noi, sagetatoarele (16)
Raspunsuri - Pagina 9
nma spune:
Lacri am avut mari emotii cu Andra. E tare mamoasa si nu credeam ca vrea sa ramana la bunica mai ales ca o vede foarte rar. Culmea e ca i-a placut tare mult si mi-a spus ca ea nu trebuie sa mearga la birou asa ca ramane la bunici . A dormit la pranz fara probleme, la fel si aseara. Noi avem in plan sa mergem la ei peste o luna cand va fi botezul nepotelului. Sper sa rezistam pana atunci.
Lagat de farduri, ruj, ofa, crad ca domnisoara mea e prea mica. Mi-a spus ca vrea si ea dar i-am explicat ca e foarte frumoasa fara. Mami nu mai e asa de fumoasa si atunci trebuie sa foloseasca . Ma calca pe nervi unchiile facute la copii.
Nicoleta . Noi ieri ne-am oprit intr-o poienita prin Sibui si greu ne-am hotarat sa mergem acasa. Am ajuns dupa ora 23. Parca nu mai suport aglomeratia din oras. Abia astept sa terminam casuta.
Nico
iulia-stefy spune:
Va ofer o .... Sa aveti o zi frumoasa.
Multumesc pentru raspunsuri. Si eu cam tot asa incerc.... Dar de lasat sa se "manjeasca" sa vada cum e sa se curate n-am incercat... am sa mai incerc si asta daca e cazul.....
tnicoleta spune:
Lacra O poti incerca. Cel mai bun exemplu este sa isi dea singura seama de efectele negative pe care le pot avea deciziile ei sau ca nerespectand regulile are de muncit in plus ca sa repare un lucru. Nu zic sa o lasi sa faca lucruri periculoase. Dar manjeala cu oja sau fard pe care sa le curete apoi, dupa ce ii pui intrebarea daca ii place sau, merita incercat.
I-am facut ieri Biei un control la ochi. A avut probleme la citirea cifrei 8, cea mai mica de pe panou. Asa ca va purta ochelari minim 3 luni pentru corectie.
Nico Eu ii faceam unghiile acum doi ani Biei cu un lac foarte amar pentru ca isi rodea unghiile. Cand am vazut ca nu da rezultate nu i-am mai dat. A renuntat la rog dupa ce a avut o discutie cu tasu. Nu stiu de ce, dar el are o putere de convingere mai mare asura ei.
Uite o ca rezisti pana la botez. Si Bia mea pleaca saptama care vine la tara.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
iulia-stefy spune:
Va ofer o sau un frappe, ce vreti voi.
tnicoleta, multumesc. Pai pana nu vede consecintele.... nu pricepe... Ieri nu a mai avut cand sa ceara, ca am stat afara pana tarziu.... si aseara a zis la un momemt dat sa o dau pe nasuc, dar de oboseala a uitat apoi....
iulia-stefy spune:
Azi schimb cu frappe, poate asta av place....
Eu sunt cu nasul infundat si gatul super iritat.... am racit trecand din zone calde in zone reci......
Ieri s-au afisat rezultatele la gradinita si din toamna suntem gradinari.
tnicoleta spune:
Lacra Felicitari! Are mama fata mare si merge la gradi.
Sanatate multa.
Trebuie sa ma descarc putin. Am niste cumnati de iti vine sa ii arunci pe geam. Ieri de dimineata m-am bagat in baie sa imi fac un dus si m-am trezit cu un necunoscut peste mine. Si nu o data, ci de doua ori, desi spusesem ocupat. Am aflat ca era un coleg de-al cumnatului, da cand sa il iau la intrebari nu mai era acasa. Da l-am prins aseara si i-am facut scandal. Nu mi se pare normal sa aduca persoane straine in casa si sa mai si doarma aci. In primul rand penru ca sunt multi copii in casa si in al doilea pt ca avem nevoie de intimitate. Inteleg sa vina in vizita, da nu sa si doarma la noi. I-am zis si soacrami de dimineata ca o sa ma iau mai des de ei, da dupa ce pleaca la tara ca nu vreu sa o supar.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
iulia-stefy spune:
Va ofer o
Eu sunt mai bine, insa noaptea asta a inceput Stefy sa tuseasca... plin... De joi a tot venit acasa cu secretii uscate in nasuc... si de vineri ii fac si ei aerosoli, nu doar mie.... fiecare cu mascuta ei.... doar cu ser si ulei volatil. Si azi noapte vad ca a inceput sa tuseasca. Azi bifam vizita la CIufulici sa o tund, ca zic eu ca de acolo i se trage, ca transpira foarte tare.... Sa vad cum o conving, ca prietena ei are "parul lung ca printesele" si vrea si ea la fel... si la lungimea de acum e cum e mai rau... nu-i suficient de lung sa i-l pot ridica la spate, doar cel din fata.....
tnicoleta, multumim. Acum sa vad cum ii explic ca din toamna e la grupa mica, ca ea acum e la grupa mare.... iar pedeapsa pentru obraznicii e mersul la grupa mica.... deci sa mergi la grupa mica e o rusine.....
Imi pare rau ca esti necajita. Dar asa cum ai scris, trebuie s ale aduci la cunostinta ca nu e ok. Altfel o iau asa cum e si vor mai repeta.
iulia-stefy spune:
Va ofer o tare, ca eu sunt termianta... Stefy are febra... nu mare ca de obicei, dar are, ceva tuse.... ceva muci.... si ceva bubute... sper de la caldura. Diseara avem programare la medic....