Magnifice Senioare mici,mijlocii si mari (95)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Violeta, imi pare rau pentru tine
Va fi bine data viitoare.
Gali, dupa cum vezi eu...am terminat-o cu FIV-ul norocos luna asta...
deci schimba in lista...
Optimista....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

vio imi pare rau dar chiar is micuti foliculi dar cel mai rau este chistul...lasa ca o sa plece el de acolo sunt sigura....

eu azi am fost la eco si am foliculi de 15,18,21 mm ...este destul de bine mai intales ca am mers pe un ciclu fara closty...am primit injectie in burtica fostimon iar joi una de spargere ...choragon
sper sa fie bine pana la sfarsit
mona

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Hey scumpele mele scumpe!

Mona, Vio, cu Dumnezeu inainte dragele mele. Perseverenta e cheia reusitei, de aia nu trebuie sa incetam sa luptam si sa speram

Gallicutzoooo....mi-e dor de tine. Zilele astea...cred ca te trezesti cu mine ca te sun. Ha, ce zici de asta?

Lumi, te pupic dulce!

Pe toate va imbratisez cu drag!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

mona imi pare tare rau ..
multa putere sa o iei de la capat!
eu am hotarat incep fiv 4 in iunie
bafta tuturor inimoaselor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Mai Ellyshorul ai mai aparut si tu!..Chiar ma gandeam la tine. Sper din suflet ca esti bine. Ai facut programarea la laparo ?..

Mona, trebuie sa fi fost tare greu azi, sa dea D-zeu sa fie mult mai bine data viitoare...imi pare rau de tot, sa nu te lasi! trebuie sa mai incerci!..

Vio , te inteleg, asa am veneam si eu de pe la clinica plina de dezamagire..la mine, s-a intamplat sa raman numai pe cicluri naturale (am pierdut din pacate sarcinile una la 5 si alta la 8 saptamani); ideea e ca atunci cand ma stresam pe la clinici cu stimulari grele nu-mi iesea nimic, foliculii nu cresteau deloc. Cine stie, mai fa o pauza de clinici si incearca cateva luni si fara stimulare...eu cred ca stresul asta de a fi mereu sub observatie influenteaza negativ.

Alinuta, felicitari, ce vesti frumoase, dar nici nu ma asteptam altfel ca tu esti "tinerica" , dupa cum zicea si doctorul tau!..Succes!

Fetele noi am facut o plimbare acum pe seara, a fost cam racoare dar placut. Ma retrag la TV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

lumi sa sti ca nici eu am ramas surprinsa ,pana acuma cu doua tablete de closty pe zi nu aveam asa foliculi ...acum nu ramane decat de facut cat de mult adica o zi da o zi ba si sa ne

buburneak

Mergi la inceput

Neata gagici,
Merci de sustinere...
Ieri sport, azi, o luam de la capat....
Alinutza, tinem pumnii...si enjoy the
Lumi scumpo, tu ai pierdut de doua ori ?
Ufff prin cate mai trecem..
Aaaaa....
Va invit la iaurtzel cu cereale...
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Hello gagici!

Mona, Alina

Lumi, inca n-am facut programarea pt laparo. Spre sf saptamanii astept sa-mi vina uratii si atunci o sa sun.
Va anunt care e data cand dau purcelul la taiat

Pupicei grasi pe obrajori frumosi!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

semnez si eu condica de prezenta...

mami de , premiata la concursul de dans 17+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Elisor, eu ma abonez la shorici...

Mergi la inceput