Gasca de Constanta *113*
Raspunsuri - Pagina 11
Dodo-pui spune:
Buna Ct,
Citat: |
citat din mesajul lui Ontica Camelia Merry-ann & Gabi sper ca ati primit raspunsuri favorabile la comisie. |
Adica tu ce credeai ca daca-am alergat o luna imi/ne da raspunsul pe loc???NU, "e grele" mie imi da certificatul pe 7 iunie iar lui Mery pe 4 iunie ..parca.De cand s-au introdos calculatoarele totul merge mai greu chiar in mare reluare...si stai pe acolo de te saturi de cand au investit in panouri electronice care anunta intrarea in cabinete
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Noi facem si prevenarul si varilrixul si cel pt hepatita A si mai are cateva,dar la noi e alta problema si de aici si protectia mai mare fata de restul copiilor. |
Cel de hepatita A cat a costat?Sau d-ta voastra inca il are gratuit...
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
DanaAlex spune:
salutare!!!
Dady am vazut in satul de vacanta un magazin cu costume de serbari, era inchis asa ca nu stiu preturi, dar am vazut o gramada in vitrina...e in grupul de magazine de langa roata mare
Crixia multam de atentionare cu desenele de la tomis...duminica am vazut tarziu, plecase de la 11 de acasa cu gandul sa intram la spectacolul de la teatrul de papusi de la ora 12,30, ajunsi acolo am aflat ca nu mai ruleaza al doilea spectacol pana la iarna din lipsa de spectatori...duminica asta, pe 16 mai o sa aiba "dumbrava minunata" la ora 11 - noi incercam sa ajungem (nu suntem matinali)
Lulu - vai ce aventuri cu spitalul mare ati avut ...sper ca Luca e bine acum...de la noi pentru frumuselul tau
Alexandra(Camelia) si Bianca(Dady)...felicitari pentru locul obtinut...succes si data viitoare - anuntati aici data si ora ca sa ajungem in sala sa va facem galerie live
toate cele bune...
Leditia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Cel de hepatita A cat a costat?Sau d-ta voastra inca il are gratuit... Bazar general pe DC Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Dodo,vaccinurile nu sunt gratuite,sunt cu bani.Le cumperi tu,ea ti le face.Eu nu cred k am primit mai mult de o reteta compensata(nu gratuita) pana acum!
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
Leditia spune:
Buna.
Va spuneam de problemele cu David.
Ei bine,am fost ieri la dr.Cel mai rapid consult pe care l-am vazut vreodata:)))Concret,copilul ar fi ok,are fimoza cicatrizanta,dar asta cica din cauza mea,k am umblat eu acolo.Ei bine,am facut ce m-a invatat drita pediatra cand era el mic,ca nu ma apucam sa umblu eu pe acolo de nebuna.
A zis sa las copilul in pace,ca e ok,sa nu mai umblu pe acolo si ne vedem la 2 ani.Galma vazuta de mine este smegma si e ok,sa nu ma ingrijorez.
Apoi am fost la drita lui care se ocupa de el cu fibroza.Copilul meu haraie oribil.Din fericire nu e de la plamani,din pacate e incarcat sus in caile respiratorii superioare.
Din pacate de fonduri nu se aude absolut nimic,apelurile mele catre casa de asigurari si minister au fost in zadar,am fost dusa cu zaharelul si mintita.:(.Nu stiu daca mai pot spera la fonduri anul asta pt procurarea pulmozyme-ului(asta e sg medicament compensat si este pt functia respiratorie),cand se petrece ce se petrece in tara asta.
Am dat ieri 13mil pe 2 cutii de pulmozyme,care-mi ajung 12 zile,dar am zis sa-l ajut,ca nu-l pot lasa asa.Imi vine sa-mi smulg parul din cap cand il aud cum face si cum respira!
Si macar de ar fi doar asta de luat,dar uite ca nu-i..asta de fapt e singurul medicament care se da compensat,dar uite ca nu e,ca nu-s fonduri.Acum ce sa fac,ca nu pot sa-l las asa si sa i se altereze functia respiratorie..are doar 1 an si 5luni.
Ce sa mai zic sunt foarte suparata.
Cresa iese din discutie in cazul lui,chiar si gradinita la 3 ani..prin urmare nu stiu cand ma voi intoarce la munca,iar asta e groaznic pt bugetul nostru..Plus ca innebunesc acasa..plus ca ma gandesc ca peste 3-4 ani nu stiu cine ma mai angajeaza pe mine la varsta aia,dupa o asa mare pauza..
In fine,probleme multe,rezolvari putine sau deloc..din pacate.
Astept sa vad ce rezolvam si la Timisoara si mai vedem.Momentan sunt tare descumpanita,suparata,ingrijorata....
Ce sa mai zic..imi pare rau ca va incarc cu problemele mele,de aceea nici nu scriu..pt ca nu am cu ce ma lauda,nu am ce sa mai zic,ca viata mea nu e una prea frumoasa si inseamna doar lupta si stres in ultima vreme,din pacate.
O zi frumoasa va dorim.
POZE CU NOI
de David Christian
Bazar general
Lali_mete spune:
Leditia nici sa nu-ti treaca prin cap sa nu scrii ce ai pe suflet. Pentru mine forumul si bebelusul au insemnat si inseamna mult mai mult decat cel mai bun psihiatru sau psiholog,fara acesti doi factori ajungeam la zambareti cu siguranta.In ce zona a Constantei locuiesti?
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Leditia spune:
Lali,noi stam la spitalul mare.
POZE CU NOI
de David Christian
Bazar general
mav spune:
HRISTOS S-A INALTAT !
Sa-l inalte Domnul si pe Florin (sotul Mokikai) asemeni ingerilor!
A plecat dintre noi...
lulu77 spune:
DUMNEZEU SA IL IERTE!
Mai mult ...nu pot spune/scrie/
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"