Magnifice Senioare mici,mijlocii si mari (95)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

alinutahu, Codra saru-mana!
Mirela

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Mirelo, nu atenta la bunul omului....
Las cavine si la voi 1 mai ...si eu stau la munca si voi la gratar..

Mona

zuza

e sambata, stai si tu la gratar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

astazi am fost si eu la control in z4 de cm totul inregula ...mi-a scris vitamine femibion 800 ,iar luni merg la sange si eco ...dac nu se intampla minunea de luna viitoare mergem la insemanare....dar doctorul spune ca de avea a insistat asa de mult sa fie spontan pt ca sunt tinerica dar nu afost sa fie

numai bine tuturor

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor
ce i cu pustiul asta aici???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

azi sunt pe acasa cu treburi casnice , in concluzie m-am gandit sa intru sa va salut

gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Buna fetele,
Ce mai faceti?..
Vio eu m-as duce in z10, daca am de ales. Eu prestam o zi da, o zi ba, daca era cu putinta macar pana in z16, dupa aia mai faceam de control in z19. Sa nu va stresati, ganditi-va la altele. stresul si tensiunea sunt cei mai mari dusmani, stiu ca suna banal ce zic, dar asa este.

Alinutza , pai si eu as zice ca esti tinerica, tot ca doctorul, daca nu s-a intamplat nu inseamna ca nu se va intampla!! Dar nu strica sa faci si inseminare. Treci si tu prin experienta asta si poate cine stie..!

Monatin pumnii pas cu pas, cum te-ai adaptat la 4 fiole de menogon?...ai mai facut asa doza?..

Mirela tu te-ai apucat de stimulari in vederea FIV-ului? Cu ce te injectezi?..Unde faci fiv-ul?.. Doamne ajuta!..

Eu azi ma simt si eu cam rau ca si Manu, parca am racit, ori unde am stat tarziu azi noapte. Mi-a mai trimis si aia mica a mea sa-i corectez ceva pentru facultate, asa ca m-am aranjat!..Chiar Manule, cum te simti?..Cum pregreseaza treaba cu G.?..

Fetele va pup pe toate!..

Mergi la inceput

lumi eu de doua luni am vb cu el sa fac insemanare dar acuma nu poate luna viitoare ,luna viitoare lasa ca esti tinerica si cine stie ...dar acuma i-am zis ca sunt satula de closty si de sex la comanda ....asa ca pt ca trei luni consecutiv am luat closty acum facem pauza dar la fel merg la eco si sange numai ca fara medicamente pe baza de hormoni ....totul natural

o zi buna fetelor

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Maine merg la echo, asa ca va povestesc dupa.
Azi nu am putut, iar maine este ziua 11-a. Eu cred ca este ok.
Lumi si eu la fel prestez o zi cu o zi. Am inceput din a 7-a zis si tot asa pana in a-16-a zi. Sa vedem ce iese. Oricum, vorba ta, alinutahu, m-am saturat de sex la comanda.
Nu as fi crezut ca este atat de stresant. Si exact asta nu trebuie, sa fim stresate, dar cum altfel.....
Pe langa problema asta, mai sunt si cele cotidiene (servici, una alta).

Pupici

Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi

Mergi la inceput

vio....succes maine te astept cu vesti bune

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Vio multa baftaaa si sper sa vii cu vesti bune curand

Mergi la inceput