BIOGENESIS FERTILITY CENTER(15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

katiya, pe 30 opresti, te vor suna fetele de la clinica oricum sa-ti aduca aminte.

Bafta la punctii azi! Asteptam vesti

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

io maine la 11 sunt la clinica pentru eco, mai e cineva p-acolo?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Io. La 12.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Katy pe 30 o iei pe ultima. Ma bucur ca te-am vazut ieri chiar daca eram pe fuga amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

buna fetelor,eu fac fiv la budapesta, dar am o intrebare pt ella

am vazut ca ai facut histeroscopie in timp ce luai AC, banuiesc ca in mai faci fiv; tie doctorul ti-a spus ca e ok sa faci histeroscopie in luna dinainte de fiv, cea cu AC?

as fi vrut si eu sa fac histero, dar doctorul mi-a recomandat sa nu fac, acum cred ca era mai bine insa sa fiu sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Roxi, da am facut in luna cu AC. A fost exploratorie, deci doar mi s-a "vizualizat" uterul. Nu a fost nevoie de nicio interventie (scos polip, facut biopsie etc). Deci a fost facuta doar ca sa ma asigur eu ca nu sunt probleme: sinechii, polipi etc. Si nu vad de ce nu ar fi ok.
Mai vine un ciclu, curata tot, dupa care incepem FIV.
Ieri dupa histeroscopie am fost la eco si la medicul cu care fac FIV si nu a zis cum ca as fi facut vreo nefacuta.
Daca faci biospie insa s-ar putea sa afecteze endometrul. Daca scoti polipi sau altele s-ar putea sa ai nevoie de o pauza de 1-2 luni pana se reface..

te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

adriana si luca, mult succes ... totul se va termina cu bine ... pe mine acesti doctori m-au cucerit ...

ella, katya, mai aveti putin si va prindeti in clubul burticutelor ....

Catalina, intr-un final nu am putut sa stau prea mult deoparte si iata-ma ca ma inscriu si eu pentru lotul din luna iunie ... Echipa de la Biogenesys merita doar cuvinte de laud#259;.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Si eu maine la 12 si 10.

De abia astept!!!!!!!

Intru la fiv pt iunie.

Bafta multa tuturor, burtici, punctii, embrioni la lipit!

http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

sufletel - te pup, Doamne ajuta !
Edit - mai -iunie sau iunie - iulie?

coco - ma bucur ca esti din ce in ce mai aproape. Sa fie bine. Ma duc la majorete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Cata, eu sper ca voi fi in lotul din mai - iunie, deci ai intuit corect. Vreau sa mai fac o histero, sa vad cum e uterul dupa chiuretaj. Sincera sa fiu, nu prea imi plac majoretele, dar de data asta le voi accepta, poate poate va fi bine pana la capat

Tu ce planuri mai ai?

Mergi la inceput