Club chic (34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

sali, 100 ml 13 lire? of, de ce nu ai pus si link-ul cand ne-ai spus de el, il cumparam eu pt tine

nu, 50 ml. dar si asa era extraordinar...si 30 ml daca ar fi fost...13 lire e atat de putin...si nu am pierdut la pret, am pierdut din cauza rablei de laptop, de asta ma oftic si mai si.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rose, sunt asa curioasa cum sunt:

#10 Provocative Pink

#11 Rose Culte

16 Red Temptation

#29 Opera Rose

#30 Faubourg Peach

http://www.yslbeautyus.com/make-up-lips-lipstick/c38_42_50/p374/rouge-volupte-silky-sensual-radiant-lipstick-spf-15/product_info.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

rose, sunt asa curioasa cum sunt:

#10 Provocative Pink

#11 Rose Culte

16 Red Temptation

#29 Opera Rose

#30 Faubourg Peach

http://www.yslbeautyus.com/make-up-lips-lipstick/c38_42_50/p374/rouge-volupte-silky-sensual-radiant-lipstick-spf-15/product_info.html

da' ce-ti veni cu nuantele astea?
nu -mi zice ca ti-am facut pofta de culori tari cand ti-am aratat poza cu fardul mov neon si rujul turbat de la sephora...tu cautai altceva...
nuantele de care zici sunt mortale, cel putin 10 si 11 ...
zi-mi daca le gasesti ca as vrea si eu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Parfumuri?

Doar unul cu parfumuri, 3 mostre de uleiuri arabesti, de data asta am luat variante florale. Unul se numeste "1000 flowers" - e foarte simpatic si jucaus iar "Sultan super" e un pic citric / revigorant Al treilea, Manar, mie nu prea mi-a placut, parca bag nasul intr-un borcan cu dulceata (de trandafir cu nuci)

Sellerul e: http://myworld.ebay.co.uk/al-munawwara/

Mergi la inceput

hai buna dimineata!

stiti ca am facut un pas in teritoriul green/fresh si imi luasem un Chanel Cristall Eau Verte.
din cauza unui defect minor la pulverizator ( parf putea fi folosit doar ca putin mai greu)pe care initial vanzatorul l-a negat oarecum , am deschis un litigiu pe ebay , in care puteam opta sa-mi primesc banii inapoi sau sa mi se dea un produs similar.
cazul a avut un final fericit , pt ca i-am trimis parfumul inapoi iar azi am primit confirmarea ca vanzatorul mi-a restituit pe card intreaga suma platita( pret+transport) .

ideea era ca ebayul s-a implicat total , adica in momentul in care am lasat feedback negativ m-au contactat imediat intrebandu-ma daca vreau sa deschid un caz impotriva vanzatorului, au luat legatura ei cu vanzatorul, etc.
nu stiu ce metode de convingere folosesc dar a mers, pt ca initial incercasem eu direct solutionarea cu vanzatorul, care nu a catadicsit sa raspunda macar. insa dupa ce s-a implicat ebayul, totul a mers snur, azi am banii in cont inapoi si filmul a fost cu happy end.

asadar, am avut ocazia perfecta sa testez o saptamana Eau VERT , comandandu-mi o "mostra" de 100 ml .
inutil sa mai spun ca tot testand si iar testand, i-am trimis inapoi vanzatorului vreo 90 ml, in loc de 100 !

pt cafea va las :

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Sali, imi pare tare rau pt. ratarea de ieri. Si eu ma oooffticcc tare de tot cand pierd asa....eu acum sunt setata pe rochii de matase, bluze de vara...

Spune-mi, te rog, cum ai procedat cu returul parfumului ? Cum l-ai trimis la posta si cat a costat ???

Thx,
g

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniest
Spune-mi, te rog, cum ai procedat cu returul parfumului ? Cum l-ai trimis la posta si cat a costat ???

