Licurici de ian-feb 2009 (102)
Raspunsuri - Pagina 7
IRINA.C spune:
POrumbita asa am fost si eu.Am inteles insa ca exista oameni care inteleg ideea acestei comunitati, ca nimeni nu i mai cu motz ca altul, ca toate suntem aici doar MAMICI.si asta e si in viata reala pt mine, chiar dc aici multe pot fi "virtuale" aici ma doare mai mult pe mine ca -s atacata de microbul sinceritatii si desi aici chiar se paote sa minti, ca deh totul e virtual ca sa zic asa eu asta nu prea tolerez.Fetele acelea cu AP - adik attaching parents m-a lamurit si pe mine Cristi 2003is o extrema .Si ca orice extrema lipsa de toleranta este ceea ce le caracterizeaza
Si ti promit ca indata ce am o o dupa masa fara nimic dupa spital vin la tine la...ceai, ca eu cafea nu beau
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita
IRINA.C spune:
Acum ma simt ca Ira la miezul noptii cand scrie ea unu dupa altul postarile
Cami cum e fata?a fct doar o zi febra?
Rox venisi acasa?
Aparagus ma bucur si eu sa te mai aud , recunosc ca nu am apucat sa va vaz pozele mai ales la voi unde s asa opera de arta.Chiar cineva e fotograf ?
Ada zi-ne side tine si de fete!
Aalina(vezi ca dupa Ada imi amintesc de tine ca tanjesti dupa blondele ei) tu de ce tacusi iar?
Bebe f bine ca e Vladut bine!Asa am tras-o eu de la 5 la 1 an, 6 luni mi-a mancat A cu nemancatul lui!
Daiopri ca bine ca ai trecut si pe la noi!Cum mai merge treaba?Cand ar fi operatia?Multumesc pt incurajari!
.....
mai am de zis da RAdu il scoate din cadita si io s cu laptele va pup si pe celelalte fete, Bpaula o sa ma uit pe maine la poze, Ledi imi pare rau ca esti singura da bine ca are Gabi job tot e ceva!
GAta nu ma mai lasa!Pupici
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita
IRA_LIZA spune:
Si noi p'aici insomniacii de serviciu :)
Bee, emotionante postarile, emotii ref la diagnosticul tau! da-ne vesti! din proprie experienta spun k, de cate ori a fost cate o cumpana rf la sanatate in viata mea, nu am privit, in perioada de tratament/refacere, spre un viitor indepartat special k sa nu ma amarasc prea mult, am lasat planurile de lunga perspectiva pana dupa insanatosire, concentrandu-ma doar pe planuri pe termen scurt.
Bebelusi, cum e Vladut? isi va reveni cu alimentatia, o sa vezi!
Bebelusi, Arel, Naty pt rasp ref la laptele de vaca. Lapte de vaca in diverse preparate folosim demult, ne pregatim sufleteste sa bem laptic, sa vedem cum il toleram si daca il acceptam la gust.
Miere, cum adica astm diagnosticat la varsta asta?? nu se pune diagnostic de astm minim de la varsta de 4 ani??
Hee, Irina, suflete... scriu de la miezul noptii incolo pt k atunci imi gasesc in general ragaz sa scriu cat-de-cat coerent...in restul zilei full-time job de mami & chestii administrative. Una peste alta, incredibil cate chestii adm am prestat de cand am nascut-o pe Eliza! Nush daca am apucat sa pov k, prin octombrie-noiembrie anul trecut, apropiindu-se turta Elizei si fiind noi cu geam termopan nou montat in sufragerie, am fost nevoiti sa reparam ancadramentul singuri-singurei (nu am gasit pe nimeni sa ne ajute si nu aveam timp sa asteptam pana in primavara) cu Eliza fie in dormitor fie in tarc la cativa metri de noi. Si uite-asa, cu basmaua pe cap si cu spaclul in mana am rezolvat-o si pe asta. Cu o luna inainte, in sept, inainte de botez, am zugravit cu mana mea 3/4 din sufragerie. Asta in paralel cu program de alaptat, cu multe...Flower-power! :)
Tot ce mi-am dorit a fost sanatate. M-a ascultat Dzeu! restul a venit si a trecut.
Ira, mamica Elizei
IRA_LIZA spune:
O chestie neplacuta: am avut alalaieri a doua tentativa de mers din casa in parculetz doar cu hamul. La noi hamul ajuta pe mami nu pe bebe. Daca m-as apleca brusc de cate ori isi pierde echilibrul Eliza as risca sa raman blocata din cauza coloanei la 90 grd, asa k o redresez din ham fara sa ma aplec atat de des. Asa, deci hai in parculetz cu hamul fara carutz. Moama, ce circ! ce balamuc! ce plans k nu am lasat-o sa studieze toate gardurile, frunzele si placutzele de la masini din calea noastra! atat la dus cat si la intors. (nu si in parculet, unde i-au trecut brusc toate protestele si s-a jucat ca de obicei). Ma uit la fetita unei vecine (e cam cu 4 luni mai mare decat Eliza) cat de cuminte merge de manutza cu bunica ei si/sau cu mama ei. Eliza? nici vorba! merge de mana cu noi maxim 2-3 min, dupa care gaseste ceva de studiat sau de fugarit, asa k ne intoarcem la carutz deocamdata si vom alterna zilele de carutz cu cele de ham.
...si o chestie haioasa de ieri: Eliza vazand, in goana autobuzului, niste porumbei pe trotuar "gigeii! gigeii!" va readuc aminte k ea inca nu pronunta prea multe cuvinte, expresivitatea ei provine din alte lucruri. Mai nou s-a invatat, de cate ori il supara pe tati k ii umbla pe la laptop, sa il impace aducandu-i o jucarie si lipindu-se de el. Si cate si mai cate!
Ira, mamica Elizei
IRA_LIZA spune:
A, si sa nu uit: Porumbitza, IrinaC - ce Dzeu! a nu mai posta la subiectul ala e una, dar sa nu intrati aici, LA NOI ACASA, e cu totul altceva! sa ramana doamnele respective cu parerile lor agresive, noi ne vedem de-ale noastre...Pierderea e numai a lor. Nici nu vreau sa-mi inchipui cum sunt ele k oameni in viatza reala - in schimb e f usor si placut la maxim sa imi inchipui cum sunteti in viata reala VOI!
...asta asa, de noapte buna...
Maine se intoarce din Italia bunica Elizei, o sa mancam salam de magar
Ira, mamica Elizei
DarkBendis spune:
Dragelor, buna seara si de la noi!
Cami, Patri multumesc frumos ca ati intrebat de mine Pe aici mi-s, obosita tare - da' nu va spun noutati acum Ia ghiciti faza? De 2 saptamani lucrez la alt branch (asta pana termin de tot, la sfarsitul lui mai) si ... azi a venit audit-ul si aici. Si numai ce inainte de Paste am trecut printr-un audit la vechia locatie, acum inca unul. Sniff! Iar acasa bien sur ca jupan ma ia de hodinita... asa ca la ora asta abia astept sa ma bag in pat.
Mister si-a dat tare drumul la povestit. Zice "uazit" (what's this) cam la tot ce vede, "ta" (thank you) cand ii dai ceva, "bleyu" (bless you) cand stranuta careva... asa ma bucur ca se invarte printre copilasi mai mari. Si e pasionat sa... stearga tot ce prinde . Cum pune mana pe vreun servetel umed (sau mai putin umed) se apuca si cu elan si dor freaca podeaua (sau tavita de la high-chair). Sunt curioasa cat o sa-l tina elanul gospodaresc.
Bee, te imbratisez si-tiu urez multa sanatate. Sunt sigura, ca si Irina, ca totul e OK si ca un hematolog te va linisti
Irina, tin pumnii sa iasa bine cu creditele la banca astalalta. Si multe multe felicitari pentru jobul no 3. Hai ca daca nu merge... poti renunta. Dar macar icerci si vezi cum va merge. Macar ai "variety" ...si banuti mai multi (si ce bine prind ei in ziua de azi). Ma bucur ca Andrei e bine
Ira Nici Mister nu merge tinut de manuta...el ar lua-o tot inainte de unul singur si neaparat pe unde vrea el. Imi imaginez ce dulce era Eliza cu "gigeii" ei
Daiopri, ma bucur ca sunteti cu totii bine !
Cami, mult spor si sa vii cat de repede cu un test pozitiv
Bebelusi, ce grozav ca se simte Vladut mai bine!
Porumbita... zic si eu ca fetele. Nu pune la suflet. Nu merita. Chiar nu merita!
Cristi, imi pare rau ca nu ati prins loc la cresa si ca nici gradinita nu e cum v-ar conveni voua, dar sunt sigura ca impreuna cu bunicii si o posibila bona veti reusi sa va descurcati bine. Carol
Ledi, tu cum mai esti? Sper ca te simti mai bine. Tu mereu ne incurajezi pe toate, desi ai atatea probleme si tu! Multumim ca ne-ai dat vesti despre Miere si Aidan. Iry, multa sanatate la frumosul tau!
Paula, frumos licurici ai
Aaa fetelor... stiu ca nu aveti timp... nici eu nu prea am de teveu...dar daca aveti ocazia sa urmariti serialul Cougar Town (cu Courtney Cox)faceti-o. Sunt episoade de 30 min ... haioase rau.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
bpaula spune:
bebelusi ma bucur ca Vladut e bine acum si mananca.
cami succes si sa apara bebe 2 cat mai repede.
Irina succes la noul job.
Ira esti o mamica tare descurcareata. Asa a fost si mama mea si tare mi-as dori sa semana cu ea macar un pic.
Dark ce dulce e Mister si ce vorbaret. Al meu are putine chestii de le zice inteligibil, mai deloc as zice. Bafta la audit.
