Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 14
Dragaica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lalala13
de unde ai gasit dimensiunile? ---------------------------------------------- my somebody.... 27+ cu Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
eu zic ca tre sa fie lunga, a mea are 2m si ceva, la un capat are forma pernei de alaptat(asta e partea pe care pui capu), la celalalt e drept (partea care o bagi intre picioare). Ce mi se pare important e sa aiba husa, adica sa poti spala partea exterioara, cea pentru alaptat la fel are husa.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru
CarmenAlbu spune:
Si cea de poliester pui si capul tot acolo ca se lasa si iti da pozitie buna de dormit, acum cine cum va putea, eu dorm fenomenal!
Ochdut felicitari pt grasunica!!
Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu
eladea2005 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Dragaica
eu zic ca tre sa fie lunga, a mea are 2m si ceva, la un capat are forma pernei de alaptat(asta e partea pe care pui capu), la celalalt e drept (partea care o bagi intre picioare). Ce mi se pare important e sa aiba husa, adica sa poti spala partea exterioara, cea pentru alaptat la fel are husa. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru |
hehe, tu uiti ca noi traim in romania...pe aci n-ma vazut perne ca a ta..
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
pufescu spune:
Buna fetelor, nu am mai scris de mult.
Am reusit in sfarsit sa imi fac ordine in poze..adica le-am sters pe alea de cand eram sportiva si am pus cu burta :) .
Astept cu nerabdare sa ma duc joi dupamasa la eco 4d...sa vedem juniorul . Sper ca de data asta nu mai sta cu fundul in cap :).
Si mai sper sa imi zica de bine cu colul...nu va mai ingrijorati cu colul peste 3cm....eu la 19 sapt aveam 2.25 :( . La ultimul control(acum 2 sapt, pe masa) mi-a zis col lung inchis...dar sa vedem acum la eco cat de lung.
Am inceput sa am emotii cu nasterea, cu cum o sa ma descurc dupa...
M-am apucat sa fac usor ordine in congelator(adica sa mananc ca vaca) ca sa incep sa congelez casolete cu mancare...ma gandesc ca o sa ma ajute in primele saptamani cand numai de mancare nu o sa fie timp. Adica mai face baiatu' o salata, un gratar dar sa mai decongelam si ceva papa bun la cateva zile. Am diverse teorii si planuri, sa vedem si ce realizez ca energie nu prea am, as dormita non stop.
Imi chinui puiu cu muzica seara...sunt asa de paranoica ca poate nu aude ca simt nevoia sa il zgandar sa vad daca misca :( . Am pus o poza de aseara cu castile pe burta :)
24+ Raducu
Dragaica spune:
Andreea stiu dar ma gandesc ca majoritatea faceti comenzi pe internet sau plecati prin Ungaria, Bulgaria, etc......ma gandeam ca o puteti achizitiona asa.
pufescu spune:
aaaaa.....si ultima problema existentiala: dorm in cotinuare pe spate...adica ma intorc in somn. Si cand stau pe canapea tot pe spate imi e mai comod. Stiti cumva cand nu mai e recomandat sa dormi pe spate?
24+ Raducu
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Andreea stiu dar ma gandesc ca majoritatea faceti comenzi pe internet sau plecati prin Ungaria, Bulgaria, etc......ma gandeam ca o puteti achizitiona asa. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru |
in ungaria pe unde am fost am vazut tot din asta in forma de U...in plus erau umplute cu polistiren..sigur, fiind mai rigide sunt mai bune pt alaptat, adica pt a pozitiona copilul pe ea...in schimb am inteles ca la dormit e pb din cauza fosnetului de bilute...
iar pe net...unele siteuri nu trimit in ro...altele daca trimit au un scor mare la transport ca nu se merita..deci, cu alte cuvinte, traiasca tarisoara noastra draga...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
btz_ovi spune:
Pufescule da ce burticuta frumoasa am vazut,sa iti traiasca.In legatura cu dormitul pe spate,eu am auzit de la o mamica ca de pe la 6 luni nu mai e recomandat deoarece exista riscul de sufocare al bebelusului.Insa maine o voi intreba si eu pe doctorita,ea trebuie sa stie mai bine.Cum aflu cum te anunt!!!
26+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
lalala13 spune:
saru mana de informatii fete dragi
si eu ma trezesc pe spate...nu am ce sa fac..nu ma pot coordona in timpul somnului..
----------------------------------------------
my somebody....
27+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufescu aaaaa.....si ultima problema existentiala: dorm in cotinuare pe spate...adica ma intorc in somn. Si cand stau pe canapea tot pe spate imi e mai comod. Stiti cumva cand nu mai e recomandat sa dormi pe spate? 24+ Raducu |
Eu dorm numai pe spate, cand ma mut pe partea dreapta incepe Alex sa dea cu picioarele instinctiv ma intorc pe partea stanga unde nu stau mult ca ma loveste Sebi si uite asa dorm tot pe spate cu gura deschisa, sforai de-mi disper sotu.
L-am gasit dormind cu cealalta perna peste cap numai sa nu ma mai auda