Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la un ceai!
Eu sunt adormita rau azi...
Multumesc, fetelor, pentru sustinere si felicitari!
Karin, Tina, bafta azi la eco, va asteptam cu vesti bune!
Maya, sa dea Domnul ca in curand sa ai parte si tu de aceste trairi!

Azi mi-e cald de nu mai pot, cu toate ca toata lumea se plange de frig si mi-e un sooomn...tare n-as fi venit la serviciu!
O zi cat mai buna va doresc!

Lora, mami de Iustina si 20+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata!!!

Aniast, ce ma bucur ca ne-ai scris! Nu te-am mai citit de prea multa vreme! Trebuie sa iti gasesti timp si pentru noi macar o data pe saptamana! Ma bucur ca esti bine si ca ai trecut cu succes peste hopul asta! Iti admir puterea si oprimismul!

Lora, felicitari pentru fetita sau - mai bine zis - fetitoi! Sa dea Dumnezeu sa creasca mare si frumoasa si sa iti faca numai bucurii!

Karin si Tina, va asteptam cu vesti foarte bune de la eco!!!

Fianna, pe 25 vine in vizita o prietena de-a mea din Romania. Daca ai nevoie de No Spa, te rog sa-mi spui ca sa o rog pe prietena mea sa imi aduca. Vedem noi cum facem sa ajunga medicamentele de aici pana la tine. Distanta e mica si nu cred sa existe vreo restrictie de expediere a medicamentelor?!?

Asaaaaaa! Si acum sa ma laud! Ieri am tot sunat la institut sa aflu nota de la examen. Pentru ca nu au raspuns toata ziua la telefon, m-am urcat frumos in masina si m-am prezentat la locul cu pricina. Rezultatul: 100% !!! Sunt singura din clasa care a luat 100%!!! Iuhuuu! Sunt asa de mandra de mine insami! Sotul meu mi-a promis ca o sa imi cumpere o pereche de cercei - pe care trebuie sa mi-i aleg - ca si premiu!

Si mai am un motiv de mandrie: am schimbat semnatura si impicit prefixul! Am trecut de prima jumatate a sarcinii!!!

Va pup multttttt,

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata . Lora, felicitari pentru fetica care creste atat de frumos in burtica. si pentru surioara ei care o iubeste deja mult.
, pentru fetele care asi isi vad bebelusii. Va tinem pumnii sa veniti cu vesti bune.
Aniast, cat ma bucur ca ne-ai mai dat un semn. Ca eu v-am citit de la inceput si mereu ma gandesc la fetele care nu mai scriu. Uite, mereu ma intreb si ce mai face Ariciu, ca-mi era tare draga.
Eu de ieri ma chinui cu o durere de burtica, dar jos, unde e uterul. Si aseara am luat pt prima data si un no-spa, ca stiam de la voi ca-i recomandat. Dar nu mi-a trecut , dimineata m-am trezit cu aceleasi dureri. Cred ca o sa-mi fac o prog la doctor, ca eu nu am avut asa dureri deloc.
Va pup, ca m-am cam intins

mamica de fetita si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buburuza felicitari pentru examen!

15+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buburuzo, felicitari!
oramona, musai fa-ti programare la un medic astazi! Nu sta daca durerile nu cedeaza cu no-spa! Nu e cazul sa fii ingrijorata, insa nu e bine sa stai asa.

Lora, mami de Iustina si 20+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Nu stiu cum e la voi dar aici ploua cu galeata si e rece. Noroc ca am o gramada de treaba la servici...am inceput bilantul la trim I ca avem termen pe 28...si ma mai iau cu treaba...ca in rest n-am chef de nimic. Si sotul e la Galati, sapt trecuta a fost la Sibiu...sper ca a treminat cu plimbarile de-acum...mi-e urat uneori numai cu cea mica..ma joc cu ea dar parca pana cand...

15+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Neata burtici

Buburuzo, felicitari pt exam, tre` sa dai de baut

Sa aveti o zi minunata, desi afara e foarte urat si ud

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna dimineata la burtici si la prietenele dragi, sa aveti o zi usoara. La Iasi a plouat toata noaptea si e frig, innorat..numai bun de somn.
Chichiutza cafeaua ta minunata ca de obicei, biscuitii digestivi m-au lasat fara glas.
Felicitari pentru semnatura!
Lora bravo pentru vestile bune de la eco, asa trebuie sa fie de acum incolo.
Aniast tare ma bucur ca ai scris, multumesc de raspuns, toate sfaturile voastre sunt de mare folos pentru noi, cele care suntem la primul bebelus.
Va pup pe toate, sa aveti o zi minunata.

Klarisse graviduta 15+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Aaa..si multa multa bafta fetelor care au intalnire cu .

Klarisse graviduta 15+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83

office, ai fost la ferma si n-ai zis nimic? n-ai vrut sa ne intalnim? ma bucur ca ti-a placut.

13+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#

Buna dimineata tuturor!
Am fost la ferma dar dupa ce ai scris tu despre ea..daca stiam le pregateam o intalnire pititiclor!

TINA,cu(20+) sifetita(2 ani)

Mergi la inceput