Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

katalina, si mie mi s-a intamplat la fel....imi dadusem pe la 10 dim dupa dus cu ulei masline amestecat cu baby johnson, iar pe la 15.40 cand eram la morfo, si-a dat seama dr ca-mi dadusem cu ceva....Dar nu m-a certat, vorba ta, la banii care i-am dat.....Mi-a zis doar ca se vede mai greu si ca va fi obligat sa apese putin mai tare cu aparatul pe burtica... Si rasunsul meu a fost acelasi, a n-am stiut, ca nu mi-a spus nimeni...

23+ cu un invingator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Salutari doamnelor

Intru si eu sa dau raportul: ieri am fost la eco, bebelina are clinic 28s+3z, ecografic 29s, e bine mersi, iar nu a vrut sa stea la poza, s-a tot foit iar la un moment dat cand ii prinsese capusorul si-a pus o mana peste fata Jmechera si incapatanata, asta e, o vedem noi cand iese. Si e in continuare grasunica, are 1.475 gr +/- 200 gr.

Singura problema, Iosup mi-a zis ca mi s-a cam scurtat colul 3,4 si m-a si intrebat daca nu am avut contractii. Nu m-a alarmat dar nici foarte multumit nu era. Mie nu mi se pare grav 34, dar vedem ce zice doctorul meu.

Racusor, am vazut ca si tu ai 3,4-3,5 si ti-a zis ca e ok, nu?

In rest treaba multa zilele astea si sunt si cam apatica/deprimata....

Oricum la toate, v-am vazut pozele, sunteti niste frumoase

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Hey, am fost si eu la masa....azi am papat macrou cu rosii si castraveti

bine, eu stiam ca macroul e peste oceanic si nu e prea bine sa mananci, ca are mercur, dar cum nu aveam ce sa mananc altceva de la cantina, mi-am luat

voi ce stiti de macrou?

Bulina 28+ cu poznas

Sa-ti fie de bine. Si eu am mai mancat macrou si fructe de mare din cand in cand. Banuiesc nu e indicat zilnic.
Eu ma intreb cum se descurca gravidutele in tari unde dieta e bazata pe peste oceanic???
Parerea mea e ca pestele oceanic e mai curat ca cel din Dunare sau alte balti ...
Oricum, mie mi-a zis cineva ca macroul se prinde in dreptul insulelor Capului Verde, si acolo in Africa nu cred ca este asa mare poluare, ca n-au cine stie ce industrie...

Hai ca ma duc si eu pana la bufet sa vad ce gasesc de papa.

Cris 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

ochidut, sa-ti traiasca grasunica, sa fie sanatoasa, iar mamica sa nu-si mai faca griji pt col.....probabil colul este bine, dar Iosup il vroia perfect. Ete na! de unde atata perfectiune in toate?!

23+ cu un invingator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

,e iubita lui Adrian Iovan,Steriu,da' de ce-o fi acra frate, si e tinerica ,nu vreo baba plictisista de viata.,abia vorbea, n-a zimbit o secunda, noi mai comentam ce vedeam pe ecran, mai rideam ca mai am 2 cucuri acasa, ea nimic, n-a schitat un zimbet.Asta e, o mai vad o data la fatza si gata.Ieri aveam intilnire si cu dr.care mi-a stricat ziua, m-a sunat ca nu e in tara, nu are avion cu care sa se intoarca, din cauza norului de cenusa...asta-i viata, joi iar bat soselele pin' la Bucuresti.

Pt poze Bumbleee.va rog sa mai asteptati cred ca, citeva zile pina imi trimit CD -ul.

Catalina 21+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ochidut, felicitari pt grasuna! Despre col nu stiu ce sa zic, ca mie mi s-a spus doar ca e ok

Alina 25+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ochidut, felicitari pt fetita ta...asa si tb sa fie fetele...misterioase.
Multa sanatate in continuare, vezi si tu ce pretioase sunt fetitele la odiseea asta...o sa fie bataie pe fetite

Paula, 26+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katalina

,e iubita lui Adrian Iovan,Steriu,da' de ce-o fi acra frate, si e tinerica ,nu vreo baba plictisista de viata.,abia vorbea, n-a zimbit o secunda, noi mai comentam ce vedeam pe ecran, mai rideam ca mai am 2 cucuri acasa, ea nimic, n-a schitat un zimbet.Asta e, o mai vad o data la fatza si gata.Ieri aveam intilnire si cu dr.care mi-a stricat ziua, m-a sunat ca nu e in tara, nu are avion cu care sa se intoarca, din cauza norului de cenusa...asta-i viata, joi iar bat soselele pin' la Bucuresti.

Pt poze Bumbleee.va rog sa mai asteptati cred ca, citeva zile pina imi trimit CD -ul.

Catalina 21+

Da, da o urma de zambet n-am vazut si eu.

Cris 27+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Salutari doamnelor

Intru si eu sa dau raportul: ieri am fost la eco, bebelina are clinic 28s+3z, ecografic 29s, e bine mersi, iar nu a vrut sa stea la poza, s-a tot foit iar la un moment dat cand ii prinsese capusorul si-a pus o mana peste fata Jmechera si incapatanata, asta e, o vedem noi cand iese. Si e in continuare grasunica, are 1.475 gr +/- 200 gr.

Singura problema, Iosup mi-a zis ca mi s-a cam scurtat colul 3,4 si m-a si intrebat daca nu am avut contractii. Nu m-a alarmat dar nici foarte multumit nu era. Mie nu mi se pare grav 34, dar vedem ce zice doctorul meu.

Racusor, am vazut ca si tu ai 3,4-3,5 si ti-a zis ca e ok, nu?

In rest treaba multa zilele astea si sunt si cam apatica/deprimata....

Oricum la toate, v-am vazut pozele, sunteti niste frumoase

28+ cu

Felicitari! Esti in top. Mi se pare mie sau fetitele sunt mai grasunele in odiseea noastra??? ca si a mea trage greu

Cris 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Ochidut,sa-ti traiasca grasunica,colul tau e f ok, eu asa cred.Asa l-am avut si eu la 20 sapt, acum il am 4 .
am 23 sapt.

Catalina 21+

Mergi la inceput