noi, sagetatoarele (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Hop si eu. Mai rar scriu de acasa, da la munca am avut mult de munca.

Andreea Mai ai putin. pe burtica si nastere usoara.

Lacra Spor la pregatiri si lui Stefi. Nu folositi Autan impotriva piscatorilor de insecte? La noi e eficient, la cate ganganii sunt prin gradina de la tara.

Nico Spor la cumparaturi. Ai gasit ce ai vrut?
Si pitica mea a fost la tara, vorbeam in fiecare zi cu ea la telefon. Din fericire tara noastra e aproape si mergem in fiecare we la ea.
Acum e acasa, am luat-o ieri pt ca plangea ca o doare urechea. A facut iar otita asa ca acum ne distram iar cu antibiotic.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte....

tnicoleta, multumim. Mulat sanatate printesei.

Mergi la inceput

Eu va las o si fug.... Daca apuc intru pe seara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare dragelor!

bb Filip s-a nascut...a venit de Sanziene..la ora 15.20...a avut 3800 gr si 56 cm...am trecut prin cateva momente nasoale, dar din fericire s-a terminat totul cu bine...

e f cumintel, papacios si dulce..

poze gasiti la semnatura in albumul lui Eric cu poze recente...

revin cu detalii mai tarziu..
ici de la noi!

Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Va ofer o

Ela, felicitari. Bebe sanatos. Cum l-a primit Eric?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Felicitari fata draga . Reafacere rapida si mult laptic pt bb.
Filip sa cresti mare, sa fi cuminte, sa papi titi .
Mi s-a facut un dor de bb . Ce mare si frumos e!!!
Cum a fost intalnirea cu Eric? cand ai timp sa ne povestesti mai multe.
Nicoleta sper ca ati scapati de otita. Ce mai face printesa?

Fetelor ce planuri de vacanta aveti? Noi sagatatoarele nu prea putem sa stam pe tusa. La noi nu va fi vacanta, suntem prinsi tare in operatiunea casa. Asi vrea sa ajungem macar doua zile la Felix, poate si un weekend prelungit la munte.... E primul an cand trece vara pe langa noi . Am vrut sa fug la mare dar ... a plouat. M-am saturat tare de ploi. Vreau canicula desi nu suport caldura.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

BUN VENIT FILIP! Sa cresti mare si sanatos.

Andreea Sa-ti traiasca comoara cea mica. E tare scump si maricel. Refacere rapida si mult laptic.

Nico Bia e spre bine. No mai doare urechea, da in schimb imi scoate mie peri albi. Mey, n-ar manca copilul asta nici cu politia langa el. Ieri am intarziat la serviciu sa ii fac ei mancarea preferata si cand am ajuns acasa, am constatat ca ea abia a luat 2 inghitituri iar restu au mancat-o altii .

Cu vacanta cam complicat si la noi. Sotul a tot jonglat printre slujbe si nu stiu cand va putea sa isi ia liber. Poate vom ajunge si noi un we la mare, mai mult pentru Bia.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multumim dragelor de reprimire...

Eric a reactionat surprinzator de bine...sigur, isi astepta si cadoul din partea lui Filip..si l-a si primit de altfel..dar se tot minuneaza de el, ce mic e, ce caput are, ce picioruse are...ii zambeste si il mangaie..e tare dulce...sper sa ne tina...

FIlip e marisor, arata ca un bb de o luna...dr a zis ca e perfect... a fost azi in vizita la noi...

revin cand mai pot...va pup si aveti grija de voi..

Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Va ofer o ....

Mai vin eu.... ca-s rupta.... Iar Stefy si-a bagat aseara in nas o baterie din aia mica.... pastila..... M-au trecut toate apele pana i-am scos-o. De azi astept intariri sa o pazeasca.... ca vad ca daca nu-s cu ochii pe ea... gaseste ea ceva de facut....

Mergi la inceput