Magnifice Senioare mici,mijlocii si mari (95)
Raspunsuri - Pagina 6
violeta70 spune:
Nu mi-a spus dimensiunile, insa sunt mici.
iar CM este de 27-28 zile.
Oricum saru-mana pentru suportul vostru.
Pupici
Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi
lyly_mar spune:
Vio,dar ti-a marit doza de stimulare?Mai sunt cateva zile in care mai creasc,dar era bine dc iti marea doza de stimulare.Bafta multa!
Mona,Bafta multa!
Codra,ceva vesti?
Fetelor,ce credeti despre valorile mele din ziua 3 aCM,:Estradiol 34;FSH 9,12;Inhibina B 46...Am sanse pt FIV? Am citit ca pt FIV tb sa ai Inhibina b >45...da sunt cam la limita O sa fac luna viitoare si AMH...
Wk placut!
toata gasca
luminita42 spune:
Buna gagici!
Vio te pup, succes in continuare!
Lyly eu zic ca te primesc aia la FIV ! Stai binishor!
Eu aveam inhibina 18,toata jena..:-( si aveam FSH 8
Parca estradiolul tau e mai micut, dar nu cu mult...Oricum vezi si cu AMH-ul , ce zice...
La valorile astea si cu trompe permeabile, sa incepi sa incerci si natural cum de fapt ai si zis. ai toate sansele daca uterul se reface frumos si cred ca asa va fi.
Noi azi facem curatenie, am zis sa nu mai amanam ca tot pe capul nostru va fi. Maine mai vedem poate un gratar in curte!
Pupici la toate fetele!
alinutahu spune:
vio...doctorul de acea te cheama la eco ca sa vada cum sau dezvoltat foliculi in urma tratamentului,si in functie de marime sau de nr lor iti mai scrie ceva sau nu iti ramane alceva decat sa in fine idea era ca mie mi se pare aiuria ca nu tia zis marimea lor ... luni cand mergi la el intreaba tu ,daca tot asa spune ca sunt mici sau ca sunt mari ...totusi marimea
si eu merg luni la sange si eco la mine z9 de cm si fara stimulari ...nu prea am mari sperante dar mai vedemsucces te astept luni cu vestibuburneak
galliciana spune:
Ada29- Z27CM
Adria42- Z22CM
Alina06st- Z? CM
alinutahu -Z9CM
Amy2007- Z25CM laparo pe 12.11.09;
Ancamac- Z? CM
AniG- Z?CM
Babyblue- Z?CM, HSG pe 12.11.09
Beatrix69-+28
Bebenov- Z42CM
Brunadria- ZCM; in plina desfasurare a FIV3-ului cel norocos
Cinezee- Z? CM
Codra74- Z3CM, stimulare cu Clostilbegyt
Danny1- +17
Ellyshor- Z26CM, instilatii pe 01.09.09
Galliciana- Z27CM
Guzelnico- Z27CM, laparo pe 7.11.09, FIV3-cel norocos nefinalizat
Libra-+23
Libru- S23 A
Lumy_Clt-+31
Luminita42- Z33CM
Lyly_mar- Z21CM
Mami_vreau- Z22CM
MayanMistica- Z?CM
Menics- Z? CM
Micomic- Z19CM
mirela2 - Z9CM, histeroscopie pe 24 martie
Mona40- Z14CM si in plina desfasurare a FIV-ului norocos
SabinaR- Z ?CM
Samira33- Z28CM
Simonia- Z31CM
Sorinake- Putere si Curaj
Soricica- Z37CM
Violab- se pregateste de FIV2- cel norocos in aprilie
violeta70-Z14CM
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!
www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">IVF (postat de Mona)
IVF Herbal Support (postat de Mona)
www.fertilitylifelines.com/resources/gonal-fmulti-dose.jsp" target="_blank">GONAL, CETROTIDE, LUVERIS (postat de Mona)
www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor)
BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG)
galliciana spune:
neata si de la mine.
mire, multam de cafea!!
fetelor, cred ca sunt inadvertente in listuta.
va rog sa imi comunicati modificarile.
va doresc o sapt frumoasa si usoara!
luminita42 spune:
Buna fetele,
Gali, Mirela
Fetele voi ce mai faceti?..
Mirela tu ai inceput stimularea pentru FIV? intelesesem ca ai un Fiv in aprilie...
Manu, ce mai faci?..
Vio ai fost la eco iarasi?..
alinuta, las ca iti creste folicul si pe cm natural, am inteles ca tu nu ai probleme cu ovulatia.
La mine liniste si pace, trec zilele de zici ca-s minute, azi sunt ca de obicei pe acasa, asa ca mancare, spalat si activitati pe la computer. E o zi frumoasa azi. Am inteles ca se strica vremea aici pe vineri exact cand are lumea liber de ziua reginei. Planuisem sa mergem vineri la mare, ca vine si soacra-mea si barbatu-meu zice ca e mai bine sa o plimbam decat sa stea in casa cu gura pe el hihihi,ca eu oricum nu pricep ce ziceAsa ca acum sper numai sa nu ploua sa putem plimba soacra, ca la frig rezista.!..
Hai ca ma duc la trebi!
Mona40 spune:
Eu cu dezamagirea in suflet...
Am facut ieri absorbitia..
Au fost 3 foliculi...si toti trei goi...bang..
Am ramas trasniti si noi si medicul...
asta e...
La ciclul urmator ( ca am de gand sa fac imediat ce-mi vine CM) vom reveni la metodele cunoscute.
Se vede ca menogonul nu a functionat de fel la mine..
Probabil ne intoarcem la gonal...
mai scriu cand imi revin.
Oricum avand in vedere ca eu vreau sa fac unul nou chiar luna viitoare, mi-a recomandat sa iau progesteron 12 zile , ovule si apoi imi va veni clclul si apoi incepem...
Ca sa nu se dereglege menstra...a zis el.
asta-i
pup tuturor si o saptamana buna
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Da, azi am fost la echo si vestile nu sunt grozave: se pare ca am doar 2 foliculi de 14 mm pe ovarul drept (prea mici pentru ziua a-14-a, dar la fel mi-a zis ca totusi este prima luna de tratament). Partea proasta este ca mi-a vazut un chist de aproape 4 cm.
A ramas sa fac iar o echo imediat dupa menstra, sa vedem daca se resoarbe chistul. In continuare insa mi-a zis sa iau Duphaston.
Cam asta, sunt putin dezamagita, mai ales ca asteptand la usa cabinetului, s-au perindat pe acolo o gramada de femei care asteptau sa faca chiuretaje. Am venit de la spital total dezamagita si suparata.
Asta este, Dumnezeu stie ce face fiecare si cum face. Nu ramane decat sa am incredere ca ceva va fi si pentru mine. Iar daca nu, atunci nu.
Pupici
Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi