Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Da Sheri stiu care sunt riscurile,din pacate cum ai spus si tu sunt femei care incearca de n ori si degeaba,pur si simplu nu se prinde,insa nu e vina lor.Mie imi e ciuda pe femeile care isi abandoneaza copii prin spitale sau mai rau ,pe cand altele (cum e si cazul surorii mele) se chinuie de ani de zile pt a aduce pe lume o minune mica.
Totusi eu chiar vroiam sa va intreb pe voi,mamicile cu gemenasi:pur si simplu s-a intamplat sa aveti 2 bebei sau exista o procedura speciala la FIV pt asta?Eu cum am zis :intreb pentru sora mea.

26+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

buna delfinariu

shery ce ti fac printesele, pe cand poze cu tine?

Bonjurica Mirela, ce mai faci? Hai ca dau lenea jos si mai fac deseara ceva proaspat. Stau cu ochii pe tine sa te sustin la moment!

Shery 26 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Asta e:
http://www.strollers.ro/ProductGallery/Carucior-118_329_332_333_codeDOU-118/9661.aspx
Cred ca a fost postat chiar zilele trecute. Ne-am fi dorit sa ne permitem sa luam ceva mai scump, dar ... asta e! Ne multumim cu atat.

28+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

e foarte frumos caruciorul
sa l folosesti cu placere si sa i placa piticii tale in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

mirela

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Da Sheri stiu care sunt riscurile,din pacate cum ai spus si tu sunt femei care incearca de n ori si degeaba,pur si simplu nu se prinde,insa nu e vina lor.Mie imi e ciuda pe femeile care isi abandoneaza copii prin spitale sau mai rau ,pe cand altele (cum e si cazul surorii mele) se chinuie de ani de zile pt a aduce pe lume o minune mica.
Totusi eu chiar vroiam sa va intreb pe voi,mamicile cu gemenasi:pur si simplu s-a intamplat sa aveti 2 bebei sau exista o procedura speciala la FIV pt asta?Eu cum am zis :intreb pentru sora mea.

Us
My Baby Boy

Pai vezi ca la "Asteptand un ingeras in viata noastra" este un cap ref la cum sa-ti imbunatatesti sansele de a avea gemeni. Tratamentele de fertilitate maresc in general sansele cu pana la 30% de gemeni. Bafta multa surorii tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

buna delfinariu

shery ce ti fac printesele, pe cand poze cu tine?

Bonjurica Mirela, ce mai faci? Hai ca dau lenea jos si mai fac deseara ceva proaspat. Stau cu ochii pe tine sa te sustin la moment!

ce sa fac mama, sunt in pregatire pt FIV 3, sper din suflet sa fie ultimul, il fac loco.
sper sa fie bine.
si hai cu pozele alea ca de cand ne amagesti cu ele......mi au iesit ochii din cap tot uitandu ma dupa ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

mirela, tin pumnii! Sa se lase cu 9 luni de crestere si 1-2 bebilici sanatosi si iubitori.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Us
My Baby Boy

La noi recomandarea medicului a fost 1 blastocist (embrion de ziua a5 a) dar pe noi nu ne-a lasat inima si i-am pus pe amandoi. Ne-au avertizat ca sunt sanse foarte mari sa se prinda amandoi dar oricum noi vroiam gemeni. Acum depinde ce probleme sunt.....la el sau la ea..

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fetelor face cineva botez in rit catolic, si daca da, care sunt obiceiurile, noi o botezam pe Letizia la catolici si nu ma pricep foarte bine la ce se cumpara la nasi, ce aduc nasii si toate lucrurile astea. Sotul e catolic, eu grec-ortodoxa si cum aici avem o singura biserica grec ortodoxa mereu inchisa am zis ca va fi catolic!
Multumesc!
Mirela bafta multa

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Adriana e foarte frumos sa il stapaneasca sanatoasa!!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Mergi la inceput