Magnifice Senioare mici,mijlocii si mari (95)
Raspunsuri - Pagina 8
violeta70 spune:
Fetelor va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine. Conteaza foarte mult.
Si azi am o stare proasta, iar cand merg pe strada si vad atatia copii mici cu mamici, femei gravide, ma apuca plansul.
alinutahu, Mona, Ellyshor
alinutahu super productie, si fara stimulare, ce sa mai spun.
Lumi ai dreptate, sa stii ca stresul programarilor si calculelor fac mai mult rau, insa acum merg inainte. Sper doar ca la urmatoarea echo sa nu mai fie chistul, daca nu probabil ca fac vreun tratament cu anticonceptionale.
Va pup pe toate
Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi
luminita42 spune:
Buna fetelor,
haideti ca s-or mai indrepta lucrurile la noi toate, sa mergem cu D-zeu inainte!
Ellyshorul tinem pumnii!!
Da, Mona, draga mea eu am ramas de doua ori o data in decembrie 2008 si o data in ianuarie 2010. Mie la clinici, cu stimulare, ciuciu, nu mi se intampla deloc, de-aia sunt cam rezervata cand vine vorba de stimulari si altea alea ca stiu cum ma secau la stomac toate nereusitele si privirile compatimitoare ale doctorilor..:-( Noi incercam din noiembrie 2008, ca m-am recasatorit tarziu, cu cine era sa fac alti copii..La tinerete cand ramaneam din 'senin', nu gasisem sotul potrivit , acum am sotul , dar cine stie daca voi mai avea si alti copii...
Acum vom vedea, cum o vrea D-zeu.
Mona40 spune:
Lumi, ce sa-ti zic...iti inteleg perfect povestea...
Poate asta iti poate da speranta ca ti se va mai intampla...chiar daca cu putin ajutor..
DD Ajuta
Gali, sanatate...carlan mucos
alina06st spune:
Fetelor, citeam ce ati scris si am vrut sa va spun ca va apreciez foarte mult pentru cat de optimiste reusiti sa ramaneti dupa atatea incercari. Sper sa invat si eu de la voi, de aceea va tot citesc. Pana in urma cu vreun an si eu eram atat de optimista, numai ca intre timp am inceput sa cad tot mai des in butoiul acela. Iar cand il mai vad si pe sot cu cat drag se joaca cu copiii altora, m-apuca de numa numa...
Vio, am vazut ca zici ceva de un chist. Eu am depistat unul in noiembrie, mare de vreo 4 cm. Era format chiar luna aceea, ca eu merg des la eco. Am inceput imediat sa iau extract de mucuri de zmeur si de coacaz negru. Am mai luat vitamina C destul de multa, fara a depasi doza recomandata, pt ca e antiinflamatoare. Si in februarie nu mai era. A fost un chist din acesta functional, care se duce pe parcursul a doua, trei cicluri. De fapt asa imi spusese si medicul, ca n-are rost sa ne impacientam decat daca nu se duce dupa 2, 3 cicluri. Multa bafta!
alinutahu spune:
buna ...
lumi trebuie doar sa crezi in cea ce vrei,eu zic ca pana la urma vei reusi ....vezi ai asteptat atata timp un sot si ....iata ...deci concluzia CREDINTA brunadria ....fiv cel norocosvio.mona,ellyshor si bineantales tuturor fetelorbuburneak
galliciana spune:
simonia, trebuia sa fi luat duphaston!
nu cred ca ar fi bine, nu stiu, cu medicul nu ai vb?
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Alina si eu sper sa fie tot functional, voi merge imediat dupa urmatoarea menstra sa fac echo. Sper sa nu mai fie, vom vedea. Inainte de fiv-ul din noiembrie, la fel am avut un chist de 4 cm, mi-a dat medicul AC si cand am mers sa incep stimularea am avut noroc ca nu mai era chistul. Se resorbise.
Pup fetele
Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi
mirela2 spune:
neata fetelor
ce faceti?
mona pupi mama imi pare rau pt punctia alba......al meu ma intreba aseara ..da de ce nu i a gasit nimic in foliculi???