LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**197**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Le-am vazut

Biscuitii lui Monnvas chiar ca au facut furori!

Sunt biscuitii lui Pisigri, eu ii produc doar sub franciza

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

VREM SI NOI RETETA!!!!!!

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La multi ani, Bogdan&Bianca, gemenuti nazdravani de Iuca!

AM vazut si pozele de la dezmotarea dubla, cred ca trebuia sa se numeasca albumul "taierea moatelor" Au niste zambeteeeee

(7.03.2009)

Mergi la inceput

la capitolul "ma laud cu ce face copilul meu" as vrea sa va spun ca iulia tot incearca sa-si puna singura pantofiori in picioruse; uneori incearca si cu numere mult mai mari, intr-o zi cred ca o sa si reuseasca

Poze - 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

doranna- in primul rand multi iuliei; este o scufita rosie pe cinste
m-a uns la suflet cand am vazut-o "mancand"

cu crema pt fundulet nu stiu ce sa zic: noi ne dam cu crema de fiecare data (crema de galbenele melkfet) (si uneori, asa de alint sau la nevoie ne pasaim cu apa termala)
nu am incercat sa renunt pentru ca am considerat ca atat timp cat ii pun pampersul musai trebuie sa dau si cu crema pentru a evita iritatiile

stiu ca am mai citit de pataniile voastre cu funduletul. Ai incercat sa o pasai cu apa termala la fiecare schimbare de scutec, inainte de crema? Efectele sunt spectaculoase (si nu numai la noi)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

doranna- in primul rand multi iuliei; este o scufita rosie pe cinste
m-a uns la suflet cand am vazut-o "mancand"

cu crema pt fundulet nu stiu ce sa zic: noi ne dam cu crema de fiecare data (crema de galbenele melkfet) (si uneori, asa de alint sau la nevoie ne pasaim cu apa termala)
nu am incercat sa renunt pentru ca am considerat ca atat timp cat ii pun pampersul musai trebuie sa dau si cu crema pentru a evita iritatiile

stiu ca am mai citit de pataniile voastre cu funduletul. Ai incercat sa o pasai cu apa termala la fiecare schimbare de scutec, inainte de crema? Efectele sunt spectaculoase (si nu numai la noi)

avem 1 anisor

gianina,
o sa incerc cu apa termala chiar acum
inteleg ca si voi aveti o oarecare dependenta de crema; sper sa nu ne apuce 3-4 ani cu funduletul cremuit

Poze - 1 an +

Mergi la inceput

hai ca am facut o prostie...
la ultimul pampers n-am dat cu nimic si a facut si ea acolo 2 chestii mici cat 2 masline, care au iritat-o groaznic
ma gandeam ca daca incep sa dau cu crema din 2 in 2, incet-incet se invata fara; rezultatul... vai de funduletul ei!!!

Poze - 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

LA MULTI ANI!

BIANCA IOANA si BOGDAN ANDREI

si mamei multe si pentru minunile pe care le-a facut!

Am avut o noapte de la 4 cand a facut pisu s-a pus pe urlat si cam asa a tinut-o pana pe la 8 cand a adormit iar, acum vad ca e bine, deja nu mai da nici un semn ca l-ar mai durea cand face, sper sa fii trecut greul.

Lucian nu vrea sa doarma cu noi in pat, se foieste in continuu si pana nu-l pun in patut nu adoarme, sa vad cum o sa se comporte cand o sa plecam la Sighisoara, ca nu o sa stau sa mai i-au patutul cu noi, nu de alta dar avem si o masina super mare: Matiz

Eu il alaptez decat dimineata in jur de 6 si noaptea la culcare, in rest nu are nici o treaba cu tatza, mancarea e baza.

Gianina: multumim, bine ca ne-ai informat, sa-i dau linistita sa suga, mie tipa de la policlinica mi-a zis ca trebuie sa fie nemancat la analize si nu ii fac nici o analiza din care specificai ca nu s-ar manca.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

doranna -
sper sa va ajute
noi am mai stat si necremuite (din motive obiective) si nu am patit nimic insa nu vreau sa risc nimic asa ca melkfett-ul pana om ajunge la mult-visatii chilotei

avem 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Vroiam sa va intreb e normal un copil la varsta asta sa nu aiba scaun in fiecare zi, caci Lucian face la 2 zile cateodata si la 3 si nu da semne sa fie constipat, face normal. De exemplu nu a facut nici ieri, nici alaltaieri si azi i-am bagat un supozitor ca nu mi se pare prea normal sa stea atat si a facut dar nu prea mult.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Dodo, felicitari pt... nazdravaniile Isabellei. Cine a zis ca fetele-s mai cuminti?

(7.03.2009)

Mergi la inceput