Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Da Sheri stiu care sunt riscurile,din pacate cum ai spus si tu sunt femei care incearca de n ori si degeaba,pur si simplu nu se prinde,insa nu e vina lor.Mie imi e ciuda pe femeile care isi abandoneaza copii prin spitale sau mai rau ,pe cand altele (cum e si cazul surorii mele) se chinuie de ani de zile pt a aduce pe lume o minune mica.
Totusi eu chiar vroiam sa va intreb pe voi,mamicile cu gemenasi:pur si simplu s-a intamplat sa aveti 2 bebei sau exista o procedura speciala la FIV pt asta?Eu cum am zis :intreb pentru sora mea.

26+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

La noi recomandarea medicului a fost 1 blastocist (embrion de ziua a5 a) dar pe noi nu ne-a lasat inima si i-am pus pe amandoi. Ne-au avertizat ca sunt sanse foarte mari sa se prinda amandoi dar oricum noi vroiam gemeni. Acum depinde ce probleme sunt.....la el sau la ea..

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Ahaa,fetelor ma scuzati ca sunt asa insistenta dar pt mine FIV este o mare curiozitate.
Draga la el toate analizele sunt bune,de 3 ani le-au tot repetat la diferiti medici in diferite orase.La ea e problema,menstruatia la 45 zile chiar si mai tarziu,plus anticorpi antispermici.A vb cu mai multi medici si singura sansa este FIV-ul,insa ea mai spera la natural,avand in vedere ca acum 6 ani a ramas pe anticonceptionale dar era extrauterina.

26+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

adi, carmen pupici si sarumana
sa dea DD sa se lase cu bebe de data asta
asa de rau in pare ca am ratat odiseea asta.....sunteti asa de minunate si pline de informatii si de multe altele

pupi fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

mirela Doamne ajuta sa fie ultimul !! noi tinem pumnii

----------------------------------------------
my somebody....

27+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

adriana si noi luam ceva asemanator de la peg perego si mie imi place tare mult . plus ca asta pe care am pus noi ochii e f f usor si conteaza foarte mult. numai ca pretul e dublu oricum eu il iau dupa ce nasc

my somebody....

27+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

mirela Doamne ajuta sa fie ultimul !! noi tinem pumnii

my somebody....

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Fetelor face cineva botez in rit catolic, si daca da, care sunt obiceiurile, noi o botezam pe Letizia la catolici si nu ma pricep foarte bine la ce se cumpara la nasi, ce aduc nasii si toate lucrurile astea. Sotul e catolic, eu grec-ortodoxa si cum aici avem o singura biserica grec ortodoxa mereu inchisa am zis ca va fi catolic!
Multumesc!
Mirela bafta multa

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Eu nici la noi la greco-ortodoxsi nu stiu ce se face daramite la catolici, nu te pot ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Adriana e frumos caruciorul. Sa-l stapaniti sanatosi!!!
Mirela, te asteptam cu vesti bune

Paula, 26+ cu

Mergi la inceput

paula sa fiti sigure ca intru sa va dau vestea cea mare.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Ne-a sosit carutul, suntem super incantati, arata foarte bine.

Acum vreau sa intreb fetele experimentate, cele care sunt deja mame, de la ce varsta ati pus copilul in scaunelul acela de masina sau scoica paraca asa ii spuneti

saptamana 26 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Ne-a sosit carutul, suntem super incantati, arata foarte bine.

Acum vreau sa intreb fetele experimentate, cele care sunt deja mame, de la ce varsta ati pus copilul in scaunelul acela de masina sau scoica paraca asa ii spuneti

saptamana 26 Ducu

Aici scoica e pana la 6 luni iar scaunul de masina pana la 7 ani, nu stiu in tara cum e.

Mergi la inceput