Club chic (34)
Raspunsuri - Pagina 20
rose_selavie spune:
Dana ai un mail de la mine cu poze. Ti-am pus si nuantele de ruj, am fost azi sa le incerc pe piele si le-am pozat afara la soare.
Am gresit o precizare in leg. cu ordinea culorilor de pe mana: in poza nr 2, am mai pus 2 rujuri care sper sa-ti placa, sunt nuantele mai inchise , ultimele 2 de jos (era intoarsa invers poza si in mail am scris cele 2 din dreapta, deci de jos sunt)...
In rest, fiind acolo, am incercat Bronze Goddess estee lauder, un parfum (skinscent) special pt vara, anul trecut nu l-am mai prins ca se vanduse tot, apare de obicei in prag de vara si se vinde ca painea calda. Miroase puternic a cocos si a flori exotice, pe piele e deosebit de fain!
http://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Bronze-Goddess-Eau-Fra-che-Skinscent-2857.html
Pe o mana am Bronze Goddess...pe gat si in par sunt toata un Eau de Shalimar...iar pe mana stanga am HIRIS Hermes, prima data incercat pe piele, elegant cat cuprinde si de purtat acum, pe caldura.
32+ Mara Roselyn
danamiha spune:
Mii de multumiri rose, ma pun la studiat.
Pana la aceasta ora nu am avut acces la calculator, nu mergea monitorul asa ca am asteptat sa vina sotul sa-l repare. Tare rau a fost fara voi, dimineata la cafea imi place sa va intalnesc
sali, am cumparat parfumul,(apa de colonie)desigur, persistent ca Jo Malone, dar mai bine zis l-am primit cadou ca am luat alte vechituri, chestii pentru casa.
Am primit si 2 rujuri cam stridente pt mine, daca vrei ti le trimit, sunt noi doar le-am incercat eu, este vorba despre: COVER GIRL REMARKABLE RED 503 si COVER GIRL REMARKABLE Perfectly Pumpkin 515 (facute in UK). Daca le vrei te rog sa-mi trimiti adresa unde sa le expediez.
danamiha spune:
rose, am citit emailul, esti o frumoasa si ma bucur ca iti plac bulinele Abia astept sa vad poze cu Mara!
ce diferenta intre nuantele de pe site-ul YSL si mana ta acum nu imi plac absolut deloc 10 provocative pink si 16 red temptation in schimb imi place 11 rose cult si din cele puse de tine imi place 41.
acum le caut on line.
multumesc muuult de tot
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha Am primit si 2 rujuri cam stridente pt mine, daca vrei ti le trimit, sunt noi doar le-am incercat eu, este vorba despre: COVER GIRL REMARKABLE RED 503 si COVER GIRL REMARKABLE Perfectly Pumpkin 515 (facute in UK). Daca le vrei te rog sa-mi trimiti adresa unde sa le expediez. |
am incercat sa le gasesc pe site dar nu am dat de ele.
zici ca sunt ...genul meu?
vai vai, oare am gresit cand ti-am aratat acea poza?
multumesc ca te-ai gandit la mine!
daca esti convinsa ca nu ti se potrivesc tie, o fata cuminte ce esti si mi se potrivesc mie, o fata rea ce sunt, voi fi fericita sa-ti trimit o noua poza pt a vedea cum imi vin, sa-mi spui daca ma pot duce la o prima intalnire cu fat frumos!
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
am incercat sa le gasesc pe site dar nu am dat de ele. zici ca sunt ...genul meu? vai vai, oare am gresit cand ti-am aratat acea poza? multumesc ca te-ai gandit la mine! daca esti convinsa ca nu ti se potrivesc tie, o fata cuminte ce esti si mi se potrivesc mie, o fata rea ce sunt, voi fi fericita sa-ti trimit o noua poza pt a vedea cum imi vin, sa-mi spui daca ma pot duce la o prima intalnire cu fat frumos! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
vai, vai, sper ca rujurile astea nu sunt "vintage" ca si brosele mult ravnite de mine de prin anii 50, sincer arata impecabil, ambalaj,etc.
unul e asa un orange iar celalalt e rosu, cred...
sa nu uiti de adresa (poti sa o lasi pe mess sau email- asta e mai sigur ca nu o pierd) sau e valabila cea pe care o stiu?
si astept poza
camelia_daniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha Camelia, gata, gata sa-l comand pe Shalimar, sa-mi treaca dorul de cel light, dar m-am gandit sa astept mostrele de la rose, asa ca am renuntat, dar pretul este f.f. bun, m-am uitat si pe ebay, cu transport cu tot e pretul care era inainte pe fragrancex, in jur de 50 dolari. Oare de ce l-au redus |
Dana, la asta ma tot gandesc si eu ... oare de ce l-au redus???
Da' cred ca tot il iau , ca sa completez colectia de "Shalimar-uri"
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
danamiha spune:
Cami, eu zic sa vinzi Shalimar light, ca deja e prea vechi si sa-ti iei Eau de Shalimar
sali spune:
[quote]citat din mesajul lui camelia_daniela
Da' cred ca tot il iau , ca sa completez colectia de "Shalimar-uri"
hai sa ne hotaram sa-l ia totusi careva dintre noi, sa vedem cum este si sa scapam de obsesia lui !
tragem la sorti?
sau il comandam fiecare, sa livreze aia catre romania eau de shalimar in container ,nu in cutie!
sali spune:
geniest, azi am primit 2 colete, unul cu Hot Couture si celalalt cu un set armani pour homme , de la vanzatori diferiti, unul din anglia si celalalt din germania.
deci...se misca treaba !
a ajuns ALIEN-ul portocaliu?
mihaeladm spune:
Sali, cum ti se pare dupa atata timp Hot Couture, iti mai place?
Eu am edt si e superb.