Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri21
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Michelle81 spune:
LA MULTI ANI DE 1 iunie tututor copiilor si celor care au suflet de copil!
www.youtube.com/watch?v=UH5SFnQvriM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=UH5SFnQvriM
Minunea noastra mult asteptata
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
multumesc dragalaselor!
Azui e 1 iunie....ziua copilasilor nostrii! Sa ne traiasca sanatosi si fericiti! Doamne Ajuta!
Cami, de
Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ninia81/Ninia81.jpg)
Ninia81 spune:
La multi ani tuturor copilasilor!! Le doresc sa fie sanatosi, voiosi si voinici!
Iar voua, tuturor va spun sincer La Multi Ani pentru ca eu am certitudinea ca in fiecare dintre noi este un copil, mai mic, sau mai mare, dar in final, suntem toti niste copii!
Visul nostru
alinushca spune:
La multi ani puiutilor vostri frumosi!
Azi am fost si eu la eco (ce zi mai buna decat ziua in care era greva la metrou... am facut 2 ore din berceni la Filantropia numai pentru ca am folosit taxi pe o portiune de drum si a ocolit niste zone critice) si s-a reconfirmat ca este baietel. Sper sa fie totul bine si sa se nasca cu bine si sanatos. Eu cred ca am o adeziune de la cezariana precedenta pentru ca simt ceva ca un deget sub taietura. Deocamdata nu ma deranjeaza dar sunt inexplicabil de constipata deci ar putea fi mai complicat nitel. Inteleg ca este foarte comuna, ceva gen 70% din cezariene (la prima ceza) se procopsesc cu asa ceva... sper sa nu imi faca probleme.
Mami de (28.10.2008) si
bb2 16+
Pepsi spune:
fetelor mele dragi,merci mult tuturor care intrebati sau va ginditi la mine si sinteti alaturi de mine.............MERCI!
nu sint prea bine, adica nu sint bine deloc, sint in concediu medical, am facut diabet de sarcina, ma injectez cu insulina, ma intep de 5-6 ori pe zi ptr control, etc, merg f des la medic, am lipsit mult de la servici, in plus am doi baieti zdraveni de care trebuie sa ma ocup! am picat intr-o epuizare totala, in luna mai..........parca am trait un cosmar! riscuri de pierdere de sarcina, sau nastere prematura.........avem 23s, in 14 iunie intru in 7 luni, ma rog sa fie bine, la eco totul era ok, dar totusi mi-e atit de frica..........tin regim strict, am slabit ....adica am luat 2 kg in toata sarcina..........in aprilie inceputul lui mai am fost in cuba, a fost minunat, la baieti le-a placut atit de mult.......am poze in semnatura! chiar nu se putea sa ma bucur de aceasta ultima sarcina??? traiesc cu frica in suflet, am placenta anterioara si nu-l simteam ff bine pe bebe, acuma il simt mai bine, il simte si sotul! avem tot baietel, nu stiu daca stiati, vom avea un al treilea baietel, sanatos sper eu! baietii sint f incintati, mai ales sotul, care tot baiat vroia! nu am apucat nimic sa citesc din urma, nu am mai urmarit forumul de multe luni, prea epuizata, multe greturi, inca mai vomit, chiar mult, e una din motivele ca nu ma ingras.....sper sa ramin in medical pina nasc, sa nu mai merg la servici, vom vedea pe 14 iunie medicul ma vede din nou. sint urmarita indeaproape de o echipa medicala...........sper ca va fi bine, am visat ca am nascut azi noapte, era bine bebe, sanatos, avea mult par negru!
va doresc tot binele din lume si multa sanatate!
va pup cu drag Flavia
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 de
(DPN 02/10/2010)
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
sfaturi alaptat
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ayla21/Ayla21.jpg)
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca La multi ani puiutilor vostri frumosi! Azi am fost si eu la eco (ce zi mai buna decat ziua in care era greva la metrou... am facut 2 ore din berceni la Filantropia numai pentru ca am folosit taxi pe o portiune de drum si a ocolit niste zone critice) si s-a reconfirmat ca este baietel. Sper sa fie totul bine si sa se nasca cu bine si sanatos. Eu cred ca am o adeziune de la cezariana precedenta pentru ca simt ceva ca un deget sub taietura. Deocamdata nu ma deranjeaza dar sunt inexplicabil de constipata deci ar putea fi mai complicat nitel. Inteleg ca este foarte comuna, ceva gen 70% din cezariene (la prima ceza) se procopsesc cu asa ceva... sper sa nu imi faca probleme. Mami de ![]() ![]() ![]() |
Felicitari pt baietel!
![](bis.gif)
Sarcina usoara in continuare!
![](pupic.gif)
Luana - Sunt o mica printesa - foto & video
Arborele care daruieste
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui Pepsi fetelor mele dragi,merci mult tuturor care intrebati sau va ginditi la mine si sinteti alaturi de mine.............MERCI! nu sint prea bine, adica nu sint bine deloc, sint in concediu medical, am facut diabet de sarcina, ma injectez cu insulina, ma intep de 5-6 ori pe zi ptr control, etc, merg f des la medic, am lipsit mult de la servici, in plus am doi baieti zdraveni de care trebuie sa ma ocup! am picat intr-o epuizare totala, in luna mai..........parca am trait un cosmar! riscuri de pierdere de sarcina, sau nastere prematura.........avem 23s, in 14 iunie intru in 7 luni, ma rog sa fie bine, la eco totul era ok, dar totusi mi-e atit de frica..........tin regim strict, am slabit ....adica am luat 2 kg in toata sarcina..........in aprilie inceputul lui mai am fost in cuba, a fost minunat, la baieti le-a placut atit de mult.......am poze in semnatura! chiar nu se putea sa ma bucur de aceasta ultima sarcina??? traiesc cu frica in suflet, am placenta anterioara si nu-l simteam ff bine pe bebe, acuma il simt mai bine, il simte si sotul! avem tot baietel, nu stiu daca stiati, vom avea un al treilea baietel, sanatos sper eu! baietii sint f incintati, mai ales sotul, care tot baiat vroia! nu am apucat nimic sa citesc din urma, nu am mai urmarit forumul de multe luni, prea epuizata, multe greturi, inca mai vomit, chiar mult, e una din motivele ca nu ma ingras.....sper sa ramin in medical pina nasc, sa nu mai merg la servici, vom vedea pe 14 iunie medicul ma vede din nou. sint urmarita indeaproape de o echipa medicala...........sper ca va fi bine, am visat ca am nascut azi noapte, era bine bebe, sanatos, avea mult par negru! va doresc tot binele din lume si multa sanatate! va pup cu drag Flavia Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 ![]() ![]() albumele de familie si aici poze noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007 www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia sfaturi alaptat |
Off, Pepsi, ai grija de tine, mami, stai cuminte si linistita cat mai mult, ce a fost mult a trecut, mai ai putin sa fie bebe bine, si sa ajungi la termen. Doamne ajuta!
![](rugaciune.gif)
Felicitari pt al 3-lea baietel!
![](floare.gif)
Arborele care daruieste
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui Ninia81 La multi ani tuturor copilasilor!! Le doresc sa fie sanatosi, voiosi si voinici! Iar voua, tuturor va spun sincer La Multi Ani pentru ca eu am certitudinea ca in fiecare dintre noi este un copil, mai mic, sau mai mare, dar in final, suntem toti niste copii! ![]() ![]() ![]() Visul nostru ![]() |
La multi ani!
![](coreografie.gif)
Arborele care daruieste
alinushca spune:
Pepsi, ma bucur foarte mult ca ai putut intra sa ne dai vesti si ca bebe este bine sanatos, chiar daca restul vestilor nu sunt prea bune. Sper sa tineti cu succes sub control diabetul si riscul de nastere prematura si sa ajungeti cu bine chiar la termen! Dupa ce o sa treceti cu bine de asta se vor estompa lunile astea de greutati si temeri si veti ramane o familie numeroasa si implinita! Felicitari pentru baietel. Nu stiam, nu ai mai intrat sa ne spui. Unii barbati sunt mai predispusi sa faca un anume sex de oricate ori incerci . Mai rar am vazut cupluri care aveau si baieti si fete decat cupluri care aveau numai fete sau numai baieti. A se vedea si exemplul meu care desi am ramas absolut garantat la 6 zile dupa sexuri si peste tot pe net zice ca numa spermatozoizii cu cromozom X (fetite) traiesc atat de mult... tot baiat am...
Multa sanatate!
Mami de (28.10.2008) si
bb2 16+
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui alinushca Unii barbati sunt mai predispusi sa faca un anume sex de oricate ori incerci ![]() |
Alina
![](icon_smile_big.gif)
![](chatterbox.gif)
Arborele care daruieste