O zi buna fetelor! La mine azi va fi una de munca de 8 ore in loc de 6 cum ar trebui dar asta e viata, nu? Cand stau numai 6 ore nu mai iau nici pauza de masa si atunci pana la 15 sunt acasa...dar cand nu..Sa nu mai zic ca astazi e si o zi tare frumoasa cu soare si tare imi pare rau ca pierd din timpul de plimbare cu Marius.
Nu v-am zis ca am inceput de ceva vreme, mai ales bunica, sa il mai punem pe olita. Si ii ziceam sa faca kk acolo si ca sa inteleaga ne scremeam...acum isi bate joc de noi si ne aduce olita si se screme si el si cand in punem nu sta si rade de noi . Oricum macar cand aude cuvantul olita stie sa o aduca si mai sta si pe ea si face una una...Dar al meu face pisu f des in pampers asa ca nu stiu cum o fi pana la urma cando sa decidem sa il lasam fara. Momentan nu ma agit ca inca consider ca nu pricepe ce si cum asa ca nu il stresez nici pe el.
Ciufik spune:
neatza, neatza!
Bee - ma gandesc la tine si te astept cu vesti bune. O sa fie bine .
Miere - multa sanatate lui Aidan. Off, sa treaca o data perioada asta grea.
Daiopri - ma bucur ca ai mai scris. Multa sanatate! Pupam motanul si pisoiul.
IrinaC - yupiii! ce bine ca o sa fii in we la CMU! Ca io in we ma duc pe acolo la nevoie . Imi trimiti,pls, nr tau de mobil pe PM? Io nu am decat digimobilul tau... De-abia astept sa ne vedem. Multa bafta si toata admiratia. 3 joburi! io de-abia ma descurc cu unu' .
Noi ieri fuseram iar la UPU la Budimex, ca tusea andrei cand dormea (de fapt cand incerca sa doarma) de ziceai ca isi da sufletul . Avem traheobronsita si putin rosu in gat, de unde le-o fi pescuit nu stiu...si am trecut si pe langa o persoana cu varicela acolo, sper sa nu o facem si pe asta .
Acu' e bine, doarme de 12h, s-a trezit numa' la 7, si iarasi somn. Febra nu are.
Multa sanatate tuturor!
Naty spune:
Neata!
Nadia a facut reactie la Prevenar, febra peste 38 si luni si ieri
Am ceva emotii ca diseara merg cu Ioana la dr. Culcer sa ii fac analizele (are glicemia mare si trebuie sa vedem cum mai e) si sa vedem ce e cu tusea care nu se mai opreste si cu durerile continue de burtica. Saracuta, ea are oroare de doctori, dar dimineata mi-a zis "mami, vreau sa mergem la Ana sa vada ce e cu burtica mea ca nu mai suport sa ma doara mereu". Sa ne tineti pumnii!
paula imi place la nebunie pustiul tau.
mona nu ne plictisesti, cum sa ne plictisesti? TREBUIE sa gandesti pozitiv. O sa fie totul bine si iti vei aduce aminte de asta ca de o spaima trecatoare.
Noi suntem aici oricand ai nevoie.
de la noi
miere offf. Va imbratisam cu drag si suntem cu sufletul alaturi de voi. Multa, multa sanatate lui Aidan!
ledi eu stiam de astm, nu s-a confirmat pana la urma?
corina bafta la ortoped, sper sa nu fie nevoie de operatie! Succes si la fizioterapie. Si sa iasa dintisorii aia mai repede!
cristi chiar ma intrebam ce ai facut cu gradi.
Acum iti spun ca parerea mea e ca ii va fi mai bine asa lui Carol.
Vorbesc din experienta unei mamici cu 2 copii crescuti de bone si stiind si ce inseamna colectivitatea.
Fetele mele au fost crescute bine, de persoane de care sunt atasate si care la randul lor le indragesc.
porumbita pai se poate? Vino la raport repejor!
cami mult succes cu proiectul bebe 2!
irina felicitari pentru CMU! Te vei descurca, sunt sigura
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Naty spune:
ira exista copii cuminti si copii ... mai putin cuminti sa le zis. Ioana mea de exemplu nu a mai stat in carut de la 1 an si cateva luni, dar mergea cumintica de manuta. Nadia nu mai merge nici ea in carut dar nu vrea nicio secunda de mana, se baga in cele mai ciudate locuri, alearga de abia ma tin dupa ea, pune mana pe orice rahat de pe jos si mi-l arata victorioasa, iesirile cu ea afara sunt realmente un chin.
Sa nu-ti mai zic ce face prin parc, cum strica jocurile la nisip tuturor copiilor, cum ma pandeste sa nu fiu atenta o secunda ca sa isi umple gura cu nisip, cum ia toate jucariile copiilor, cum se tine scai de toti copilasii intre 1 si 3 ani s.a.m.d
Aaa, uitasem sa va zic - am tot incercat fara nici un rezultat sa o conving sa bea cu canuta cu cioc. Nu bea nici o picatura. Ieri in schimb a umblat in sacul de gradi la Ioanei i-a luat sticla cu apa (una cu un fel de tuturoi la capat, care se trage in sus) si a inceput sa bea fara nici o problema. A baut cam jumate din sticla aia.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana