| Citat: |
| citat din mesajul lui matusa77 Ne-a sosit carutul, suntem super incantati, arata foarte bine. ![]() Acum vreau sa intreb fetele experimentate, cele care sunt deja mame, de la ce varsta ati pus copilul in scaunelul acela de masina sau scoica paraca asa ii spuneti saptamana 26 Ducu |

28+ cu
poznas
| citat din mesajul lui mirela2 adi, carmen pupici si sarumana sa dea DD sa se lase cu bebe de data asta asa de rau in pare ca am ratat odiseea asta.....sunteti asa de minunate si pline de informatii si de multe altele pupi fetelor ![]() |

28+ cu
poznas
| citat din mesajul lui ramo1901 Salut fetelor, eu nu am mai putut intra de ceva vreme,mai exact de 2 sapt, penrtu ca de la ultima intalnire sunt internata in spital. situtatia nu se prezints prea roz. am contractii tot timpul,exista amenintare de avort. Ramona 24+ ....cu o scumpica de ![]() |

saptamana 26
Ducu
Racusor am luat de la chicco dar am renunta la landou am luat doar carutul si scoica au costat 10.700.000lei vechi, este bleumarin cu bej.Insa ma interesa daca scoica se foloseste la varsta mica adica cateva zile/saptamani nu-i solicita coloana![]()
saptamana 26
Ducu
care model de la chicco? ai putut sa renunti la cel 3 in 1 , trio enjoy evolution? eu la asta ma uit, e cam 15 mil...cu tot cu landou
mercic 
Bulina
28+ cu
poznas
Va invit la
[url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151318]Capitol nou[/url]