Magnifice Senioare mici,mijlocii si mari (95)
Raspunsuri - Pagina 3
Mona40 spune:
Salut gagici frumoase,
Ma intorc si eu din miniconcediu ( ziua independentei )...
Bruni, nu am cuvinte sa-ti zic ce rau imi pare...
Am intrat alaltaieri doar sa vad ce e cu tine si m-am intristat mult..
Multa putere iti doresc...
Parerea mea este sa lasi analizele si SA TE RELAXEZI pana la urmatoarea incercare.
Uita de toate, gaseste-ti o preocupare care sa te pasioneze, mergi in concediu, si mai aproape , atunci, incepe niste acupunctura si/sau reflexologie..
Esti o femeie tanara, sanatoasa, nu mai cauta sa vezi de ce nu...
Uneori e Puterea Divina, ca sa nu zic....intamplarea...
Sper ca la vara o sa te vedem cu zambetul pe buze si cu burtica , crescand.
Pana atunci fata speciala, i-ati o pauza, chiar si de pe forum, daca trebuie...
Nu cauta vinovati...motive, cauta dorinta de viata si bucuria de a fi..
In aceeasi ordine de idei, la mine am venit de la doc..
Se pare ca vom lucra doar cu 3 folicul, unul mai mare si doi mai mici...
Cred ca de azi , dupa ce vedem analizele incep organutalul..sau cum s-o fi chemand...
Cred ca duminica facem punctia..
Asta este....inca mai am speranta ca poate fi bine...
Sunt moarta de obosita, ca m-am sculat de dimineata tare...pe la nenea doctor.
In plus ieri am iesit cu dandanutza si cu sotul ei la gratare de ziua indep.
Sunt superbi amandoi...parca ne stim de o viata.
Sper ca DD sa fie alaturi de ei si sa le implineasca visul.
Va pupic pe toate si mai intru printre picaturi..ca am mult de munci.
violeta70 spune:
Buna dimineata fetelor!
ieri am vorbit cu doctora si binenteles ca joi sau vineri merg sa fac o echografie sa vedem cum sunt. Azi iau ultimele tablete de Closty, deci sunt a-9-a zi.
Va cer parerea, sa ma duc maine sau mai bine vineri (adica a-10-a sau a-11-a zi)?
irina bafta multa!
Pupici la toate fetele
Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi
menics spune:
buna dimineata dragelor,
eu sunt tot ca naiba... ieri am plecat acasa si am bolit...iau tratament dar pana nu-si face damblaua...
ieri in ameteala mea, cand m-am oprit in piata am luat o gaina de3 kg..congelata... intrebare : ce naiba fac cu ea?? o supa si? pilaf???
Manu
alinutahu spune:
mona
vio eu zic sa mergi in z10 si dupa iara cam in 13-14 sa vada daca ai ovulat ...hai ca iti tinem pumnimenics o gaina de 3 kg? oau este foarte mare ...ai familie numeroasa sau...supa de gaina este preferata mea asa ca daca crezi te ajut eu la mancatva las ...plec putin in oras si dupa la ora 13 la doctorbuburneak
CODRA74 spune:
neatza fetele
violeta acum am vazut ca m-ai intrebat in legatura cu eco.da,pe mine m-a chemat in ziua 14 la eco dar am mers in ziua 13(asa s-a nimerit ca sa fie ea la cabinet,in ziua 14 ar fi trebuit sa umblu dupa ea prin spital).si bine am facut ca am mers ptr ca atunci a vazut pe partea dr corpul galben care era mare deci...era de bine,iar pe partea stanga se vedeau mai multi foliculi gata de spargere.
eu zic ca ar fi ok sa mergi in ziua 11...acum cum crezi tu si ce simti.daca simti presiune pe la ovare...s-ar putea sa se produca ovulatia.BAFTA sa fie cu noroc!
menics spune:
da alinuto, cam asa are la cat am dat pe ea... nu am fam numeroasa . sunt eu cu el...dar vroiam gaina, nu pui... si mi-am facut "cataru" hihi...da supa cu galuste voi face...
off dragelor cu monitorizarile, din pacate eu nu va pot da sfaturi ca eu o data am incercat... si m-am programat si de fapt ramasesem insarcinata, iar dupa...am incercat sa merg la control cam in z 15 cand la mine ovulatia era ceas... si intr-adevar imi confirma si echo-ul ...in rest ...eu nu am facut stimulari...imi pare rau ca nu va pot da sugestii...
dar va pe toate si sper sa fie bine, si cine stie pana la sfarsitul anului ce gravidute vor aparea...
Manu
mirela2 spune:
neata gagici
mona sa creasca mari foliculii
super fain de voi...o tineti intr o party continua, vreau si eu
vio pupi si tine
si pupii la toate fetele
Mona40 spune:
Mirelo, nu atenta la bunul omului....
Las cavine si la voi 1 mai ...si eu stau la munca si voi la gratar..
brunadria spune:
neata fete dragi..
mona iti doresc din suflet sa reusesti!
fetelor va pe toate ..
eu sunt ok , incerc sa mi fac alte planuri pana in septembrie..
am obtinut o programare si pe 7 iulie ,o sa vedem ce mai facem in plus..
va doresc o zi minunata..
danny1 spune:
salutare.mi-i somn.........
mami de , premiata la concursul de dans 16+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah