Magnifice Senioare mici,mijlocii si mari (95)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CODRA74 spune:

heloo fetele
bafta multa vio!stiu despre ce vb in leg cu sexul la comanda...offf
si la noi "programul artistic"era la fel.cand am fost la eco si a vazut corpul galben,dr mi-a recomandat contact in ziua respectiva plus inca 2 ...si am profitat(am facut si de 2 ori pe zi atunci ca sa fim siguri
acum asteptam...sunt in ziua 28 si momentan am o durere de cap de innebunesc.ma tine de vreo 2 ore.sper sa-mi treaca
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

mai,eu nu mai am chef de serviciu si pace.nu ma pot mobiliza nicicum.
galliiiiiiiii,pe unde hoinaresti?

mami de , premiata la concursul de dans 16+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Mei fete, treceti la treaba...nu mai trageti chiulul..
Lumi, nu vad nici o diferenta intre doza de 4 monogon si cea de 2 pe care am luat-o la inseminare...
Sunt putin ametita si obosita...dar la injectare...nu e nici o diferenta..
Doar ca pe alea le faceam la clinica si pe astea mi le face seicul cu un lant de pupaturi...dupa..maine de dim merg la doc..sa vedem cand facem punctia..
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Mona, bafta multa!
Si celorlalte fete care incearca!
Eu n-am mai scris de mult, ca nu prea am noutati, abia astazi am recoltat si secretiile pt analizele premergatoare fiv. Si astept rezultatele. Parca vad ca imi iese ceva si trebuie sa fac tratament si se mai amana. Dar asta e, nu ma grabesc. Acu.. ce mai inseamna o luna in plus sau in minus.

A! Intre timp m-am apucat si de acupunctura. Doar ca chinezoaica mea vine la noi in oras in week-end numa'. Dar tot e ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

buna dimineata ...hai mai fetelor ca dau eu cu lapte,cu frisca ,cu zahar sau fara ...sa aveti pofta

o zi buna ...

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

salutari dragelor!
am intrat doar un pic sa vad ce ati mai facut , eu am multa treaba si ma grabesc sa fug acasica la G

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Am fost azi la echo (ziua 11) si nu am decat vreo 2 foliculi mici pe ovarul stang. Pe cel drept nimic. Uterul este ok, endometrul bun. Merg din nou luni dimineata (ziua 14) si vedem atunci.
Doctora mi-a spus ca este totusi devreme tinand cont ca este prima luna de tratament. Acum vedem ce va fi.

Va pup

Dumnezeu si Maicuta Domnului are grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

minics esti mai bine...?

vio cat de mici sunt foliculi? de cate zile ai ciclu?

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

salutareeee din nou !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Hai Vio ca vor mai creste ei, depinde acum -cum zice alinuta- si de lungimea ciclului , dar si de doza! Succes!

Manu

Eu azi am program standard de cumparaturi, merg cu al meu ca sunt multe de carat, pana atunci mai fac ceva treaba prin casa.
Se anunta un week-end cu 20 de grade aici, lucru mare pentru olanda! sunt fericita ca daca scap de treburi azi, maine iar citesc la soare.

Fetele sa aveti week-end placut!

Mergi la inceput