Licurici de ian-feb 2009 (102)
Raspunsuri - Pagina 9
Selene_Bunny spune:
Apoi, Ledi, inseamna ca nici tu n-ai citit ce am scris...
Am antibiograma, problema era ca farmacista mi-a spus ca e foarte posibil sa umflu copilu' cu antibiotice degeaba, ca de stafilococ se scapa foarte greu si ii distrug aiurea stomacul.
Asa ca Daria n-a luat niciun tratament antistafilococ pana acum.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Leditia spune:
Andreea,sunt obosita.Eu ma culc tarziu,ca nu pot si pace sa ma culc devreme,insa ma trezesc la 6,30..Operatia arata bine la exterior..zic eu,desi la efort inca ma mai doare.Si cum il iau pe David zi de zi in brate,seara pic.E frustrant ca nu-s eu,ca de la o simpla plimbare in we m-au luat toate durerile,de aveam impresia ca m-am intors cu 2 sapt in urma.Insa,nu am incotro,imi incep dim cu David,curatenie..si ce e nevoie.Probabil va dura ceva mai mult vindecarea,tocmai ca nu am stat potolita si am tot facut efort..si nah,nu i-am dat timp sa se vindece acolo cum ar fi trebuit.Oricum organismul meu e mai lent asa,ca si la cezariana m-am resimtit multa vreme..(tin minte ca miere deja facea abdomene si eu ma vaitam ca inca ma doare inautru.)
Multa sanatate.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
andre_ea spune:
Selene, hai ca-mi dau si eu cu parerea in loc sa culc copilul.
1. de obicei e mai bine sa asculti ce zice dr. nu farmacista.
2. nu esti sigura de ceea ce a zis dr.l, mergi la dr. 2., dar nu lasa situatia asa ca nu cred ca e bine.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Apoi, Ledi, inseamna ca nici tu n-ai citit ce am scris... Am antibiograma, problema era ca farmacista mi-a spus ca e foarte posibil sa umflu copilu' cu antibiotice degeaba, ca de stafilococ se scapa foarte greu si ii distrug aiurea stomacul. Asa ca Daria n-a luat niciun tratament antistafilococ pana acum. Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati! Bazar general - fiecare implicare conteaza! www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta! |
Acum ca ai scris mi-am adus aminte,deci am citit,pur si simplu pe moment nu mi-am adus aminte.
Nu inteleg de ce trebuie sa asculti de o farmacista,fiecare e cu domeniul ei.Parerea unui dr este de baza,nu a unei farmaciste.(stii,s-a dus barbata-miu sa ia niste pastile de dureri de masea de la farmacie si farmacista i-a dat pastile pt candida si trichomonas..ei,imagineaza-ti ce scandal i-am facut eu,crezand alte minuniSi el a mai si luat din ele si era nervos ca nu-i trec durerile.Deci nu,nu de o farmacista trebuie sa asculti,consider ca fata trebuia sa faca demult tratamentul.A nu se intelege ca desconsider farmacistii,insa consider ca in cazul acesta si-a depasit atributiile.
POZE CU NOI
de David Christian
Bazar general
mara95 spune:
andreea, andru e umbra flaviei, se tine dupa ea si o imita in toate cele.dar, de multe ori, se intampla si invers.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
IRINA.C spune:
deci io s dr Selene si nu stiu exact pb!da un copy paste sau mai scrie o data dar ca sfaturi generale fetele au zis f bine.O farmacista nu e dr, iar un Ab luat dc e nevoie nu e imbuibat copilul.Acum mai zi mi o data care e treaba ca eu rec am citit mai fll flll din cz de lipsa de timp
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita
bpaula spune:
Selene din cate imi amintesc era vorba de stafilocul auriu? sau poate gresesc...
Oricum din experienta mea, lui Marius i-a iesit la o luna stafilococul (a avut atunci si eruptie de cosuri pe fata de la el), evident ca nu a luat antibiotice atunci ca era prea mic. M-am ingrozit si eu tot citind pe net. In final am mers pe mana medicului, mi-a dat un unguent cu care l-am dat pe fata si in nasuc. Am urmat si noi aceleasi tratament. La analize nu a mai iesit...apoi peste vreo 4-5 luni parca iar a iesit la analize. Iar am dat cu unguent. Si acum la analizele de 1 an nu a mai iesit. SI cumva m-am relaxat...o sa mai vad in timp.
Ideea e ca eu as merge pe sfatul medicului, de fapt eu in cazul lui Marius am mers dupa sfatul ei mereu.
IRINA.C spune:
Selene vaz ca nu ai apucat sa scrii si mie imi pica...ochii.Promit sa ma uit maine da abia seara, pt ca la spital nu merge internetul si acasa ajung...tarziu
N buna fetelor
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita
bebelusi spune:
Ledi draga mea l-ai descris pe Vladut acolo, nici nu mai are sens sa repet, in plus noi ne bagam nasul la gunoi, desi e legat dulapul cu un prosop a invatat sa il dezlege, si cea mai mare problema a mea e BAIA, la care nu am cheie, si se duce direct la dulap si scoate detergenii, TREBUIE SA II PUN IN ALTA PARTE, si deschide apa (robinetul nu am unde sa il mut, acum ajunge la el si il lasa deschis) si pune mana pe WC, asta ma dispera cel mai mult.
Si da Ledi, si noi ne dam cu capul de pamant sau de dulap si venim la mami plangand ca doare, de ce fac asta nu imi pot imagina.
Aseara a furat de pe masa un mar si a inceput sa manance din el, si stiti ca e ALERGIC la mar, am crezut si eu ca musca putin din coaja si il lasa jos, a mancat fetelor jumatate de mar, si azi cine credeti ca plangea de FUND IRITAT, mi-a fost asa mila de el, asa de mult ii plac merele....
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Arriel spune:
flowerbee imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta, chiar si numai cu suspiciunea unui diagnostic...Ma rog sa fie totul bine cu tine, sa o cresti nu numai pe Alexia dar si pe copiii ei
Daiopri ma bucur ca aud lucruri bune despre voi Si la noi e la fel cu ordinea, (si am doar un singur copil) fi-mea e artista in a imprastia toate jucariile prin toata casa
Miere Aidan s-a facut baiat mare si tu nu mai intri sa ne mai spui ce nazbatii face. Ii urez multa sanatate, sa scapati odata de bolile astea care nu-i dau pace.
cami mult succeeesss la bb2!!!
IrinaC wau, ai parte de toata admiratia mea. Iti doresc multa putere sa faci fata cu bine la toate
Ira asa este si Thea cand merge de mana, dar eu zic ca e doar curioasa si vrea sa cerceteze totul in jurul ei. Bine macar ca Eliza sta in carut, a mea nu rezista mai mult de 15 min
Ledi ne inscriem si noi in clubul celor care se dau cu capul de pereti, parchet, sau ce-o mai fi, care fac crize de ne stie tot blocul la schimbat de scutec, imbracat sau dezbracat...Si voi ziceti ca la doi ani o sa fie mai rau? He he, atunci ma intorc la serviciu, sa se descurce altii cu ea :))
Noi tv-ul il avem pe masuta din biblioteca, peste care am cocotat doua cutii pline cu carti
koruccia e o dulceata Caterina
Anna, Iulia, Ada
Sanatate multa tuturor, noapte buna
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste