noi, sagetatoarele (16)
Raspunsuri - Pagina 15
tnicoleta spune:
Buna fetele
Hop si eu
Nico Si eu ma simt obosita. Vreau vacanta, vreu la soare. Da n-am terminat pacatoasele astea de reviste. Se tot cacaie redactia asta de zici ca vor sa candideze la premiul Pulizzer (nu stiu daca se scrie asa).
Pe Bia am dus-o la tara. Sunt eu mai linistita stiind-o langa soacramea decat langa tata. Nu ca n-ar avea grija de ea, dar are el niste obiceiuri care, si mie si Biei, ne displac. De verisori nu duce lipsa, la tara sunt mai multi.
Andreea sa te refaci repede. Nu stiu cum e cu operatiile astea, dar sunt alaturi de tine.
madysophi Bine ai venit! Mai spune-ne ceva despre tine.
Lacra esti in vacanta? Ati terminat lucrarile? lui Stefi. Ce mai face?
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
nma spune:
Buna dimineta!
Am pregatit . Azi e mai racoare, e bine .
Nicoleta eu prefer sa imi las copiii la bunici in vacante, sa se joace cu verisorii. Eu am amintiri foarte frumoase din vacante. Ne e noua greu fara ei dar ... trece. Mai am putin si merg la ei .
Oboseala nu stiu ce e cu ea. Chiar nu am o perioada asa de stresanta. Incerc sa nu ma stresez cu casa, in particular nu mai am de lucru (doar promisiuni), la birou mai trag mata de coada (nu pot sa ma adun, nu stiu ce ar trebui sa mai fac).
Probabil se cere o vacanta dar anul asta sigur nu va fi .
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
tnicoleta spune:
Nico Ia niste magneziu, ajuta mult mai ales cand te simti obosita. O spun din proprie experienta.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
nma spune:
Nicoleta iau multe vitamnie.
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
madysophi spune:
04.12.1973 eu,copii scorpion si berbec,sot varsator
dulce!
nma spune:
Mady se pare ca nu te-am nimerit . Eram convinsa ca ai macar o fetita . Cu un singur clik la profil vedeam ca nu am dreptate.
Deci esti mami de strumfi nazdravani. Am si eu un baietel de 7 ani, o motata de 3 .
Observ ca te-ai combinat cu zodii bune: scorpion si berbec,sot varsator. Nu ies scantei? Al meu sot e tot varsator si contrar zodiacelor de intelegem tare bine.
Sa ne povestesti mai multe despre voi .
Am uitat sa pregatesc .
Nico
tnicoleta spune:
Mady Sa-ti traiasca printisorii. Si sotul meu e tot varsator.
In sfarsit am terminat revistele. Acum trimit la tipografie si , gata, am scapat, de luni intru in concediu. Abia astept sa lenevesc puti, bine cat o sa ma lase Bia, caci o s-o iau acasa.
madysophi spune:
Multumesc,multumesc si voua sa va traiasca sotii si puiutii!
NMA ai mei copii sunt tare diferiti,sincer,imi doream in tinerete sa ma casatoresc cu un geaman,asa am eu o afinitate ptr. ei , dar nu cred ca ar fi mers o casnicie .....
Eu si sotul meu avem 15 ani de casnicie , inca nu ne-am plictisit unul de altul,sunt cam incapatanati, ce sa zic dar cu noi sagetatoarele nu prea le merge,este?
Cred ca avem o zodie foarte speciala,cea mai tare!
Va pupic dulce!
nma spune:
madysophi ma gandam ca nu toti sunt asa de incapatanati. Bai frate, greu cu ei, dar cred ca e mai greu fara . Noi luna viitoare bifam 9 ani de casatorie si vreo 15 de la primul sarut .
La noi nu prea exista certuri, stiu eu cum sa il sagetez .
Nicoleta vacanta cat mai placuta. Sa iti dau idei chiar daca stai acasa ????
Nico