Licurici de ian-feb 2009 (102)
Raspunsuri - Pagina 5
Leditia spune:
Doamne Mona,mi-au dat lacrimile citind randurile tale.Nici nu stiu ce sa mai zic.Eu tot sper ca e ceva minor si ca totul va fi bine intr-un final.Imi pare atat de rau ca treceti prin asa clipe de disperare,incercari,durere..intrebari..offf,nici nu stiu ce sa zic sa te incurajez.Am impresia ca orice as spune nu e suficient...Insa pt Alexia merita sa lupti sa afli exact un diagnostic,sa faci tratament si sigur va fi bine.Nu e vorba ca esti lasa sau ca lui Dzeu nu-i plac lasii..suntem oameni cu totii,nu toti avem aceeasi putere de caracter si este groaznic de greu sa aflii ca ai probleme de sanatate tu sau o persoana draga tie.Iti trec atatea prin cap,iti faci atatea scenarii....caci viata ta momentan este data peste cap.Evident ca vei merge mai departe,e normal,caci inapoi nu ai cum..si normal ca vei lupta,caci nu ai incotro,dar este greu si te inteleg.Eu iti sunt alaturi si ma rog ca totul sa fie bine pt tine,pt voi.Te imbratisez cu drag.
Toate fara exceptie,ne gandim la tine,la voi, si ne rugam pt tine sa fie bine intr-un final.Si orice ar fi suntem aici,iti suntem alaturi,te vom sustine si ne vom ruga pt tine.
Multa,multa putere iti doresc si multa sanatate.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
anna-mama spune:
Bee, multa sanatate si putere iti doresc! Dumnezeu sa te ocroteasca. Astept sa ne spui ce zice hematologul, eu sper ca nu e asa grav.
Arriel, eu cand ti-am spus ca ai o fetita superba, asa e M-a dat pe spate cat e de dulce!
Miere, imi pare rau de necazurile pe care le aveti. sanatate multa va doresc! Sper sa gasesti repede o bona buna pt Aidan, ca sa stea micutul acasa si sa-si refaca imunitatea. frumosul, sunt convinsa ca stie o multime de lucruri, am vazut ce baiat mare s-a facut.
Rox, pe unde esti?
Eu sunt racita de abia stau cu ochii deschisi, mi-e destul de greu sa mentin ritul cu Vladut, dar sper sa ma refac cat mai repede.
Va pup
e simplu, doar sa vrei!
koruccia spune:
bee, si eu m-am emotionat cand ti-am citit postarea de azi, esti o persoana puternica si cu o credinta profunda. Dar sper din suflet sa nu trebuiasca sa treci prin incercari asa grele si sa nu fie nimic atat de grav. Te voi purta in ruga
miere, ma bucur sa aud despre voi si imi pare rau ca Aidan e tot bolnav, cred ca trebuie sa va fie tare greu. Sper sa te mai citesc aici la licurici, sa stii ca imi lipsiti (ca si altor fete, dupa cum ai constatat).
Ciufik, ma bucur ca a iesit bine operatia si ca sunteti acasa. Sanatate multa lui Andrei!
koruccia spune:
Am luat si eu in sfarsit rezultatul RMN-ului la genunchi. Zice ca am ceva fisurare usoara a meniscului, sper sa nu trebuiasca operatie. Acum trebuie sa mai ajung cu rezultatul la ortoped, sper sa ma misc un pic mai repede decat pana acum.
Vineri am programat-o pe Cati la fizioterapie sa-i evalueze mersul, ca asa ne-a fost intelegerea acum cateva luni. Sunt curioasa ce ne mai zice, eu oricum am dubii serioase referitor la diagnosticul de distonie paroxistica ce i-a fost pus; adica e clar distonica, da nu cred ca paroxistica, fiindca episoadele cu capul inclinat au devenit absolut haotice.
In rest nu stiu daca v-am zis, dar la noi iar nu se doarme. Ii ies 4 premolari deodata si e tare chinuita, plange in somn, iar ziua nu leaga mai mult de o ora de somn. O sa treaca si asta...
In rest sunt happy ca duminica seara tocmai am aflat ca o prietena e insarcinata cu al doilea bebe; au reusit in sfarsit, dupa o sarcina pierduta in aprilie anul trecut. Asa ca m-a lovit nostalgia dupa burtica, dar am realizat totusi ca trebuie sa asteptam pana cand ne putem muta de aici, ca efectiv nu mai e spatiu de inca un bebe. Am demarat si noi proiectul cu casa si daca totul merge bine sper sa ne putem muta in toamna lui 2011.
sdcristian spune:
bee curaj mult, si nu ne plictisesti, asa sa stii.
deci
gradinita asta ieftina e pana la 12 - pica
cresa de stat are doar 50 de locuri la un oras de 60.000 de oameni, din pacate noi suntem nr 8 pe lista de asteptare, deci fara sanse, si e si departe
probabil o sa iau o bona part time, sa stea mama lui cristi pana la 1 zilnic si de la 1 la 6 bona. si poate isi poate soacra aranja ca 2 zile sa nu lucreze pe saptamana, ea isi poate aranja orele sa aiba in unele zile multe in altele putine, si atunci ar deveni bona ieftina si ne-o putem permite. macar sa stiu ca nu trebuie tot dus si adus zilnic, si ca sta pana la 3 ani in mediul lui.
deliafairais spune:
bee, si eu ma rog sa fie cea mai buna varianta!
cristi, tot raul spre bine,nu? eu inca nu stiu ce o sa fac...dar sunt optimista
noi am fost ieri tai-tai in brasov, si am gasit olita f faina (are manere) am si luat-o. deocamdata ne jucam cu ea ca sa ii fie cat mai draga...apoi o sa ii si aratam la ce foloseste
Porumbita spune:
am zis ca o sa stau mai departe de forum dar nu am putut sa nu intru sa nu ii zic lui miere si bee ca le trimit un gand bun s imulta putere
korrucia sper sa va iasa planurile cu casa!!
anna multa sanatate !
sdcristian spune:
porumbita, nu sta departe de forum, nu trebuie sa lasi persoane care nu isi stiu gestiona frustrarile sa te determine sa faci una sau alta
koruccia spune:
Porumbita, multumesc.
Subscriu la ce a zis Cristi, pe DC sunt multe persoane care intra doar de dragul polemicii, da eu zic ca nu merita sa li se dea satisfactie.
Am pus si eu cateva poze recente cu Cati; nu multe, dar e mare lucru ca m-am invrednicit si de astea
mara95 spune:
porumbita, un gand bun si de la mine!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata