Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 16
rodyka spune:
burticute, unde sunteti? in drum spre casa? la masa? la somnul de amiaza? altadata era somnul de frumusete...
vad ca ati vb despre dormitul pe spate, eu nici daca as vrea nu as putea... dintotdeauna mi-a placut sa dorm pe burta sau in brate la sotior, dar acuma... tre sa-l tin eu in brate si asa el nu mai doarme decat jumatati de nopti, restul timpului se distreaza cum mititica il inghionteste...
bineee... am regasit reteta de la cuib de viespi, merg sa fac o proba pe la bucatarie, ca tot era vb de mancare de care ne e dor prin strainezia...
27+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
michelle1981 spune:
Eu dorm pe o parte infasurata in pilota ca o perna de gravide
In seara asta am in plan tagliete cu spanac.. miam miam
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze
rodyka spune:
aaa, sa nu uit de sforait: erau nopti in care imi lasam jumatatea singura in dormitor ca nu puteam dormi de sforaitul lui, acum... noroc ca nu ma aude, dar ma trezesc eu speriata de zgomotele care-mi ies pe gura
27+
ramo1901 spune:
Salut fetelor, eu nu am mai putut intra de ceva vreme,mai exact de 2 sapt, penrtu ca de la ultima intalnire sunt internata in spital. situtatia nu se prezints prea roz. am contractii tot timpul,exista amenintare de avort.
sunt non stop pe gynypral perfuzii, cate 25 fiole pe zi, no spa, sobutil si diazepam ijnectabil si multe medicamente, dar nu vreau sa va deprin.
pana nu se amelioreaza situtatia nu cred ca va mai vizitez ca nu vreau sa va indispun.
poate nici nu ma mi tneti minte, dar ma bucur ca sunteti totate ok si bebeii la fel.
va doresc la toate cele bine si bebei sanatosi.
va pup si aveti grija de voi.
Ramona 24+ ....cu o scumpica de
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramo1901 Salut fetelor, eu nu am mai putut intra de ceva vreme,mai exact de 2 sapt, penrtu ca de la ultima intalnire sunt internata in spital. situtatia nu se prezints prea roz. am contractii tot timpul,exista amenintare de avort. sunt non stop pe gynypral perfuzii, cate 25 fiole pe zi, no spa, sobutil si diazepam ijnectabil si multe medicamente, dar nu vreau sa va deprin. pana nu se amelioreaza situtatia nu cred ca va mai vizitez ca nu vreau sa va indispun. poate nici nu ma mi tneti minte, dar ma bucur ca sunteti totate ok si bebeii la fel. va doresc la toate cele bine si bebei sanatosi. va pup si aveti grija de voi. Ramona 24+ ....cu o scumpica de |
offff Ramo...imi pare rau sa aud asta...sper sa fie totul in regula pana la urma...si sunt sigura ca va fi, daca asculti indicatiile medicului si stai cumintica acolo...din pacate mai trecem si prin astfel de situatii...e nasol, cred...dar fruntea sus...ca rez final e cel mai important...a big hug de la noi...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
senty_mary spune:
citat din mesajul lui ramo1901 Salut fetelor, eu nu am mai putut intra de ceva vreme,mai exact de 2 sapt, penrtu ca de la ultima intalnire sunt internata in spital. situtatia nu se prezints prea roz. am contractii tot timpul,exista amenintare de avort. sunt non stop pe gynypral perfuzii, cate 25 fiole pe zi, no spa, sobutil si diazepam ijnectabil si multe medicamente, dar nu vreau sa va deprin. pana nu se amelioreaza situtatia nu cred ca va mai vizitez ca nu vreau sa va indispun. poate nici nu ma mi tneti minte, dar ma bucur ca sunteti totate ok si bebeii la fel. va doresc la toate cele bine si bebei sanatosi. va pup si aveti grija de voi. Ramona 24+ ....cu o scumpica de |
multa sanatate si sa ne dai cat mai repede vesti bune despre voi
24+ cu Bogdan- Andrei
grety_niku spune:
multa sanatate iubita, sa ai grija de tine si de bebelina, o sa vezi ca o sa fie bine. suntem toate alaturi de voi.
22+ cu Nicholas-...(inca parlamentam)
Pozici
bumblebee spune:
Vaaai, ce dragi imi sunteti burticute, cu gaze, sforaieli
Bineinteles ca eu nu pot face nota discordanta!
Am zile cand am impresia ca ma pregatesc pt atacuri cu bombe biologice Sotul meu si cu mine vom supravietui multor incercari de genul asta.
Sfaraieli nu stiu, ca sotul meu doarme, nu se-ncurca, inca ma deranjeaza oratoria lui de noapte...
De dormit a inceput sa-mi fie din ce in ce mai greu. Inainte eram pe burta, pana prin sapt 18 cand a inceput sa ma doara ... pe parti e nasol ca ma dor soldurile... pe spate nu-i bine.... eu cum mai dorm?!
Ieri vorbeati de dormitul pe burta, mie mi-a recomandat medicul sa dorm pe burta pana prin luna a 4-a pt uterul meu retrovers, plus ca pe mine daca nu ma durea cred ca si acum dormeam tot ca o broasca.
Mycya, Pufescu, v-am vazut! Superbe
Alina 25+ cu
gargarita
rodyka spune:
ramo1901, daca ai timp si iti poti permite sa mai intri pe forum, nu ezita, nu ptr ca o sa ne deprimi, din contra. noi o sa te incurajam si o sa mai invatam cate ceva din experienta ta... sa te faci bine curand
27+