Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 13
Mycya spune:
abia astept sa ajung si eu joi la eco sa vad daca fetitza mea e printre top modelepoate ii seamana tatalui,ori o sa mentin si eu graficul odiseei,fetele grasunele.
ochidutz felicitari pentru grasunica
Katalina cat de antipatice sunt doctoritzele astea,la ce mai stau la cabinet daca nu le place viata asta,de luat bani is bune dar de schitat un zambet mai greu.asa imi sunt urate
Bianca 24+
puiutz_mic spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui eladea2005
puiut, uite aici... http://idealbebe.ro/bertoni-perna-pentru-alaptat-p-4342.html?osCsid=934345eb061cf0f787550a0d01a77a5e ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Eladea, nu stiu daca e suficient de lunga perna asta ca sa pot sa si dorm pe ea...astia pe site zic ca e doar de alaptat
si nu sciu nici ce compozitie are
Elena 23+ cu un cuminte
eladea2005 spune:
Citat: | ||||||||||
citat din mesajul lui puiutz_mic
Eladea, nu stiu daca e suficient de lunga perna asta ca sa pot sa si dorm pe ea...astia pe site zic ca e doar de alaptat si nu sciu nici ce compozitie are Elena 23+ cu un cuminte |
pai se numeste perna de alaptat pt ca asta e denumirea ei...si scopul de altfel...eu tot de la ei cumparasem perna...ce-i drept acu 2 ani si ceva...si era mare...plus ca era cu vata/vatelina in ea, ceva de genu..din ce am vazut eu, pernele cu polistiren sunt scumpute...asta e printre cele mai ieftine...cat despre dimensiuni, poti trimite mail sa-i intrebi...eu asa fac cand vreau sa aflu info despre un produs de pe orice site...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
puiutz_mic spune:
Multumesc, Eladea!
Katalina, Ochidut felicitari pentru baietelul si fetita care sunt ok! Ochidut, mie in decurs de 2 luni mi s-a scurtat colul de la 39 mm la 34 mm, dar este perfect inchis. Dr. mi-a spus ca daca se scurteaza sub 25 mm atunci incepem sa ne ingrijoram.
Elena 23+ cu un cuminte
eladea2005 spune:
puiut, uite una tot asa...scrie ca se paote folosi pt alaptat, pt mamica si pt bebe...e si mai ieftina...putin...
http://www.ingerasultau.ro/pentru-mamici_diverse_-pernuta-pentru-alaptat-bertoni-p-2900.html
am gasit dimensiunile...Dimensiune: Lungime 2 m, diametru 40 cm.
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 puiut, uite una tot asa...scrie ca se paote folosi pt alaptat, pt mamica si pt bebe...e si mai ieftina...putin... http://www.ingerasultau.ro/pentru-mamici_diverse_-pernuta-pentru-alaptat-bertoni-p-2900.html am gasit dimensiunile...Dimensiune: Lungime 2 m, diametru 40 cm. ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
de unde ai gasit dimensiunile?
----------------------------------------------
my somebody....
27+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
matusa77 spune:
Buna fetelor!
Abia am ajuns acasa, acum recuperam cu cititul.
Ochidut sa-ti traiasca bebelina - grasulina.
saptamana 26 Ducu
btz_ovi spune:
Hello gagici.Vai ce urat e la Bd,ploua mocaneste si e rece,offfff,vreme numai buna de stat pe forum .
Eu maine ma duc la Iasi la echo sa imi vad printisorul,si avand in vedere ca eu nu am mai fost la doctorita de la 12 saptamani trebuie sa imi verifice placenta,colul si treaba cu pata mica roz,dupa care sa discutam despre nastere si alte treburi.Sotul rade de mine ca iarasi o sa plang cand o sa il vad pe bebitza.Chiar nu ma pot abtine cand il vad pe junior
26+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
grety_niku spune:
burtici! maya!
mi-a fost tare greu sa recuperez... tare mult ati mai vb!
eu va pup... azi nu am chef de nimic doar as dormi... am o stare tare naspa.
va citesc din umbra si sper sa revin maine cu mai mult chef de viata
21+ cu Nicholas-...(inca parlamentam)
Pozici
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lalala13
de unde ai gasit dimensiunile? ---------------------------------------------- my somebody.... 27+ cu Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
lalala, pe un alt magazin online...caut si-ti arat daca vrei...
uite aici
http://www.bebelinio.ro/Paturele-si-pernute/Perna-pentru-alaptat-BERTONI--cID300--pID915.html
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...