LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**197**

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

A, stiam eu c-am uitat ceva: eu ii dau lui Andrei branza din comert de pe la sapte luni. Aia facuta cu calciu lactic nu i-a placut deloc, e singura mancare pe care mi-a refuzat-o categoric.

Mihaela, de rasfatat ne-am rasfatat si noi, ca azi a plouat toata ziua, dar pe la opt seara a stat ploaia si s-a inseninat; s-a facut un aer curat si proaspat...o nebunie!...asa ca mi-am invitat bebeul la o plimbare in doi si cum nu era nimeni pe strada ne-am facut in voie numarul de rasete si chiuieli, unul mai tare decat celalalt. La baita l-am lasat sa-mi organizeze el toate flacoanele si flaconasele...asa ca a fost distractie maxima!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Oboseala zilei de azi nu mi-a fost produsa de Andrei, ci de meditatiile interminabile, ca-i perioada tezelor si toata lumea e dornica sa-ngrase porcul in ajun...

Mergi la inceput

Mi-am propus ca-n astia doi ani sa renunt la dat meditatii, dar parc-am putut?!ca ba vine-o verisoara cu rugaminti fierbinti sa-i ajut odrasla asa, numai putin, ba un coleg al lui H.... lantul slabiciunilor, ca stia el, Caragiale, despre ce vorbea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Pentru ca v-au placut pozele noastre, am mai urcat si alte poze recente cu noi

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Vad ca le place ceapa !!
Sunt frumosi cum se joaca impreuna !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Branzica eu ii dau si i-am dat doar din comert , de ceva vreme Covalact care mi se pare super buna si cremoasa !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

anaan, cu cine sta andrei cat meditezi tu ?
pisik, stai calma mami, eu nici n-am cumparat olita, si nu ma stresez.
de ex: finutul meu, a facut la olita de la 7 luni de cand a fost pus.
nepotelul meu a fost pus la olita la 1 an si 7 luni si s-a prins din prima care-i treaba, nu au fost probleme.
fina imi zicea ca s-o pun acum sa se invete, ca daca se mareste nu mai sta.
eu nu ma stresez. intentionez sa cumpar olita.cam uit
o sa incerc sa vad daca "functioneaza". daca da, de bine, daca nu, iara de bine, mai asteptam. o punem in baie la vedere

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Pisik, nici eu nu ma grabesc cu olita tocmai din considerentele alea, am de gand sa incerc la vara cand e mai cald si ma mai gandesc ca poate trecem direct la reductor pt wc si sarim peste olita !

Fug la ca e gata mini-vacanta !!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Pisik06 in general vara se renunta la scutec. atunci poate fi lasat copilul mai dezbracat si in chilotei.
eu mi-am propus sa incerc sa o dezvat de scutec in pana la toamna. in caz ca nu voi reusi va trebui sa mai astept pana la vara viitoare.

intr-adevar este si o teorie cu controlul sfincterelor. andrei pe la 1 an si jumatate ne spunea "kk" si facea. dar am ratat atunci momentul sa-l pun la olita. pe urma a devenit o obisnuinta pt el sa faca in scutec. mi-am povestit odata experienta.

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui mihaelacg

anaan, cu cine sta andrei cat meditezi tu ?

Cu tati al lui sau cu tanti pe care o avem sa ne ajute, ca bunici nu mai avem; doar pe socru-meu, dar nu se pricepe la bebei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

MIHAELA, NOVUS, MONIQUE
Ma gandisem si eu la varianta cu chiloteii vara, ca asa au scapat nepotii de pampers, la mare, ca stau toata vara la rulota, pe plaja. Ma gandeam insa ca daca nu om reusi n-o fi foc nu? Eu una la chestia asta cu olita imi dadeam timp de relas pana dupa 2 ani, de aia ma speriasem cand va vedeam asa categorice. Mai ales ca eu stiu ca nu am cu cine fi categorica, ca pot sa o pun eu pe mama olitei, tot cand va vrea ea va face

Legat de crema, eu ii dadeam cu Bephantene. De vreo 2-3 saptamani, am incercat sa renunt si ii dau cu galbenele, nu chiar mereu. A trebuit insa sa iau un Bephantene pt ca se irita. Acum o dau cu el cand e iritata si cu galbenele cand e ok. Apa termala dam si noi, si pe fundu lu bebe si pe mecla lu mami

Branzica eu i-am dat facuta in casa, cu lamaie, pana la 1 an, apoi am incercat diverse, pana am ajuns la cea de la Mega - OLI. E grozava, numai de aia iau, e cremoasa si gustoasa si se gaseste la cutiute mici, de 70 gr, 6 cutiute la carton. E super

Fug sa ma usuc la par. Prevad o noapte grea. Ana se trezeste urland din 30 in 30 de minute si trebuie sa ma duc sa i-o dau pe suzi si sa o linistesc. Probabil ailalti doi canini se grabesc sa nu piarda trenul luat deja de fratii lor. Da'la biata fata si la ma'sa s-or fi gandit?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput