Club chic (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

DANA, nu ma pricep, n-am comandat niciodata pe eBay, dar ce spui tu mi se pare absolut corect.

CAMELIA, pretul e foarte bun fata de magazine (chiar din strainatate, eu am dat pe al meu 50 de euro la 50 ml in Franta)! Parfumul e foarte bun, e Shalimar + o nota citrica foarte interesanta, mie imi place si ca persista mult pe piele.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Camelia, gata, gata sa-l comand pe Shalimar, sa-mi treaca dorul de cel light, dar m-am gandit sa astept mostrele de la rose, asa ca am renuntat, dar pretul este f.f. bun, m-am uitat si pe ebay, cu transport cu tot e pretul care era inainte pe fragrancex, in jur de 50 dolari. Oare de ce l-au redus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

sali mi-a venit scent gloss - cosume national !
greu da a venit... intai la fiica mea ca ea la ridicat ...si se pare ca m-am facut cu oparfum de vara ! ea zice ca e de vara nu stie a ce miroase din tonul ei ...parca nu o da pe spate

astept sa vad si eu ce rezonanta are pe mine de nu ...danamiha ne pui la bursa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

sali mi-a venit scent gloss - cosume national !
astept sa vad si eu ce rezonanta are pe mine de nu ...danamiha ne pui la bursa !

astept si eu sa vad ce rezonanta are pe tine !

nota 10 pt rabdare si perseverenta, am auzit ca babanu' a fost bolnav ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Azi am fost la un targ de vechituri si am gasit un parfum, adica jumatate din el, parfum pe care l-am primit in urma cu 20 de ani, cam asa ceva...

Este vorba de www.fragrantica.com/perfume/Muelhens/4711-Original-Eau-de-Cologne-3256.html" target="_blank">acesta , ce mult mi-a placut la vremea respectiva, chiar imi doream sa-l mai miros, nu mi-l aminteam, dar cand am deschis sticluta l-am recunoscut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Azi am fost la un targ de vechituri si am gasit un parfum, adica jumatate din el, parfum pe care l-am primit in urma cu 20 de ani, cam asa ceva...

Este vorba de www.fragrantica.com/perfume/Muelhens/4711-Original-Eau-de-Cologne-3256.html" target="_blank">acesta , ce mult mi-a placut la vremea respectiva, chiar imi doream sa-l mai miros, nu mi-l aminteam, dar cand am deschis sticluta l-am recunoscut.

asadar de atunci aveai o oarecare inclinatie catre citrice...

l-ai luat sau l-ai lasat acolo?

Mergi la inceput

Citat:

Camelia, gata, gata sa-l comand pe Shalimar, sa-mi treaca dorul de cel light, dar m-am gandit sa astept mostrele de la rose, asa ca am renuntat, dar pretul este f.f. bun, m-am uitat si pe ebay, cu transport cu tot e pretul care era inainte pe fragrancex, in jur de 50 dolari. Oare de ce l-au redus

dana, nu stiam ca l-au redus si inca semnificativ!
daca nici la banii astia nu il luam...inseamna ca nu mai avem ce astepta decat sa-l castigam la loterie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:

Ce fain! Si eu l-am avut. Se gaseste aici in drogherii peste tot, sub forma de sticla clasica, mini-parfum si servetele parfumate racoritoare. E un clasic si e si f ieftin. Ti l-am pomenit odata cand vorbeam tot despre note citrice.

http://www.flickr.com/photos/gaijin_seb/2827311335/

32+ Mara Roselyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:

Normal este sa nu lasi feed back negativ pana nu solutionezi prin ebay. Asa mi se pare corect.

Dupa ce ai lasat feed back negativ/pozitiv nu mai poti sa modifici, iar acest lucru il afecteaza pe vanzator, ebay ii percepe o taxa mai mare din vanzari si sa nu mai spun de suspiciunile potentialilor clienti, toti vrem sa cumparam de la vanzatori cu 100% feed back pozitiv, nu?

Mie daca vanzatorul nu-mi raspunde apelez la ebay si intotdeauna s-a rezolvat.

ma intreb ce va face vanzatorul cu cei 90 de ml parfum de la sali, daca e o defectiune la pulverizator, mi se pare corect sa nu il mai folosesc si sa-l returnez.

multi vanzatori nu trimit in Ro si ma supara chestia asta, dar daca au diferite probleme chiar ajung sa-i inteleg.

Eu am lasat feedback negativ din prima ca habar n-aveam ce si cum cu e-bay-ul. Eram suparata tare pe vanzator si hop cu feed-backu'.

Dupa ce a reactionat vanzatorul, am discutat,ne-am inteles am putut sa retrag feed-backul negativ. L-am intrebat pe el cum se face si el mi-a dat link-ul..

Mie imi place tare mult ideea de e-bay...mai ales acum cand am mai acumulat un pic de experienta....e palpitant rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

cum va ziceam mi=a venit "scentul "!
in primul rand f tineresc, chiar notele finale prea tineresti .

notele de inceput care tin ....mai mult de o ora ...foarte bogate, florale dar nu numai, o combinatie de trandafir care nu miroase ca un boschet, (as zice eu trandafiri aldehidati) miros dintr-o crema sau mai exact dintr-un ruj numai ca la scara mare e puternic, luxos.
e primul parfum pe care l-as fi vrut uniform sa nu se transforme in nimic altceva dar spre sfarsit se "limpezeste" miroase asemeni unui produs pt copiii - bebei f usor delicat nu innecacios nu uscat, curat dar fara miros de sapun...
are o persistenta !!!!! buna !

concluzia : este un parfum PRETENTIOS, nu e de toata ziua, toate locurile si toata lumea. e pentru lume tanara !

il dau daca exista amatori sa mi zica !

Mergi la inceput