Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (39)
Raspunsuri - Pagina 4
lucianna_83 spune:
aniast72, ff tare tu sa vrei sa vii din ploiesti si noi nu reusim sa ne intalnim aici in zona 

.
Stiu clar ca se poate naste si extrem de usor, n-am vrut sa sperii nici o mamica, daca totul e ok, chiar si eu sunt pro nastere normala
.
Si pro alaptat, chiar daca lapticul a venit dupa 5 zile, a venit mai mult decat era nevoie, bebe a supt de la inceput ca o ventuza, noroc cu el ca a stiut ce sa faca ca eu nu prea stiam nici cum sa-l tin
, dar la inceput sugea din 3 in 3 ore, apoi dupa o luna s-a mutat la 4 ore, iar mie dupa 3 ore imi plesneau sanii si ma dureau groaznic, ma si mulgeam ca sa nu ma mai doara. Pe la 2 luni m-a mancat in fund si am baut o cana cu ceai de chimen si anason, am inceput sa fac asa de mult ca-l puneam la congelator in recipiente speciale....copilul incepuse sa doarma extrem de bine mai ales noaptea si eu eram cu pompa ca nu faceam fatza
. Dar a fost bun si ala ca i-l dadeam periodic. Ce regret eu cel mai mult e faptul ca de la 6 luni nu se mai trezea deloc noaptea si a renuntat si la san in acelasi timp
, m-am mai muls eu un pic dupa care s-a mai oprit. Problema e ca n-am luat nici o pastila sa nu mai produc deloc si chiar dupa 1 an de la intarcare daca ma strangeam de san mai curgeau cateva picaturi. De cand sunt iar gravi au inceput iar sa se intareasca, ma dor si cred ca in sfarsit nu mai picura nimic, sa faca si ei o pauza pana la bebe 
13+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#
lucianna_83 spune:
Imi pica ochii in gura si neuronul meu adormit a uitat si cum il cheama....poate imi aduc aminte maine ce mai vroiam sa spun
.
Noapte buna, pupici!

13+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#
maya71 spune:
Fetelor cucuiete, sunteti fantastice... sper sa am trairile voastre cat de curand ca tare mi se umple sufletul de bucurie si/mi tresalta inima cand va citesc.
aniast72 spune:
Luciana, pai sa stii ca eu sunt ducace...adica nu-mi place monotonia si imi place mult sa socializez...si eu am propus ziua de sambata pentru ca, daca in timpul saptamanii fetele depind de sefi si de pauza de pranz, in weekend isi pot face singure programul.
Ei...uite cu alaptatul cum (cred eu) ca a fost la tine: Aveai super productie pe care tu ai stimulat-o cu pompa...aia a fost greseala. Bebelusul stabileste singur productia, tu ai marit-o peste nevoile lui si, in momentul in care el a dormit frumos, toata noaptea, organismul n-a mai inteles nimic, s-a dat peste cap si s-a oprit laptele. Totul trebuie lasat sa se intample natural, fara stimuli din exterior.
Ureaza-i neuronului tau somnic usor din partea mea. 
maya, cand te mai duci la Sala sa te mai dai cu rolele? Daca vezi un pitic de 2 ani si aproape 8 luni care se chinuie sa invete sa se dea cu rolele, sa stii ca-i fi-miu. 
Te bagi la intalnire cu fetele (cand reusim sa ne organizam)?
Andreea,
in 20+ cu
si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
maya71 spune:
Noapte buna burtici dragute!
Magduta, Yoni, Iomur... va imbratisez si ganduri bune!
Ariciule... vrei sa fiu pogoniciul tau? Sa stam la taifas ca fetele, sa radem,sa glumim si sa ne vina zambetul pe buze?! Te
si stii tu... nu uit. Astept...
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Luciana, pai sa stii ca eu sunt ducace...adica nu-mi place monotonia si imi place mult sa socializez...si eu am propus ziua de sambata pentru ca, daca in timpul saptamanii fetele depind de sefi si de pauza de pranz, in weekend isi pot face singure programul. Ei...uite cu alaptatul cum (cred eu) ca a fost la tine: Aveai super productie pe care tu ai stimulat-o cu pompa...aia a fost greseala. Bebelusul stabileste singur productia, tu ai marit-o peste nevoile lui si, in momentul in care el a dormit frumos, toata noaptea, organismul n-a mai inteles nimic, s-a dat peste cap si s-a oprit laptele. Totul trebuie lasat sa se intample natural, fara stimuli din exterior. Ureaza-i neuronului tau somnic usor din partea mea. ![]() maya, cand te mai duci la Sala sa te mai dai cu rolele? Daca vezi un pitic de 2 ani si aproape 8 luni care se chinuie sa invete sa se dea cu rolele, sa stii ca-i fi-miu. ![]() Te bagi la intalnire cu fetele (cand reusim sa ne organizam)? Andreea, in 20+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Yupiiiiii, ma bag cum sa nu, si eu sunt ducace. Zici ca m/a facut mama frate (sora) cu drumul/codrul/tot, sunt o neastamparata cand e vorba de asa ceva. Dar cel mai mult imi plac 'chestiile' spontane, alea pe 'nepusa masa' si te iau prin surprindere...
Ha, cu rolele... nebunia mea... dar zilele astea nu prea am avut timp... trebuie sa recuperam ca altfel nu se poate. O sa ma uit sa vad daca sunteti si cine stie...
maya71 spune:
Magdutoooo, ai un PM cu imbratisari de ardeleanca (eeeee, pe jumatate) si te tzuc pe amandoi obrajii.
maya71 spune:
Gata, ma bag in scutece ca am o saptamana foarte grea la munca si cu stres cat carul...
chichiutza spune:
Buna dimineata burtici scumpici!
Iete vine cafeauaaa, pazea ca-i fierbinte! Mare grija sa aveti! Si mai cu masura va rog! Azi avem biscuiti digestivi cu nutella! ( va dati seama ce idei si pofte am eu, dar ce-i dept sunt activa toata ziua si cred ca si lui bebe-i place
)
Sper ca faceti nani pana tarziu, ploua si e urat afara, parca-i toamna asa-i de intuneric!
Daca organizati ceva intalniri in Bucuresti ma bag si eu sa stiti. Intr-o dupa amiaza poate!
Fetele cu eco azi va rog sa aduceti ceva raze de soare la noi cu vestile voastre, da? Nu ne lasati asa ca motaim toata ziua!
O zi vesela va urez la toate si multi

Cristina
15+
chichiutza spune:
AA si azi facem si noi 16s!
Oare cand misca bebeutsa asta? Abia astept!![]()
Cristina
16+