LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**197**
Raspunsuri - Pagina 16
saby spune:
LA MULTI ANI BIANCA SI BOGDAN si multe frori pt. mamica Iuca !!!
Pisik inca o data felicitari pt. progresele Anei , mie mi-au placut pozele cu mancarica pe fata, este asa dulce .
Geanina cred ca chiloteii sunt de la 9 kg in sus, parca asa am vazut eu.
Diana cred ca sunteti cei mai avansati cu olita, bravo tie mami . Si noi facem kk la olita dar nu chiar tot timpul .
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
m_monique spune:
eu caut chiloti de bumbac, ca pt oamenii mari.
cu andrei asa am avut succes la operatiunea olita. punandu-i chiloti de bumbac.
saby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui m_monique eu caut chiloti de bumbac, ca pt oamenii mari. cu andrei asa am avut succes la operatiunea olita. punandu-i chiloti de bumbac. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Aha am inteles acum, eu credeam ca voi va referiti la chiloteii de la pampars.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
Gianina34 spune:
deja ma luase cu fiori cand am citit de 9 kg la chilotei, ca si noi (adica eu) avem ceva ganduri si nu vroiam sa ma apuce 2 ani
eu una nu am vazut chilotei asa mici (sau poate trebuie noi sa mai crestem)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
novus spune:
Pisik, felicitari pt progresele Anei si sper sa nu fie nevoie sa desfacem bulionul !!
Felicitari si tuturor ghioceilor mari care fac la olita
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
citat din mesajul lui iuca Hai sa povestesc cum adorm copii mei, Mai intai scot aspiratorul si il pun in fata patuturilor lor. Apoi pun copii in patuturi (daca vad aspiratorul nu plang). Incep sa strang jucarii, dar nu prea mult sa nu se plictiseasca. Apoi dau drumul la aspirator. In timp ce eu aspir ei se uita asa lung la el, apoi se aseaza in fundulet, apoi se lungesc si adorm. Nu termin de aspirat in camera ce ei deja dorm. Asa ca la Sighisoara o sa le spun ca la noi in camera nu e nevoie sa faca curat, doar sa imi dea putin timp aspiratorul de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009 |
Super tare !!
Nu am mai auzit asemenea metoda, bravo pt ca ai descoperit-o si functioneaza !!
Si inca o data :
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
doranna spune:
citat din mesajul lui Pisik06 http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/122004# - Am mai pus si noi cateva poze, dar mai mult filmulete, in care o veti vedea pe Ana mancand banana, dansand, facand precum pestele (singurul animal pe care il imita, probabil pt ca e fara sunete) si, evident, mergand Astept lada de rosii in freza, pt cat sunt de nedreapta cu fi-mea. Io zic ca sunt doar mama nebuna, da'nu pot sa nu imi creasca inima de bucurie cand o vad. Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
e dulce foc!!!
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - 1 an +
doranna spune:
eu la ora aceasta savurez a doua cu biscuitei cu ciocolata sunt unii la megaimage pe care i-am descoperit cand eram insarcinata (mai exact in sapt 32, cand eram in spital, imi aducea sotul meu) si cand i-am vazut nu m-am putut abtine practic mi-am facut cafeluta numai ca sa-i savurez cum se cuvine
noi am fost afara am pus husa pe carut, geaca goretex pe mine, gluga pe cap si... la plimbare a fost foarte bine ca am iesit, nu prea mai putem sa stam cu zile in casa
am pus poze noi la semnatura, daca vreti sa ne vedeti...
Poze - 1 an +
doranna spune:
m-am mai plans eu la voi in legatura cu crema de fundulet...
va rog sa-mi spuneti daca mai e careva care tb sa dea cu ceva la fiecare schimbare de scutec
iulia e total dependenta de sudocrem
Poze - 1 an +
Monnvas spune:
citat din mesajul lui Anaan Le-am vazut Biscuitii lui Monnvas chiar ca au facut furori! |
Sunt biscuitii lui Pisigri, eu ii produc doar sub franciza
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)