LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**197**
Raspunsuri - Pagina 13
Gianina34 spune:
[quote]citat din mesajul lui mihaelacg
gianina, mai bine tragi o fuga la sighisoara sau o astepti pe iuca la cotitura si-o jefuiesti
[quote]
of, of ce mult imi doresc intalneli din astea cu voi, numai ca nu se poate si nu se poate oricat m-as da peste cap
sper din tot sufletul ca la anu sa intram intr-un normal cu toate si sa devenim si noi excursionisti
asa ca nu-mi ramane decat varianta cu pozele facute inainte de plecare, ca pe urma nu stiu daca sa am baza
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
mihaelacg spune:
gianina, o fugaream sa-i dau iaurtel.
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Gianina34 spune:
pupacim absolventii de astazi -Bianca Ioana si Bogdan Andrei si pe mamica lor draga- Iuca
va dorim multa sanatate si noroc
avem 1 anisor
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg gianina, o fugaream sa-i dau iaurtel. |
aha, acum s-a rezolvat misterul
avem 1 anisor
Gianina34 spune:
simonapro - la "vizita" de saptamana trecuta, am intrebat dr cum trebuie facute analizele - mancat/nemancat
mi-a spus ca atat timp cat nu-i testeaza glicemia sau ceva hormoni tiroidieni(la noi nu-i cazul ca am tot controlat-o pe la inceputuri) restul analizelor le putem face mancata
asa ca noi suntem programate joi la ora 7 seara
avem 1 anisor
mihaelacg spune:
daca azi e toata ziua asa cred ca nu ma dau jos din pat.aici ploua
bine ca are maria mancare.
m-a sunat tati si mi-a spus sa nu-i dau tzitzi la maria ca sa pape mancare dar el nu stie ca de dimineata tot sta mufata
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
sa-mi spuneti si mie ce si unde sa votez.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
m_monique spune:
noi incepem sa progresam la capitolul olita. de cate ori merg eu la toaleta o pun si pe ioana la olita. uneori face, alteori nu, dar sta cumnite la olita si se uita pe pliante.
cand se mai incalzeste o sa-i pun chilotei.
Pisik06 spune:
A, uitasem, am vazut-o si pe Ioana, e grozava fata asta cum se misca si ce agila e
Am admirat pozele cu MARIA, cu MARIA si DRAGOS si cu DAVID, sunt superbi
Am pus si eu copilul la somn, inca e f mataita, e si de la nas, ca mereu ii curge, i-or iesi si ceilalti doi canini, nu stiu, dar in ritmul asta imi fac operatie de coloana.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg da joanna, se trezeste acim pe la 1 si ceva, si dupa aia pana dimi mai are vreo 3 treziri. fetele care mai alaptati, cat de des mai alaptati? la noi e cam asa: dimineata 7.30 la 11.30-12 cand adoarme la 17-la al 2-lea somn seara la nani peste noapte de cel putin 2-3 ori si peste zi cand cere ca ma cauta sub bluze si cere tzitzi. |
La noi e dimineata la 07-07.30 apoi daca e wkd la somnul de 11 daca e zi lucratoare nu, peste zi pe la 17 sau mai repede depinde de ce si cat mananca si seara inainte de culcare apoi noaptea de 2,3 ori
Plus bonusurile aferente
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !