca orice obicei neplacut, se prinde imediat si se renunta la el cu mare greu... Nici noi nu stim cum sa o facem sa vorbeasca mai incet...
Pentru ochelari, noua ne-a pus lentile de policarbonat, simple (nu tranzit), si nu se sparg. Nu stiu daca aici sunt lentile de plastic, dar eu nu am o parere buna despre ele - se zgarie rapid. Policarbonatul insa e foarte ok si lentila e foarte usoara.
Pentru adulti erau super scumpe. Cele de copii insa costau rezonabil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

Mamaana, cred ca ati stat cu emotii cu socrii, bine ca au ajuns.

wow fetelor, dar gatiti nu gluma daca vreti instrumente specializate pe fiecare sector, le si folositi? ale mele le zac in praf, o sa fac economie de spatiu in canada sigur, dar sunt buna de testera(kg sustin bine spusele mele ).

Mergi la inceput