Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 4
rodyka spune:
noapte buna delfinasi, sa cresteti mari in noaptea asta si sa le lasati pe mamici sa mai doarma
27+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
CD27 spune:
seara buna sau mai bine zis buna dimineata (ca e deja o noua zi), astazi am rezolvat ceva, am aj la dr si mi-a dat o veste buna (colul e inchis si lung) si o potentiala veste mai prosta, la analizele de sange mi-a iesit o forma de anemie (posibil talasemie) m-a trimis la institutul hematologic pentru ami multe investigatii (mama are chestia asta si e posibil sa o fi mostenit-o si eu desi pana acum nu mi-a iesit....)la inceputul sarcinii a fost ok analiza si sper sa fie acum o greseala daca nu o sa fac tratament cu fier si acid folic mi-a zis, in functie de rezultate
Racusor si bebe al meu mi-a iesit mai mic cu o saptamana ca si greutate si eu deja intrebam daca e vreun retard de crestere, m-a luat dr la 3 pazeste, a zis ca nu e cazul si mai bine sa uit chestia asta
mi-a dat si hartie pentru pilates, ar fi super sa pot sa si ajung, sa ne intalnim acolo
Inca n-am gasit o femeie, mai astept niste recomandari, dar in general ele au deja un program si anumite familii la care merg regulat, dar sigur gasesc pana sapt viitoare, deja am vorbit aici unde stam sa ramanem pana la sfarsitul lunii. Astazi am dat comanda de usi glisante din care facem peretii la camera copilului si de o comoda. Mi se pare ca ne miscam foarte incet cu toate dar asta e, pe sotz deja am inceput sa-l iau la mishto, i-am zis sa mai schimbe placa nu nemultumirea lui ca deja ma plictiseste
El e genul care nu se implica in nimic, nu da nici macar un telefon, eu trebuie sa fac absolut totul si evident ca daca nu iese bine....ghici cine e de vina
Ohh abia astept sa am si eu timp sa intru mai des sa va citesc, vreau sa citesc si sa vorbesc despre lucrusoare de bebe, m-am saturat de siteuri cu mobila, lustre etc
somn usor
cu bobinache 27s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)
aelita spune:
Multumim de capitol ! de ce nu ne dati parola macar asa la cateva fete,pe ici pe colo,o sa vina vremea sa nastem si nu o sa mai fim toate active,sa fie cineva pe aici.sa schimbam capitole,ca noi cand ne chitim pe vorba ajungem iar la pagina 23
RACUSOR masurile nu sunt relevante.a facut asa o discutie de fatza cu tine,dar nu inseamna nimic rau .adica dupa grafic,la teorie,ar iesi asa...dar astea sunt normale,niciodata nu e chiar ca in grafic..sunt marje de eroare .Normal astea nu se discuta,ca nu fac decat sa te bage in spaima,dar in realitate nu inseamna nimic,sunt date orientative,trebuie sa fie ceva diferente mari ca sa fie ceva rau...o zi doua noua la deal la vale nu conteaza ,ca e pura teorie,asa cum un copil se naste cu 3000g altul cu 4000,gandeste-te ca diferenta de 1kg intre ei daca s-ar traduce in zile,ar insemna cam o luna de diferenta.intelegi?deci gramele se transforma cumva in zile la ei,si deci 1 kg transformat asa ar insemna prea mult,si la final ce arinsemna ca ala al de 3 kg e intarziat fatza de ala de 4?nu mai zic de diferente de 2 kg intre bebei..Deci sunt date orientative !
ca sa vada daca mai mult sau mai putin merg in concordanta cu lunile de sarcina.e problema atunci cand copilul nu mai creste deloc ,stagneaza,si vad ei ca nu se mai alimenteaza,dar la chestiile astea deja se alarmeaza ei ,stai linistita !
aici nici nu iti spun gramele,tocmai ca sa nu mai faca nimeni ganduri negre...
eu zic ca e un exces de zel al medicului.bebe e ion grafic,asa ca nu stiu ce insista,daca sangele e ok.
acum doarme mai mult,au mai putin loc si se misca mai lenes.stai linistita,atat timp cat era bine la control !
si nu te supara nici cu kg,a zis si el asa ca sa te sperie un pic sa nu cumva sa mai pui inca 20 de acum incolo,o fi zis ca daca nu iti spune tu nu stii Dra nu e ceva extrem de mult !
eu zic ca avea chef de vorba
Andres s-a nascut cu 3700,la ecografe nu parea niciodata mare,nu mancam carne,nu luasem multe kg,mai putine ca la Sofia care se nascuse cu 3200g,deci stai linistita ca ei daca e sa fie mari,sunt oricum,sau daca e sa fie mici..depinde mult si cat stau in burtica !
Hai ca te descurci tu,asculta-ti inima
eu zic sa va ascultati organismul,daca nu suporta carnea,va luati voi din altele.nu se poate manca la comanda nimic,organismul vostru stie mai bine !
decat sa va fie rau si sa vomitati,ce treaba faceti?
ei,si sunt si vegetariene ,banuiesc,care nasc la fel ca noi,si fara carne.noi macar sigur mai bagam pe ici pe colo,macar o chiftea
nu doar carnea are de toate.
si da,kg nu sunt bune,MULTE,dar 11 mie nu mi se pare cevaaaaamult ! ca de acum incolo pot sa nu mai pui mare lucru,depinde mult de organism,ca incep arsurile si altele.
depinde mult de cum e bebe,kg nu sunt bune pt el,pt lichid,dar daca el vede ca bebe e bine,eu zic ca poate sa avertizeze doar,dar nu sa certe !
chiar nu mi se pare mult 11 kg.
depinde cat ai in ansamblu,cum vede el toate analizele.
