Licurici de ian-feb 2009 (102)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

asa nu-mi place vremea asta...parca nu am chef de nimic. voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Vai Koruccia, ce nora superba avem
Lucas ii trimite un maaare pupic!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Bee, multa sanatate iti dorim de aici de departe, m-au impresionat tare cuvintele tale, si ai sa vezi ca o sa fie bine, sunt convinsa!
Delia, eu sunt la servici, asa ca muncesc si fara drag si fara spor
Cami, voi cum mai sunteti?
Cristi, sper sa rezolvati cumva problema cu cresa/bona.
Anna, cum mai doarme Vladut?
Bebelusi, Vladut s-a facut bine?

Asa multe fete sunt suparate! Irina, Porumbita, Miere, nici Lisa n-a mai intrat de mult. E si ea suparata? Mie imi sunteti toate asa dragi, sper sa nu ne parasiti de tot.

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Bee multa sanatate. Dzeu sa aiba grija de tine si sa te ocroteasca. Te imbratisam cu drag.

Miere multa sanatate lui Aidan. Imi pare ff rau ca s-a imbolnavit iar. E greu ca nu are cine sa va ajute.

Porumbita cum mai e Robert?

Irina sunteti bine?

Arriel frumoasa foc Thea

Koruccia multa sanatate si tie.

Sanatate tuturor!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bee ma gandesc numa si numa la tine ... milioane de ganduri bune si imbratisari

porumbita de aia nu ne-ai mai scris nici noua? ca te-ai suparat pe o tipa din alt topic? nu ne parasi ca noua ne face placere compania ta ... plsssss

dark tu pe unde esti? nu ai venit inca de la munca?

miere sanatate lui aidan ... care arata intr-adevar f bine

irinac draga cuscra voi????

pupici tuturor

asparagus suntem ceva mai bine
avem febra de la dinti
singura explicatie
nimic altceva
speram sa scapam de ea azi maine
se tot scoala si din somn si plange
premolari si molari
'suntem dotati

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelo0r Vladut si-a revenit, incepand de azi mananca la fel ca inainte, ii multumesc lui Dumnezeu ca si-a revenit

Porumbita, misca-ti funduletul inapoi, pai se poate?!!?

Mara copiii tai cum sunt?

Dark tu pe unde esti?

Miere eu stiu ca nu se da diagnostic de astm de la varsta asta, poate medicii stiu mai bine dar eu asa stiam

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

da si mie mi-a confirmat o prietena ca diagnosticul de astm se da dupa 4 ani

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

feteleeeeeeeeeee
noi am inceput lupta pt bebe 2
sa ne tineti pumniiiiiiii
da?
patricia tu cum mai stai la acest capitol?
dai bataie sau nu?

darkkkkkkkkkkk de ce nu mai scrii????????

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Fetelor multam de intrebari, nu cred ca am o ora d ecand am ajuns acasa.Imi e o greata de la oboseala...am o sapt f incarcata.Alerg cu actele pt :1.banca, 2.scoala de soferi. 3.pt inscrierea in colegiul medicilor , avizul de libera practica si asig de malpraxis.In plus vine unchiul acela al meu cu cancerul pulmonar metastazat ...e f rau, metastaze si in suprarenale.Acum e pt radio paleativa.

Cu banii pt finaliarea creditului: Radu se muta la garanti bank pt ca bpost nu i dadea nimic si aici va face un artificiu sa i se analizeze doasrul inainte de credit si sa retraga banii dupa acordarea lui pt a ne plati imprumuturile.

In plus desi sunt fericita sunt si .....cumva fff tematoare de ce urmeaza.Oficial de azi am fost acceptata la CMU kids pt partea de hotline.Voi avea ture de cate 18 ore de la ora 14 la ora 8 dimineata o data la 4 zile, in wend cand iti vine randul ture de 24 ore si o data la 4 wenduri sa fii prezent in clinica la consultatii.La telef tre sa raspunzi cat esti pe tura indif unde esti tuturor celor care suna!!!!!!chiar si la 2 noaptea chiar si dc esti la wc....

In rest pe Andrei sper ca l-am reglat ...abia apuc sa l VAD daramite sa fac ceva cu el,de 2 seri e smirocait si nu i intru in voie si ma apuca un plans de ciuda ca nu stau cu el.Tre insa sa ne platim casa asta este!Sa vaz cum suprav cu 3 joburi!O sa fie fun!

Va pup si sa treaca sapt cu bine

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Mona draga mea prietena, pt ca Flo pt mine este de mai bine de un an prietena mea, omul cu care vorbesc ZILNIC la telefon, fara de care nu concep sa treaca o zi, iti zic si aici ca nu cred sa fie altceva decat PTA si ca un hematolog priceput te va linisti!si atunci e musai sa mergem sa mai halim o lasagna unde imi tot zici tu !
E ca un pariu draga mea pe care stiu ca l castig!

Te pup cu toata afectiunea care s-a creat intre noi, pt ca recunosc ca pn la tine eu nu am mai cunoscut o persoana atat de gracila si totusi atat de puternica, atat de feminina si de delicata , atat de frumoasa si pe dianuntru!Mona e langa mine in lupta mea zilnica cu jobul, cu ucicul, cu temerile mele care exista!!!, este un critic energic atunci cand gresesc, ma indruma si ma corecteaza in multe, eu fiind destul de rapid varsatoare de sange :D .Va fi bine si asa cum am fost in biserica fiecare la botezul copilului celeilalte asa vom fi si la nunta!

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput