noi, sagetatoarele (16)
Raspunsuri - Pagina 16
tnicoleta spune:
Nico Da, da-mi. Mai ales ca sotul nu poate sa isi ia concediu. O sa mergem decat un we la mare. I-am promis Biei. In rest voi sta acasa. Nici la tara nu vreau sa ma duc. O sa profit ca au emigrat toti acolo si vreau sa ma bucur de casa goala.
Mady Le panga tine si Nico sunt mic copil. Noi suntem de 8 ani impreuna. Da, cel putin ne mandrim ca 3 ani la rand am avut un eveniment important. Nunta fratelui meu si a surorii sorului (noi am fost domnisoara si cavaler de onoare), de atunci suntem impreuna. Fix un an mai tarziu ne-am casatorit, iar dupa un an s-a nascut Bia.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
madysophi spune:
TNICOLETA ce intalnire interesanta cu sotul tau!Foarte frumoasa povestea.Sa fiti fericiti in continuare si multi ani inainte!
Vadulce.
nma spune:
Mady multumesc . Trec ani asa de repede ...
Nicoleta subscriu la ca a spus Mady. Tare frumoasa povestea .
Ce asi face eu cu strumfii? Pai duminica am fost la muzeul satului din Sibiu. Cum imi aduc copiii acasa ii duc acolo. Pregatim un cos cu bucate si ... liber la alergat, vizitat, admirat. E mancarea foarte buna la localul de acolo dar nu se compara cu ideea de picnik.
Mai vreau sa plecam cu bicicletele prin padure (tot duminica i-am luat alta bicicleta lui Alex). Vom studia plantele, insectele, pasarile. candva vom face casute pentru pasarele.
Mai am in plan un foc de tabara seara tarziu la casa, cu toti prietenii copiilor.
Vreau doar activitati in aer liber, se vede ca am nevoie de concediu
.
Si am uitat ce era mai important. Am in plan sa cumpar un cort si sa dorm cu pustimea in curte. Incet, incet ii pregatesc pt ce va fi cand vor mai creste .
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
tnicoleta spune:
Buna fetele
Hop si eu. Multumesc pentru cuvintele frumoase.
Nico Frumos program. Reusesti sa te tii de el. Eu luni am facut curat in casa si mancare apoi am iesit cu fetele in parc. Ieri am lenevit in casa pana pe la 6 seara si apoi am fost cu Bia in parc pana la noua jumate. Azi am fost la o agentie imobiliara si apoi la primarie. Am luat-o si pe Cris acasa la mine. Acum fac o pizza, e surpriza, nu s-ao prins fetele ce fac eu pe la bucaraie.
Maine o sa fac bagaje ca sa plecam la mare cateva zile.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
eladea2005 spune:
salutare!
remember us? cam rarut, dar asta e...deocamdata sunt bine, fara crize in ultima sapt...doamne ajuta...sper sa-si fac efectul tratamentul pe care il iau acum...
nico, draguta, mersi de incurajari, sper totusi sa fac cumva sa evit operatia...oricum ar fi, mi-e tare groaza de asa ceva... acum sunt pe regim, evit anumite alimente si mancaruri si ma simt bine...
ce planuri frumoase ai pt copii..te admir...jos palaria... ce fac strengarii?
bun venit noii sagetutemady! vrem pozici cu voi, sa va cunaostem...
nicoleta, voi? cum mai sunteti? ce face bia ciocarlia? bine sanatoase? vacanta?
lacri, voi? pe unde mai umblati?
va poop si ne auzim...sper curand...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
nma spune:
Buna dimineata!
Domnisoara mea implineste 3 anisori.
Am fetita mare
Am pregatit multe bunatati si
Vineri seara (de fapt noaptea) am ajuns la copii cu masina incarcat cu surprize. Sambata i-am sarbatorit pe amandoi. Desi am plouat destul de tare a ieist frumos. Invitatii au ajuns mai greu
Tortuletul Andrei a fost cu Alba ca zapada si piticii, iar Alex a vrut pirati.
Andreea cum esti?
Nicoleta vacanta placuta . Din cate stiu eu apa e super asa ca distractie maxima va doresc! Sa faceti o baie si pt mine .
Mady ai plecat si tu in vacanta?
Nico
eladea2005 spune:
LA MULTI ANISORI ANDRA IUBITA!!! SA FII SANATOASA SI NOROCOASA IN VIATA PE CARE O AI IN FATA!!!!!!!!! FELICITARI MAMI!!!
nico sunt bine, multumesc lui DD, ne pregatim de botez, asa ca avem multe de facut...
pup!
o sapt faina si usoara!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
tnicoleta spune:
Nico Sa-ti traiasca fata, sa va aduca numai bucurii. Ce bine ca ai putut ajunge la ea.
madysophi spune:
Bine v-am regasit!
NMA in primul rand: LA MULTI ANI SA ITI TRAIASCA INGERASII!
Iti era dor de mine?Da am fost plecata ,la mine, acasa, la mare(eu stau in Bucuresti),cu ceva treaba, sa imi vad parintii...,de aceea nu am mai dat nici un semn de viata.
Vad ca numai in petreceri ati tinut-o!SANATATE SI MULTE BUCURII VA DORESC!
Eladea2005 multa sanatate si insatatosire grabnica!Petrecere frumoasa la botez si sa va traiasca puiutul!
Va pup dulce,Mady!
nma spune:
Buna dimineata sageti si sagetute !
Am facut repede o . Eu mi-am dublat doza de o saptamana.
Va multumesc din suflet pt cuvintele frumoase .
Am cam ajuns la marginea butoiului cu depresie, dar sper sa ma tin tare. Cica noi nu ceda asa de usor .
Andreea de va fi mare petrecere la voi? Spor la pregatiri, sa iasa asa cum va doriti?
Anca, mama draga pe unde mai esti? Nu ai mai dat nici un semn de ceva vreme. Sper ca sunteti bine, sanatosi, voiosi .
Mady deci ai casuta pe malul mari? Greu sa dai litoralul pe capitala. Eu nu ma vad locuind acolo. Am tot avut delegatii in ultimul timp si am ajuns super obosita acasa.
Nicoleta cu ce isi umple timpul Bia? Ai mei cica au fost la strans de fan, apoi la prune. Imi spune soacra ca sunt tare harnici. Lui Alex chiar ii place sa ajute la munca campului. A ajutat niste rude de la sat la munca. la srafsit i s-au oferit banuti pt munca prestata. Nu i-a acceptat sa nu fie certat dar i-a spus bunicii ca e normal sa fie platit ca doar a muncit .
Nu stiu cand mai apuc sa scap de hartagoriile mele sai sa va salut.
Nico