noi, sagetatoarele (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madysophi spune:

NMA esti o sagetica si trebuie sa rezisti!Incearca sa faci ceva care sa te relaxeze, sa te faca fericita...Eu cand sunt foarte stresata imi pregatesc o baie cu multa spuma, lumanarele,un pahar de sampanie,sau de vin,daca nu iti place iti faci o limonada sau ce doresti tu, si savurezi apoi clipele meditezi ceva timp singura, sau impreuna cu sotul tau,apoi ai sa te trezesti dimineata foarte fresh!
Cum sa fi pe marginea butoiului,auzi la ea!Atata lume are nevoie de tine!
Ce bine ca stau puiutii tai la tara!David al meu nici sa nu auda!De fiecare data il las plingand.
Vadulce,
MADY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Andreea Petrecere frumoasa la botez.

Mady Sa va fie de bine. Mmm, la mare as sta si eu toata vara.

Nico Incearca sa te aduni putin. Cauta sa faci ceva ce iti place.

Multumesc mult ca te-ai gandit la mine. Din pacate Bia nu prea mi-a mai umplut timpul. Vinerea trecut am ajuns si noi la mare si sambata dimineata a trabuit sa ne intoarcem. Sotul sororii mele a decedat si am vanit langa ea. Bia e la tara, a dus-o cumnatamea si de atunci vorbim la telefon. O sa mergem sambata la ea.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Eiii dragele mele suna bine ce spuneti voi dar .... aseara am intrat in apartament la ora 22. Era super cald, eu franta, un dus scurt si tot mi se parea prea mult. Pana la urma am mai stans una - alta, m-am dusat si am ajuns in pat dupa 24.30. Ma termina caldura asta. Asi pleca undeva la munte. La casa e racoare, placut, dar inca nu putem dormi acolo. Acum doua saptamani nu mai e asa de mult.
Mady mi-a luat spumant nou, imi suna bine ce propui tu dar timp sa fie .
Nicoleta condoleante pentru cumnat.
Sper sa reusiti sa mergeti la mare pana la urma .

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

multumim de urari dragelor... speram la o petrecere frumaosa, alaturi de cei dragi, familie si prieteni...

paote stiti...sau nu...a nascut dragaica(Andreea)...2 gemenasi, baietiie...sunt bine sanatosi...asteptam si alte vesti...

nico draga mea...nu stiu ce sfaturi sa-ti dau...doar timpul le va aseza pe toate la locul lor...dar pana atunci iti trebuie putina odihna, totusi...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Andreea Multumesc ca iti faci griji pentru mine. Eu sunt bine. Nu ma simt obosita, ba dimpotriva, m-am apucat cu fratele meu sa ii demolam balconul soacramii. Azi avem in plan sa facem si curatenie generala in bucatarie.

Nico Ti-ai mai reveneit? E adevarat ca este foarte cald.

Dragaica(Andreea) Felicitari! Sa-ti traiasca copilasii. Refacere rapida si mult laptic.

Hi, hi, noi aseara am ramas fara curent. A fost o pana pe retea de a ramas jumatate din bloc fara curent. Nu stiu cand au remediat problema caci noi ne-am bagat la somn mai devreme.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion

Mergi la inceput

Mai ce citesc eu aici!!!! A nascut Dragaica?
Felicitari fata draga . Abia astept sa iti vad minunile. Refacere rapida si mult laptic.
Andreea unde ai citit asa o veste?

Mergi la inceput

Unul dim motivele pentru care eram obosita l-am descoperit azi. Sunt asa de zapa incat am uitat sa imi iau medicamentele pt tiroida un timp. Cum tiroida mea e in somaj tehnic daca nu compensez cu hormoni o mai iau pe aratura.
Nicoleta e un haos in instalatiile electrice acum. Ar trebui multe schimbate, dar ...asta e.
Trebuia sa stati si voi la lumanare

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare, salutare....
Va ofer un frappe sau o inghetata.....

Parca n-am mai fost pe la voi de o vesnicie... si chiar ma gandesc zilnic sa intru si nu mai reusesc.... Au fost multe .. si bune si rele.... A avut si capul spart... s-a repetat episodul cu alergia la piscaturile de insecte... am trecut pe tratament homeopat... in speranta ca nu se va mai repeta... Si asta a apucat-o cand eram la mare.... In prima noapte au piscat-o tantarii si a doua zi eram la cabinet....
Din urma nu am citit nimic. Urez si eu multi ani, multilor sarbatoriti pe care i-am ratat. Sper sa mai intru....

Felicitari Dragaica, sa-ti traiasca picitcutii si sa fie sanatosi si tu pe langa ei.

Mergi la inceput

Nico La lunima lumanarii mi-am facut dus. Romantism poate fi si pe intuneric
Unde mai pui ca a doua zi iar a cazut curentul, numai ca eu m-am dus la Bia si sotul a ramas acasa cu treburi.

Lacra Bine ai revenit. Of, imi pare rau ca ati avut iar probleme cu insectele. domnisoarei. e bine acum?

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion

Mergi la inceput

Buna fetele

Ce mai faceti?
Am planuit o iesire pe Dunare la balaceala. Ce o sa se mai bucure Bia cand o sa-i spun. Luam si baietii surorii mele cu noi, mai vine si o colega cu pustiul ei\. Numai vremea sa fie frumoasa.

Mergi la inceput