MICHELLE te referi ca nu e pusa masina in spatiul respectiv,.ca alta fixare oricum nu are.nu?
doar impinsa acolo,si se tine practic in partea de sus a blatului,daca e sa se aplece.
eu nici nu am observat daca se loveste,e mic spatiul intre mobila si ea.
aa,si eu daca beau FANTA se misca bebe imediat.PUIUT !
CD nu ai luat fier deloc pana acum?daca nu,ia deja.si ai grija ca esti si obosita si stresata si suparata,si pe fond nervos si pe toate adunate poate sa iti sacada fierul si toate cele ! vitamine iei?
cel mai bine sa iei totul asa mai in gluma,mai in ironie,daca tot nu face nimic si faci tu totul !! nici nu ar trebui sa comenteze,la asa nevasta ,si gravida,si sa se ocpupe si de toate.pana la urma,nu e femeie sa se planga atata ca nu ii convine prin casa...ca tu nu mai ai loc de el in cazula sta.parca eram noi alea care ne miorlaiam ca nu e perdeaua bine pusa nu mai lua si tu in seama nimic !ca ai destulepe cap.
22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
adrianaBuc spune:
neatza
bebelina mea iar a jucat step pe spatele sotului toata noaptea. Eu eram asa obosita incat nici nu am simtit, mi-a spus al meu barbat dimineata. Iar am avut un carcel la gamba de am sarit din pat, inca mai doare. Trebuie sa reincep calciu.
Azi ma duc la medicul de familie sa vedem ce poate sa imi dea compensat.
A! Si imi vine caruciorul dupa-amiaza.
28+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
bumblebee spune:
Neata delfinariu!
La micul dejun avem laptic, cereale, biscuiti, migdale si daca mai vreti si altele, pregatim pe loc
Puiut, ma bucur ca te-ai linistit!
CD, spor la munca si sa gasesti o tanti harnicuta foc! Sper sa nu fie vorba de talasemie, poate o fi doar o anemie pe fondul problemelor prin care ai tot trecut.
Eu azi noapte am avut vise traite la maxim! Am visat ca eram la mare in apa si intrasem intr-un vartej, l-am trezit pe sot cu sunete de sufocare, saracutul incepuse sa traga de mine, dupa ceva timp l-am trezit razand, nu mai stiu ce visam, dar eram f zgomotoasa. Am mai avut de cateva ori in viata de astea cu vorbitul prin somn, dar nu-i bun, ca dau tot din casa .
Alina 24+ cu
gargarita
anca_vlad spune:
Neata!
Am si eu un site pt SALTELE DE PATUT
http://www.mondocarp.ro/id-18.vim - mi-a fost recomandat de o vecina din bloc-preturi de producator-cred c ae ok cea aeroplus!
spor la cautat!
eu am gasit si patutul acum o sa dao o fuga saptamana aceasta sa iau salteluta si astept pretul pt mobila de dormitor a lui Vladut!
Am multa treaba, la 12 la control si discutia ciu medicul pt concediu de risc maternal!
Va pupesc cu drag!
Dau fuga sa citesc din urma sa vad ce ati facut cu scurgerile de la sani!
Anca +23s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
racusor2010 spune:
Neata si de la mine
azi vad ca lumea mai greu se trezeste bine, nici eu nu voiam sa ma scol din pat azi dimineata...
mic dejun....lapte cu cereale...
azi iar am inceput monitorizarea lui bebe acum i-am dat niste suc de portocale si vad ca l-am trezit oarecum...sta mami dupa el, ca sa fie sigura ca e bine...dar tot lenesel e....misca cand si cand cate o manuta sau un picorus....
abia astept sa se faca dupa-amiaza !! vreau acasa in patut
Bulina 28+ cu poznas
eladea2005 spune:
Neata!
am baut cafeluta...dar mi-e un soooooomn...Eric s-a trezit azi la 7... iar vremea asta nasoala ma termina...si atomicul de langa mine nu ma lasa sa stau in pat linsitita...asta e cand mai ai unul prin jur...
chiar vroiam sa te intreb, aelita, cum te descurci cu 2 prichindei prin casa, care cer atentie mereu?
otilia, voi ce faceti? cum sunteti?
cat despre masuratorile lui bb, nu va stresati dragelor... nu uitati ca sunt doar masuratori, bazate pe niste calcule ale lor...si pot sa difere f mult fata de realitate...
va pup! ne auzim!
sa aveti o zi frumoasa...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc neatza Iar am avut un carcel la gamba de am sarit din pat, inca mai doare. Trebuie sa reincep calciu. Azi ma duc la medicul de familie sa vedem ce poate sa imi dea compensat. A! Si imi vine caruciorul dupa-amiaza. 28+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! |
adriana, si eu i-am zis dr de crampele astea prin gamba...car ef ciudat doar noaptea ma apuca...mi-a dat sa iau Magne b6, 2 sapt, cate 2 capsule seara...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...