Gasca de Constanta *113*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

buna, fetelor! ce de vesti/povesti, imi pare rau pt cele mai putin bune...

in primul rand pupam micile actrite, am reusit ieri sa vizionez de acasa pozele si filmuletele, mi s-a parut grozava realizarea pentru varsta lor de pitici, mai ales ca pe al meu nu pot neam sa il fac sa invete decat cate o strofa din poeziile de la gradi si aia cu mari eforturi, deja ma ia groaza cu gandul la scoala, iar eu ma gandeam sa il dau de la 6 ani, nici vorba dupa cum evolueaza...

crixia si mihaela, sanatate bolnaviorilor! cum a reusit ana mititica sa intre in contact cu rubeola, fara sa faca alexia? la mihaela carantina in toata regula, cum reactioneaza mihaita cu scarpinatul la bubite?

dodo si merry-anna, sa dea DD sa obtineti cat mai repede actele, cata alergatura si birocratie pentru niste ajutoare ca vai de lume merry, sanatate baietilor, prin ce chin ai trecut cu amandoi, putere multa iti doresc pentru copilasii tai!

ledi, noi am rezolvat decalotarea anul trecut dupa 3 saptamani cu propionat de clobetasol, timp de 4 ani incercasem doar cu manevra clasica si degeaba, chirurgul ne-a recomandat operatie si am facut o ultima incercare cu crema asta, sunt multe pareri contra folosirii ei la copii, dar eu am facut cum am considerat ca este mai bine, ma saturasem ca tot asa, i se tot aduna smegma. sanatate iti doresc si ai grija si de tine

daddy, chiar ma gandeam la tine si la fostele colege...e strigator la cer ce se intampla, daca pana acum plecau in general cele fara obligatii, cred ca incet-incet o sa plece si cele cu familie, cum sa te descurci mai ales daca sunt doi bugetari in familie...de pensii ce sa mai zic, mi-e mila de parintii nostri ai tuturor.

o saptamana frumoasa va doresc!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mary,dodo,multa bafta la comisie!
dodo,cred ca stii ca daca nu eram cu bolnavii mei,te ajutam cu tot dragul!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vladis

crixia si mihaela, sanatate bolnaviorilor! cum a reusit ana mititica sa intre in contact cu rubeola, fara sa faca alexia? la mihaela carantina in toata regula, cum reactioneaza mihaita cu scarpinatul la bubite?

angi,cu scarpinatul a fost cat de cat ok,dar am si sta dupa el,cu mixtura,cu bitter suedez,cu aciclovir unguent,si in rima zi de eruptie,i-am dat aciclovir pastilute si homeopate...pot sa zic,ca la cat de speriata am fost,ne-am descurcat bine!
mai grav este ca tot timpul vine dupa mine cu adidasii sa-l incalt sa iesim afara sau il gasesc in cada,ca vrea sa faca baie.....

faza cu scarpinatul...vine la mine sa-l scarpin pe spate si eu il scarpin,asa cu palma peste bluzita,lui nu-i convine,se duce la perete si se scarpina ca Ballo....

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Salutare si din partea mea,

Felicitari micilor actori in primul rand, superbi.

Crixia, si Luca a avut pojarelul la 5 luni si jumatate, a debutat febra marti, vineri au avut loc eruptia si duminica era curat deja.

Epidemie de varicela? Eu chiar ma gandeam sa facem sau nu (sunt in faza de gandire/studiere) vaccinul anti- varicela.
Pentru cel de hepatita A, sunt hotarata, mai ales ca la toamna Luca incepe gradinita.
La prevenar, la fel, ne gandim, ptr ca pediatra (Dr.Sima) nu il recomanda.....datorita sistemului imunitar a lui Luca, ca este ok, adik nu a avut probleme, nu este copil cu probleme, si nu a facut decat viroze simple, si alea fff rare(in iarna asta deloc) si tratate fara antibiotice si alte cele mereu.
Ne vom mai gandii, mai avem ceva timp.

In schimb, vineri dupa amiaza si sambata dimineatza ne-am petrecut-o prin Spitalul Judetean de Urgenta (care ar merita sa fie demolat din radacini ) si Spitalul de Ortopedie din Eforie Sud.
Luca ,a suferit o intindere la mana dreapta, a fost tras de mana f tare de un copil mai mare in parc , si a inceput sa acuze dureri fff mari de mana si sa planga extrem de tare.

Am mers la urgenta cu el, la chirurgie pediatrie, am fost trimisi sa faca radiografie- la radigrafie coada ,desii era urgenta - si surpriza...aparatul defect si dadeau din umeri,sa stam sa asteptam....cat?Nimeni nu stia...si atunci am rabufnit si zau ca merita acest spital ars din temelii .Era plin in fata salonul unde se faceau radiografii d eurgenta, copii cu capul spart, cu maini rupte, cu picioare rupte, plangeau ,urlau d edurere, si pe nimeni nu interesa, asistentele se plimbau agale cu canile de cafea in mana si dadeau din umeri- NU MERGE APARATUL!!
Dupa amenintarile si urlete mele de rigoare TIMP DE 40 MINUTE a fost deschisa INCET,TIMID, o usa ,de langa sala cu aparatul defect ,unde...ce credeti ?Surpriza, mai era un aparat care functiona.HAHAHAHA.
Dar ...noi nu eram urgenta, ci un boschetar plin de rahat si beat crita adus cu salvare, ca deh...domnule este apel prin 112 si noi mai avem de asteptat!

Dupa ce am reusit sa facem radiografie, ne-am intors in cabinetul de urgenta ,unde lui Luca i-a fost imobilizata manuta.
Bunnnnn, nu sunt emdic de meserie, deci nu ma dau desteapta,plekam acasa, copilul adoarme, zicem noi ca ete ok...dar dupa amiaza copilul acuza dureri mari, din nou de mana.Plekam spre Urgenta spitalului Eforie Sud.Acolo s-au uitat la radiografie, au vazut ca nu sunt leziuni osoase ,si mi-au zis ca este ok sa fie imobilizat asa.
Am plekat...copilul sambata dimineatza plangea de durere....din nou in urgenta, pregatita sa pun o bomba spitalului.

Am gasit o dr extraordinara de garda, caci inca mai exista asa ceva, desii probabil se va scarbii si ea in curand de tot sistemul nostru, si a consultat cu calm copilul ,si mi-a spus clar, copilul nu este bandajat corect (era bandajat doar cu pansament) si automat simte durerea.A bandajat copilul corect, mi-a explicat cu multa rabdare, cu mult tact de ce face acest lucru, de ce va urma, etc...Se poate domnule, dar trebuie sa vrei domnule !

Luca este ok acum, bandajat pe toata partea dreapta pana miercuri.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

lulu,multa sanatate lui Luca si refacere rapida!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Vladis,mersi pt sfat.Personal mi-as dori sa nu-l taie pe acolo sau mai stiu eu.Maine avem proramare la dr pediatru chirurg..dl dr Tica.(a fost recomandat de drita care-l urmareste pe David cu fibroza)
El are si fimoza si desi telefonic mi s-a zis ca ar fi un chist,eu cred k e smegma,k nu e decalotat si sigur s-au adunat pe acolo mizerii,caci nu-l doare,e o chestie albioasa asa,sub piele.In fine,vedem maine..

David haraie urat,desi nu e bolnav,din cauza nenorocitei asteia de boli..si ca n-a mai facut pulmozyme de mult,pt ca nu sunt fonduri si asta e oribil de scump.Asa ca maine trebuie sa ma duc cu el si la drita lui sa vada de unde vine haraiala si de azi am schimbat tratamentul,facem si dim aerosoli cu fluimucil de data asta si solutiile saline raman pt seara cum erau pana acum.Si asteptam pulmozymeul ala,pe care personal il tot astept de nush cand si m-am certat si cu aia de la casa de asigurari si cu aia de la Minister..Un sg medicament dau si ei compensat pt boala asta si de fapt nu-l dau.M-am saturat zau.

Lulu,imi pare tare rau de Luca.Off,am mers si noi la urgente cand avea copilul temp 40 si nu stiam de unde vine..Si la radiografii..Insa,la et 9,exista un ap pt copii,unde se fac radiografii.Bine,nu stiu daca are legatura cu urgenta,noi daca avem probleme in timpul saptamanii nu mergem la urgenta,mergem direct sus la et 9,la drita lui.Sunt doua drite acolo care personal mi-au lasat o impresie placuta,la fel si asistentele.Cu David s-au purtat frumos.
Multa sanatate si sa treaca repede,repede.

Noi facem si prevenarul si varilrixul si cel pt hepatita A si mai are cateva,dar la noi e alta problema si de aici si protectia mai mare fata de restul copiilor.

O zi frumoasa tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioioio spune:

Buna tuturor. Desi va mai citesc din cand in cand nu particip l;a discutii:( Dar vin si eu o rugaminte. Daca stiti vreun stomatolog bun de care ati fost multumite, m-as bucura tare mult sa mi-l recomandati si mie. Trebuie sa incep o lucrare dentara destul de importanta si cei la care am mers in anii trecuti nu m-au multumit. Am mers la dr Varbanescu ( policlinica Bratianu) si dr Iordache ( are cabinet undeva pe srt Decebal).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaF spune:

Buna
Eu merg cu fetita mea la o dna doctor Raluca Petcu (0723 866 449). Are cabinetul la Delfinariu, la perterul cladirii Adevarul.
Este o super doamna si f multi pacienti. Lucreaza foarte usor.
Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Multumesc pentru aprecieri la adresa actritei/lor . Vreau sa va spun ca s-au clasat pe locul 2 cu sceneta lor din 20 si ceva de gradinite.

Imi pare rau ca sunt atat de micuti (Ana, Vlad, David, Luca, Dan, Ionut) bolnaviori , sper sa-si revina repede si sa treaca peste toate suferintele.

Merry-ann & Gabi sper ca ati primit raspunsuri favorabile la comisie.

Va doresc o saptamana si o seara bune!

Sa-l ajutam pe Florin

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

ce fain... noroc cu ..Camelia care a aflat rezultatele...anul asta am ramas repetenta la capitolul ...parinte...

Si paradoxal si stupid, de cand cu criza, muncesc mai mult si pe bani din ce in ce mai putini...(situatii peste situatii, contracte din ce in ce mai greu si ieftin obtinute..) (mama ei de criza!)

Mda....si sotul meu ...tot bugetar...deci ne scad per total veniturile cu 25%.

<<<Tania,mami de Anduta si Bibica>>>

Sa-l ajutam pe Florin!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput