Magnifice Senioare mici,mijlocii si mari (95)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Salve fete,
Mireluto
Ce sa-ti zic...se poate ca mi-a pierdut ovulatia si ca cel dominant a iesit inaintea absorbtiei...
Evident ca e posibil ca nici unul sa nu fi fost bun pentru ca nu am raspuns bine la menogon....nu stiu...cu gonalul a fost altfel
Asta e...data viitoare.
Va pupic si nu va impacientati de chisturile functionale...se resorb intr-un CM sau doua..
O zi buna tuturor...si mai incepeti sa veniti cu vesti bune...ca va dau bataita la fundulet...
Lumi, ceva computereala in aer liber?
Gali , cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Buna fetelor.
Eu am ramas gravida din nou. Test pozitiv martea trecuta pe 20 aprilie, dar banuiam de luni..
Si tot iarasi retraiesc acelasi cosmar, pierd sarcina, daca nu am pierdut-o deja ieri. Ieri am avut sangerare si m-a durut burta. Pe urma parca s-au dus simptomele pe care le aveam, greata , burta tare si umflata... Am inceput sa pun utrogestan dar nu stiu daca mai pot salva ceva. Tocmai ieri cand reusisem sa obtinem o scrisoare de la doctor catre clinica de fertilitate. Vroiam sa ne ducem pentru investigatii si o supraveghere mai atenta a sarcinii asteia,care a aparut asa pe neasteptate, la scurt timp dupa avortul din 20 februarie. abia mai pot sa scriu fetele, sunt intoarsa pe dos. Ne simteam bine, abia mai uitasem de avortul din februarie si acum...sa retraim aceiasi experienta..
Oricum , am zis ca mergem la clinica , ce-o fi o fi... nu se poate sa raman si sa pierd sarcinile una dupa alta in mai putin de un an jumatate..nu cred ca e numai varsta. e ceva e in neregula cu mine de nu pot sa tin sarcina. Sunt foarte trista fetelor. Ma opresc aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lumi imi pare tare rau, fugi la medic poate nu e totul pierdut, o fi fost vreun hematom...ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Lumi imi pare rau, insa Mirela are dreptate, poate nu este totul pierdut. Din cate am inteles, este posibil sa sangerezi si in timpul sarcinii.

Pup fetele

Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Uofff, mai lUmi, numai belele ai. Te asteptam cu vesti bune.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

Buna fetelor.
Eu am ramas gravida din nou. Test pozitiv martea trecuta pe 20 aprilie, dar banuiam de luni..
Si tot iarasi retraiesc acelasi cosmar, pierd sarcina, daca nu am pierdut-o deja ieri. Ieri am avut sangerare si m-a durut burta. Pe urma parca s-au dus simptomele pe care le aveam, greata , burta tare si umflata... Am inceput sa pun utrogestan dar nu stiu daca mai pot salva ceva. Tocmai ieri cand reusisem sa obtinem o scrisoare de la doctor catre clinica de fertilitate. Vroiam sa ne ducem pentru investigatii si o supraveghere mai atenta a sarcinii asteia,care a aparut asa pe neasteptate, la scurt timp dupa avortul din 20 februarie. abia mai pot sa scriu fetele, sunt intoarsa pe dos. Ne simteam bine, abia mai uitasem de avortul din februarie si acum...sa retraim aceiasi experienta..
Oricum , am zis ca mergem la clinica , ce-o fi o fi... nu se poate sa raman si sa pierd sarcinile una dupa alta in mai putin de un an jumatate..nu cred ca e numai varsta. e ceva e in neregula cu mine de nu pot sa tin sarcina. Sunt foarte trista fetelor. Ma opresc aici.

imi pare nespus de rau...cuvintele sunt de prisos...

Manu

Mergi la inceput

da mai fetelor, asa este, numai belele..dar ce sa-i faci mi-o caut cu lumanarea , daca nu as mai vrea copii la varsta asa probabil ca as trai linistita si multumita cu ce am. Dar intotdeauna vrem cate ceva de la viata. asta este...cat despre doctor aici nu prea se sare asa in cabinet la doctor ca in Romania. Probabil ca o sa avem o programare pe saptamana viitoare. oricum ei nu intervin pentru sarcini aflate la inceput, mai ales ca nu ma aflam in nici un program de fertilitate , am ramas natural. Vom vedea...nu e sfarsitul lumii, bineinteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Luminita steluta sfanta....
Doamen ce aud...
Da DD sa fie bine...
Eu vreau sa-ti zic parerea mea..
Mai citeam pe forum ca in Holandia sistemul medical este la pamant..aproape mai naspa decat in romania...
zicea o fata ca pt ei esti doar un numar..
Deci scumpa mea...poate poti merge la vreun medic in alta parte...sau chiar in romanica...
Nu stiu...zic si eu...
Oricum char daca nu poti, noi tinem pumnii stransi stransi...sa fie bine..
Nici nu stii ce mult ma bucur pentru tine...parca as fi eu..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Luminita steluta sfanta....
Doamen ce aud...
Da DD sa fie bine...
Eu vreau sa-ti zic parerea mea..
Mai citeam pe forum ca in Holandia sistemul medical este la pamant..aproape mai naspa decat in romania...
zicea o fata ca pt ei esti doar un numar..
Deci scumpa mea...poate poti merge la vreun medic in alta parte...sau chiar in romanica...
Nu stiu...zic si eu...
Oricum char daca nu poti, noi tinem pumnii stransi stransi...sa fie bine..
Nici nu stii ce mult ma bucur pentru tine...parca as fi eu..

Mona

zuza

Mona, saru-mana dar dupa cum ma simt, sarcina se duce chiar in momentele astea. Sistemul medical aici nu as zice ca e la pamant, au de toate da-i in ma-sa,medici sunt ok, aparatura ok, dar ii strica abordarea absolut 'naturista".
Pana nu intru intr-un program de fertilitate cred ca nu pot sa sper nimic, asta daca ma accepta la varsta asta. De dus nu pot sa ma duc nicaieri ca nu avem bani de clinici particulare nici in brussel nici in austria... doar aici imi petrec viata acum, incerc sa trec prin sistem. Oricum luna viitoare ma duc sa vad fata si o sa trec pe la clinica in bucuresti sa-mi fac analizele specifice dupa trei avorturi, asta da, pot sa fac la romanica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

lumi ...mi se ridica parul pe spate ..sa sti ca sunt foarte afectata de ce ti sa intamplat...dar ,e ok ca ai o anumita varsta ...oarecare..dar inca esti in floarea vieti asa ca eu cred ca ar trbui sa faci ceva investigati mai amanuntite si o sa vezi ca nu ani sunt de vina ...sunt convinsa

sper ca intelegi ce vreau sa spun..na gata ca ma incurc de tot
si acuma mai sangerezi?
hai fi tare asa cum te cunoscut

buburneak

Mergi la inceput