noi, sagetatoarele (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

La multi ani, tuturor copiilor!

Nico Felicitari micului sportiv. Sa-ti traiasca nepotelul!

Ela Lasa bb sa stea la caldurica. Orcum o sa vina cand va fi pregatit. pe burtica, arati foare bine.

Iulia Vad ca va distrati de minune chiar si pe timp urat. domnisoarei

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer un frappe....

Noi aseara ne-am plimbat muuuuult cu inca o fetita putin mai mare... elegante cu rochitele.... Cand am ajuns acasa eram franta... si moarta de foame.... Asa ca am picat amandoua la datorie... dupa dus....

Nico, si eu as prefara cataratul in cires unei petreceri.... Imi aduce aminte de copilarie... ca era altfel... mult altfel decat copilaria copiilor nostri....

tnicoleta, multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Lacri sincer ma bucur ca prefera sa stea la tara dar ... cum de vineri ii duc la socrii pt toata vara si ne vor despartii vreo 400 km, asi fi vrut sa stau cu ei. Cu ei la tara nu puteam sa merg, mi-am cam papat concediul .
Imi place ca se bucura cand gasesc un melc in iarba, prefera sa alergam dupa fluturasi decat sa stea uitati in fata la PC/TV. Ma bucur ca am avut norocul sa intalnesc o persoana ca bona noastra care sa le ofere o bucatica din vacantele de alta data .
Hai ca deja am plecat cu gandul departe si sunt la birou. Ar trebui sa ma apuc de treaba .
Sper sa avem parte de o zi cu mult soare .

Nico

Mergi la inceput

Eu sunt foarte obosita si in criza de timp, dar am trecut sa beau cu voi o .....

Nico, pentru noi e grea despartirea, dar stiind ca pentru ei e ine, o accepti mai usor.... Eu nu prea am unde sa o trimit.... Soacra sta tot la bloc.... mama e departe rau.... la sora poate, dar la cate are ea pe cap sa i-o mai trimit si pe Stefy.... dar pana la urma.... Ea tot insista sa i-o trimit... nepoata mea e cu 7 ani mai mare si asa ii mai poarta de grija.... Hai ca am plecat si eu pe alte meleaguri.... si vorba ta... trebuie sa revin... urgent

Mergi la inceput

Buna fetele

Vad ca vorbiti de trimis copii in vacanta la tara. Si noi o trimitem pe Bia la tara la socrii mei. Sta acolo toata vara, cu mici exceptii cand vine soacramea sa ia pensia la Bucuresti. Tara noastra e la Calugarenii de Giurgiu, deci aproape, asa ca o vedem in fiecare sfarsit de saptamana.

Lacra Daca sora ta insista eu zic sa o trimiti, macar pentru o scurta perioada de timp. Explicai inainte cum sta situatia, ca va fi distractiv pentru ea si va invata lucruri noi. Spune-i ca veti vorbi la telefon in ficare zi etc. Chiar daca despartirea ti se pare grea, asa pentru ea va fi mai usor. A, si lucrurile astea le poti discuta din timp, ca sa poata si ea sa se gandesca.

Nico Ai niste copii minunati. Putini copii din ziua de azi refuza jocurile pe calcuator si desenele.
Legat de dedesele la televizor am avut si cu socru o discutie. Voria sa facem abonament la cablu, pentru ca la tara nu are decat o antena si prinde putine posturi, ca sa aibe copiii desene toata ziua. Nu am fost de acord si i-am spus ca o trimit pe Bia la acolo tocmai ca poate sta afara si se poate juca in aer liber, nu sa stea la TV.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Lacri ar trebui sa lasi fata la sora ta. Sotul meu are niste amintiri foarte frumoase din vacantele petrecute impreuna cu verisorii din celalalt colt de tara. Si pe vremea aia nu erau telefoame mobile.
Mama de ce spui ca e departe rau? Ce distanta va desparte? Socrii mei sunt la 400 km distanta si eu imi trimit copiii. Probabil o sa ne vedem copiii o data pe luna dar vom vorbi des la telefon. Pentru noi parintii va fi cel mai greu. Eu l-am lasat mereu pe Alex si i-a placut foarte tare.

Cu desenele .... Alex are momente cand ar sta doar la tv, dar asta cand e acasa. La tara are lucruri mai importante de facut .
Acasa avem o regula: PC sau TV 30 min/zi. Incerc sa ii ocup timpul sa nu apuce mai mult la ele.

Ieri m-am plimbat prin Capitala in interes de serv dar m-am opit in Mall Unirea si mi-am gasit blugi si sandale. E riscant sa ma plimb prin magazine fara sot .
Mi-am luat si rezultatele la analize. Nu au iesit prea stralucite. Cica trebuie sa elimin din alimentatie oul (macar vreo 3 luni) si pt un timp si lactatele si faina de grau. Sunt multe de eliminat dar asta parca cele mai importante. Partea buna e ca dieta asta e ca o cura de slabire si scap de burtica si celulita. Acum de ex in loc de covrig mananc masline [alcohol].
O zi cu mult soare va doresc

Nico

Mergi la inceput

Va ofer o

tnicoleta, Stefy nu cred ca ar plange dupa mine.... ca la sora mea ii place, mai ales ca nepoata mea... ii face toate mofturile....(pana sa o am pe Stefy o simteam ca pe copilul meu.... si nicodata Stefy nu uita sa-mi aduca aminte cand ii iau ceva sa ii iau si Darei....) Asta vara am mers impreuna la mare si s-au inteles asa de bine.... si s-au jucat asa frumos.... Dar tati nu vrea sa o dea de acasa... Mai ales ca sora mea e plina de ale ei.... si nu vrea sa o deranjeze.... el e un pic mai strict...

Nico, pana la mama mea sunt vreo 600 km.... si mi se pare o vesnicie sa merg pana acolo.... sa sa fie asa departe.... pana la sora mea sunt doar 200...... Cred ca in concediu vom merge impreuna.... ca de la anul viitor.... chiar va trebui sa o las.... Anul asta cresa se inchide la 1 august si atunci intru si eu in concediu, dar la anul.... gradinita se inchide la 15 iunie... si pana la 15 septembrie.... e cale lunga.... dar si ea va fi mai mare.... Noi am sta mult la bunici si nu plangeam dupa parinti.... eu sunt si mai detasata de ei.... si incerc sa o invat si pe ea la fel... nu vreau sa fie... "lipita de mine"... ca pe viitor nu ii fac niciun bine....

Va multumesc din suflet petru incurajari si sustinere.

Mergi la inceput

Fetelor vin si eu cu o intrebare pentru mamicile de fetite(zic eu ca la baietei e simplu... zici ca nu e pentru baieti.... desi la unii nu merge): Cum explicati printeselor ca fardul de pleoape... etc machiaj, lac de unghii nu sunt pentru varsta lor.... ???????????? Ma dispera Stefania sa o dau si pe ea... cu fard, cu ruj, lac, cu crema... cu demachiant.... Si mereu cand ii spun ca nu sunt pentru ea ma intreaba de ce eu am voie si de multe ori ii dau niste explicatii care si mie mi se par stupide....

Mergi la inceput

Va ofer o sau un frappe....

Noi ieri am fost la nasii ei la gradina si cu greu am luat-o aseara acasa.... Erau multi copii, leagan... si o fericire pe ei.... cum sa o rup eu de acolo... Abia cand a vazut ca se intuneca a zis in sfarsit ca vrea acasa.... pana atunci o rugam si nimic.... Ce-i drept nici pe mine nu ma prea atragea plecatul.... Ca acolo e tare frumos....

Mergi la inceput

Lacra Eu am spus asa din proprie experienta. Noi am lasat-o pe Bia la tara de cand avea 1 an jumate. La varsta aia se lasa cu plansete multe. Dar de fiecare data vorbeam cu ea dinainte, ii spuneam ce avea sa se intample, nu am mitit-o. Chiar daca noi credeam ca nu intelegea ce se intampla. O singura data am plecat de la tara fara sa stie, era la sora socrului in curte, si atunci a plans mai rau decat daca ne-ar fi vazut plecand. Avea 3 ani si o tine minte si acum. Sambata si duminica am fost la tara si deja nogociam cat mai merge la gradi ca ea vrea sa ramana la tara, dar trebuie sa fie si mamaie prezenta, altfel nu sta. Nici ea, nici verisorii ei.

La intrebare iti raspund asa: Bia a fost si ea tentata de oja, farduri etc. dar iam explicat ca va avea voie sa le foloseasca doar in momentul in care va sti sa aibe grija singura de ea. A incercat de cateva ori sa imi demonstre ca poate, dar cand a vazut rezultatul si ca a muncit mai mult sa curete, mi-a dat dreptate. Acum ne luptam cu parul. Il vrea lung dar nu vrea sa invete sa si-l intretina. Se descurca destul de greu cu pieptanatul, asa ca va trebui sa o conving ca un par scurt e mai usor de intretinut.

Nico Sanatate multa!

Mergi la inceput