Thx,
g

in cadrul litigiului vine un moment in care , daca restitui parfumul, tr sa spui cu ce companie l-ai restituit si ce numar de urmarire are, ca vanzatorul sa aiba dovada ca l-ai expediat si in 3 zile sa-ti inapoieze banii.
ei acolo in formular vreo 4sau 5 companii cu care isi imagineaza ca trimiti dar eu nu puteam selecta dintre ele decat DHL , ca alta in Ro nu opereaza ( dintre cele care erau acolo, mai era royal mail, etc) .
am incercat in ro la DHL si pretul minim era 180 lei.
intrucat vanzatorul m-ar fi despagubit doar la 7 lire ( cat platisem eu transportul parfumului din anglia) l-am intrebat daca este de acord sa-i livrez cu posta romana, care poate da si ea tracking number.
el a fost de acord,( dupa interventia ebayului) a zis ca imi plateste dupa ce primeste parfumul inapoi.
prin posta romana am dat aproape 50 de lei, tot am iesit in pierdere cu vreo 15 lei ( ca el m-a despagubit doar cu 7 lire transport, evident) dar nu consider o pierdere , dimpotriva, pt ca am avut la dispozitie o sticla intreaga de 100 ml din care am pufait dupa pofta inimii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Aha...ok, mersi de lamuriri..banuiam eu ca e ceva mai complicat. Bine ca v-ati inteles pana la urma urmei.

Eu nu am primit un ceas pt. fim'iu si am deshis resolution case. Tot asa trimisesem vreo 2 e-mailuri la care vanzatorul nu s-a sinchisit sa raspunda. Cum am deschis cazul ...hop si vanzatorul prompt. Mi-a restituit integral banii, pentru ca asa am vrut eu.

Altadata am primit un ceas pt. mine care avea geamul zgariat. Nu era f scump (pana in 10 lire). Am lasat feed-back negativ si imediat vanzatorul a sarit ca ars ca ce s-a intamplat bla bla bla....
I-am explicat si mi-a restituit banii fara sa-mi ceara sa trimit ceasul inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello again ...

Fetelor imi place tare mult atmosfera de pe topicul asta, va citesc zilnic, dar nu apuc sa mai postez...
Am gasit ceva interesant pe Fragrancex - www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_S-am-pid_1159Wproducts.html" target="_blank">Eau de Shalimar - la un pret bun ... Ce parere aveti, sa-l iau , sa nu-l iau??? (chestia e ca abia m-am intors dintr-o calatorie si in duty-free l-am vazut cu 55 euro)

Edit - am incercat www.fragrantica.com/perfume/Marc-Jacobs/Lola-6166.html" target="_blank"> Lola de Marc Jacobs - si mi-a placut mult; mie nu prea-mi plac "margaretele" lui... Este un parfum usor fructat - condimentat la primul puf, apoi se estompeaza usurel pastrand aceeasi nota floral-fruity, usor trandafirie, care te invaluie ... parca ai pluti intro gradina de trandafiri (aviz amatoarelor!) si dupa inca o bucata de timp se simte si vanilia ... yummyyy! E un pafum de seara , as zice eu , nu musai de ocazie .

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Normal este sa nu lasi feed back negativ pana nu solutionezi prin ebay. Asa mi se pare corect.

Dupa ce ai lasat feed back negativ/pozitiv nu mai poti sa modifici, iar acest lucru il afecteaza pe vanzator, ebay ii percepe o taxa mai mare din vanzari si sa nu mai spun de suspiciunile potentialilor clienti, toti vrem sa cumparam de la vanzatori cu 100% feed back pozitiv, nu?

Mie daca vanzatorul nu-mi raspunde apelez la ebay si intotdeauna s-a rezolvat.

ma intreb ce va face vanzatorul cu cei 90 de ml parfum de la sali, daca e o defectiune la pulverizator, mi se pare corect sa nu il mai folosesc si sa-l returnez.

multi vanzatori nu trimit in Ro si ma supara chestia asta, dar daca au diferite probleme chiar ajung sa-i inteleg.

Mergi la inceput