Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

am terminat si eu cu treaba,mi-a facut pofta careva de ciorbitza pe aici si bineinteles ca m-am pus pe facut una de legumeabia astept sa fie gata.va invit si pe voi
pufescu vazut si eu o burtica mumoasa

Bianca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

aaaaa.....si ultima problema existentiala: dorm in cotinuare pe spate...adica ma intorc in somn. Si cand stau pe canapea tot pe spate imi e mai comod. Stiti cumva cand nu mai e recomandat sa dormi pe spate?

24+ Raducu

Eu dorm numai pe spate, cand ma mut pe partea dreapta incepe Alex sa dea cu picioarele instinctiv ma intorc pe partea stanga unde nu stau mult ca ma loveste Sebi si uite asa dorm tot pe spate cu gura deschisa, sforai de-mi disper sotu.
L-am gasit dormind cu cealalta perna peste cap numai sa nu ma mai auda

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

saracutzu sotu tau,si inca mai are de indurat.dar ce nu face el sa iti fie tie si bebeilor bine.ti-am vazut pozicile mai noi imi esti asa draga cu burtica ta
eu nu pot dormi pe spate,simt ca mi se intinde tot in burta,parca mi se lungesc toate organele

Bianca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Vai ce am ras Dragaica cu sotul si perna!!!
Asta-i situatiunea, eu si treaza respir greu si cand ne iubim sau ma ia in brate se sperie saracul da ce sa-i faci daca nasul meu e plin cu sange uscat, eu il curat dar e sensibilos tare acum si se umple la loc!!, si eu intre sforaituri , gaze, respirat sotul zice ca-i o placere sa doarma , noroc ca deschidem usa de la terqasa noaptea si ca nu suport caldura asa avem si noi aer nepoluat!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Asta-i situatiunea, eu si treaza respir greu si cand ne iubim sau ma ia in brate se sperie saracul da ce sa-i faci daca nasul meu e plin cu sange uscat, eu il curat dar e sensibilos tare acum si se umple la loc!!, si eu intre sforaituri , gaze, respirat sotul zice ca-i o placere sa doarma , noroc ca deschidem usa de la terqasa noaptea si ca nu suport caldura asa avem si noi aer nepoluat!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

haha...esti super tare...m-am distrat un pic...mi-am si imaginat situatia...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Eu sunt terminata, fac spalaturi cu Salinex, mi-am cumparat niste cleme care se lipesc noaptea pe nas ca sa tina caile respiratorii deschise. Nu prea functioneaza, o nara o am in permanenta blocata , despre caldura.......mama simt ca ma sufoc tot timpu, dorm dezbracata, las geaurile deschise, sotu dardaie langa mine de frig iar eu nu mai pot de cald, se uita la mine ca la o femeie la menopauza
Cat despre gaze si garaieli.......nu vreau sa mai vorbesc ca mi-e rusine , asta e sa mai suporte si el.

O alta problema care nu-mi da pace e umflarea mainilor, dimineata ma trezesc cu ele amortite si dureroase mai ales la incheieturile degetelor.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

burtici! maya!

mi-a fost tare greu sa recuperez... tare mult ati mai vb!

eu va pup... azi nu am chef de nimic doar as dormi... am o stare tare naspa.
va citesc din umbra si sper sa revin maine cu mai mult chef de viata

21+ cu Nicholas-...(inca parlamentam)
Pozici

Hai Grety, mai omorim plictiseala impreuna pe aici.
Pina la urma ai prins programarea la Iosup?

Catalina 23+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

michelle, tot ce pot sa iti spun momentan e ca al meu carucior proaspat adus e intr-o cutie nu foarte mare. Inca nu l-am desfacut.

racusor, nici bebelina mea nu mai face miscarile de alta data. Din picioruse da din ce in ce mai rar; din manute, ceva mai mult. Poate e si oboseala de vina. Eu zic ca nu e cazul sa iti faci griji.

ochidut, felicitari pentru bebe grasun.

Cat despre dormit cu burta in sus: eu trisez. Imi asez o perna la spate, iar noaptea, cand fara sa vreau aterizez cu burta in sus, nu ma lasa sa ma intorc complet. Practic sunt cam la jumate intre "pe-o parte" si cu "burta in sus".

28+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Salutari doamnelor

Intru si eu sa dau raportul: ieri am fost la eco, bebelina are clinic 28s+3z, ecografic 29s, e bine mersi, iar nu a vrut sa stea la poza, s-a tot foit iar la un moment dat cand ii prinsese capusorul si-a pus o mana peste fata Jmechera si incapatanata, asta e, o vedem noi cand iese. Si e in continuare grasunica, are 1.475 gr +/- 200 gr.

Singura problema, Iosup mi-a zis ca mi s-a cam scurtat colul 3,4 si m-a si intrebat daca nu am avut contractii. Nu m-a alarmat dar nici foarte multumit nu era. Mie nu mi se pare grav 34, dar vedem ce zice doctorul meu.

Racusor, am vazut ca si tu ai 3,4-3,5 si ti-a zis ca e ok, nu?

In rest treaba multa zilele astea si sunt si cam apatica/deprimata....

Oricum la toate, v-am vazut pozele, sunteti niste frumoase

28+ cu

mie doctorul mi-a zis ca e ok colul...de fapt a zis ca la eco morfologica nu se masoara asa bine ca la eco transvaginala...asa ca el mi-l masoara si pe masa

a zis ca atat timp cat este peste 3 e ok...

felicitari pentru grasunica!!

Bulina 28+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

gata, fug acasa...ne mai auzim

am amortit azi pe scaun, ca nu prea am facut miscare si cand m-am ridicat parca eram o babuta

va

Bulina 28+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

burtici! maya!

mi-a fost tare greu sa recuperez... tare mult ati mai vb!

eu va pup... azi nu am chef de nimic doar as dormi... am o stare tare naspa.
va citesc din umbra si sper sa revin maine cu mai mult chef de viata

Pozici

Hai Grety, mai omorim plictiseala impreuna pe aici.
Pina la urma ai prins programarea la Iosup?

Catalina 23+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

nu pot sa ma abtin si mai arunc cate un ochi pe aici... nu am mai sunat la iiosup... am zis ca ce-o fi o fi... si nu imi pare rau ca mi-a placut de doctor... cred ca si restul de eco o sa le fac tot la el (depinde de ce o sa zica doctorita) multumesc frumos oricum...

Pozici

Mergi la inceput